X

email

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

მეოთხე, პუ ერ ჩაის დაწნეხილ ჩაის ფოთლებს ერთი საფეხური მეტი აქვს ვიდრე ფხვიერი ჩაი, ანუ იქნება ავტოკლავირების პროცესი. ავტოკლავირების ამ პროცესში სწორი გამოყენებაა tea cake press machine ორთქლის წარმოქმნით ჩაის ფოთლებს ძალიან კარგი ტენიანობა ექნება. და ეს ტემპერატურა პლუს კარგი და შესაფერისი ტემპერატურა არის მხოლოდ საუკეთესო გარემო მიკრობული აქტივობისა და რეპროდუქციისთვის, რომელსაც შეუძლია დააჩქაროს სასარგებლო ბაქტერიების გაფართოება და მავნე მიკროორგანიზმების სწრაფად მოკვლა, რაც უზრუნველყოფს უკეთეს პირობებს შემდგომ ტრანსფორმაციისთვის..,
მეხუთე, Pu-erh ჩაის შემდგომი ფერმენტაცია ძალიან გრძელი პროცესია და ეს პროცესი ძირითადად იყენებს ბიოლოგიურ ფერმენტებს, როგორც კატალიზატორებს, რათა ხელი შეუწყოს მიკროორგანიზმების რეაქციას ჩაის ფოთლებში, და თუ ჩაის ფოთლები იზოლირებულია ჟანგბადით, ისინი იქნება იზოლირებული. სასარგებლო ბაქტერია ძალიან სწრაფად მოკვდება, შემდეგ ჩაი ნაადრევად კარბონიზდება.
ზოგადად, Pu'er ჩაის უძველესი დაწნეხილი ნამცხვარი ტრანსპორტირების მოხერხებულობისთვისაა, ხოლო თანამედროვე დაპრესილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

XX