email

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

მეოთხე, პუ ერ ჩაის დაწნეხილ ჩაის ფოთლებს ერთი საფეხური მეტი აქვს ვიდრე ფხვიერი ჩაი, ანუ იქნება ავტოკლავირების პროცესი. ავტოკლავირების ამ პროცესში სწორი გამოყენებაა tea cake press machine ორთქლის წარმოქმნით ჩაის ფოთლებს ძალიან კარგი ტენიანობა ექნება. და ეს ტემპერატურა პლუს კარგი და შესაფერისი ტემპერატურა არის მხოლოდ საუკეთესო გარემო მიკრობული აქტივობისა და რეპროდუქციისთვის, რომელსაც შეუძლია დააჩქაროს სასარგებლო ბაქტერიების გაფართოება და მავნე მიკროორგანიზმების სწრაფად მოკვლა, რაც უზრუნველყოფს უკეთეს პირობებს შემდგომ ტრანსფორმაციისთვის..,
მეხუთე, Pu-erh ჩაის შემდგომი ფერმენტაცია ძალიან გრძელი პროცესია და ეს პროცესი ძირითადად იყენებს ბიოლოგიურ ფერმენტებს, როგორც კატალიზატორებს, რათა ხელი შეუწყოს მიკროორგანიზმების რეაქციას ჩაის ფოთლებში, და თუ ჩაის ფოთლები იზოლირებულია ჟანგბადით, ისინი იქნება იზოლირებული. სასარგებლო ბაქტერია ძალიან სწრაფად მოკვდება, შემდეგ ჩაი ნაადრევად კარბონიზდება.
ზოგადად, Pu'er ჩაის უძველესი დაწნეხილი ნამცხვარი ტრანსპორტირების მოხერხებულობისთვისაა, ხოლო თანამედროვე დაპრესილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.