DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. ამ წიგნის პირველი პროექტი დასრულდა ტანგის დინასტიის ზონგ იონგტაის (765) პირველ წელს მე-8 საუკუნეში. რამდენიმე გადასინჯვის შემდეგ ის საბოლოოდ დასრულდა 780 წელს. ჩაის წიგნი დაყოფილია სამ ტომად და ათ თავად, საერთო ჯამში 70000-ზე მეტ სიტყვას. მისი შინაარსია: ერთი წყარო, მეორე ჭურჭელი, მესამე შემოქმედება, მეოთხე ჭურჭელი, მეხუთე საჭმელი, მეექვსე სასმელი, მეშვიდე სამუშაო, მერვე გამომავალი. , მეცხრე არის მონახაზი, ხოლო მეათე არის სურათი. "ჩაის კლასიკა" სისტემატურად აღწერს ჩაის სახელს, გამოყენებულ პერსონაჟებს, ჩაის ხის ფორმას, ზრდის ჩვევებს, ეკოლოგიურ გარემოს და დარგვის წერტილებს, აცნობს ჩაის ფიზიოლოგიურ და ფარმაკოლოგიურ ეფექტს ადამიანებზე და განიხილავს კრეფის მეთოდებს. ჩაის წარმოება, მომზადება და დალევა. გამოყენებული ჭურჭელი, ჩაის ტიპები და ხარისხის იდენტიფიკაცია, შეაგროვა ჩანაწერები ძველ ჩინეთში ჩაის შესახებ და მიუთითა ჩინური ჩაის წარმოშობა და ხარისხი შუა ტანგის დინასტიაში. ეს არის პირველი ჩაის ენციკლოპედია ჩინეთის ისტორიაში და პირველი ჩაი მსოფლიოში. მონოგრაფიების შესწავლა. "ჩაის კლასიკა", უილიამ უკერსის "ჩაის სრული წიგნი" და იაპონელი გამოჩენილი ბერი ეისაის "ჩაის ჭამის ისტორია" ასევე ცნობილია, როგორც მსოფლიოში ყველაზე დიდი ფხვიერი ჩაი. კლასიკა.