DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
მდუღარე წყალი ყველაზე უარესი მტერია: ის ანგრევს საკვებ ნივთიერებებს და იწვევს მწარე კატექინებს. ტკბილი ადგილი? 60-70 ° C (140-158 ° F). ეს ტემპერატურა ინარჩუნებს Matcha- ს ბუნებრივ umami- ს L-Theanine- ს გააქტიურებისას (ნაერთი, რომელიც უზრუნველყოფს მშვიდი ენერგიას), ზედმეტი ამოწურვის გარეშე.
Pro რჩევა: მოხარშული წყალი გაცივდეს 2-3 წუთის განმავლობაში გამოყენებამდე.
![]()
ზუსტი 1G მატჩის 20 მლ წყლის თანაფარდობა აბალანსებს არომატის ინტენსივობას და გახანგრძლივებას. ძალიან ბევრი წყალი ამცირებს ნარევს, რაც შეუძლებელს ხდის ქაფს; ძალიან ცოტა ქმნის სქელ პასტას. მითითებისთვის, 2G მატჩა (1 ჩ.ს.) წყვილი მშვენივრად 40 მლ წყალთან ერთად კონცენტრირებული ბაზისთვის.
![]()
დაივიწყეთ უაზრო აღვივებს - ტრადიციული Chasen (Bamboo Whisk) საუკეთესოდ მუშაობს მკვეთრი "W" ნიმუშით. ეს მოძრაობა თანაბრად აძლიერებს ნარევს, ქმნის მიკრობებს, წრიული ვისკისგან დიდი, არასტაბილური ქაფის ნაცვლად.
როგორ გავაკეთოთ ეს: გააჩერეთ chasen 45 ° –ზე, აურიეთ ენერგიულად 20-30 წამის განმავლობაში, ყურადღება გამახვილეთ თასის ფსკერზე.
![]()
მატჩა, ვიდრე 15 მიკრონი, მყისიერად იშლება, ხოლო უხეში ფხვნილის მუწუკები დაუნდობლად. საზეიმო დონის მატჩა ხშირად ხვდება 5-10μm, რაც უზრუნველყოფს წყალთან უწყვეტი ინტეგრაციას. პირველ რიგში, ყოველთვის დაასხით ფხვნილი-ეს არღვევს წინასწარ ჩამოყალიბებულ მუწუკებს და აწყნარებს მას frothing.
![]()
გადაუდებელი დაფიქსირება: Clumpy Matcha- ს გადარჩენა
თუ გაფიცვა, ნუ დაიწყე! დაამატეთ 5ml თბილი წყალი (60 ° C) მუწუკებში და პირველ რიგში გახეხეთ გლუვ პასტა. ეს "Slurry მეთოდი" თანდათანობით ახდენს ფხვნილის რეჰიდრატაციას, შემდეგ კი დანარჩენი წყლით და ნორმალურად აურიეთ.
მათთვის, ვისაც პრემია, საზეიმო დონის მატჩა (განსაკუთრებული ბაყაყის საფუძველი), შავი ოქროს ქვის წისქვილი (მოდელი: DL-6CYMJ-32) Quanzhou Deli Agroforestrial Macharicery Co., Ltd. გამოირჩევა. მისი ძირითადი უპირატესობები შეესაბამება 15μm სისრულეს სტანდარტთან, რომელიც ხაზს უსვამს ადრე:
სრულყოფილი მატჩის ქაფი არის მეცნიერება და არა იღბალი: 60-70 ° C წყალი, 1:20 თანაფარდობა, "W" whisking და მშვენიერი ფხვნილი. ამ ნაბიჯებით, თქვენ მიაღწევთ კაფე-ღირებულ შედეგებს სახლში.
წყაროები: