ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ჩინეთში ჩაის მრავალი სახეობაა და მათი უმეტესობა ინახება ფხვიერი ჩაის სახით. მხოლოდ Pu'er ჩაი და თეთრი ჩაი (რომელიც მხოლოდ ბოლო წლებში დაიწყო) იარსებებს ნამცხვრის, აგურის და ტუოს მდგომარეობაში.
მაშ, რატომ იწურება პუ-ერჰის ჩაი ნამცხვრებში, აგურებად და მრგვალ ფორმებად?
ჯერ ტრანსპორტირებაზე უნდა ვიფიქროთ, რადგან ძველ დროში ტრანსპორტირება არ იყო მოსახერხებელი და ჩაით ვაჭრობას ქარავნები ატარებდნენ უძველეს ჩაის-ცხენის გზაზე. სამხრეთ-დასავლეთ ჩინეთში ბევრი მთიანი რაიონია და რელიეფი ძალიან არათანაბარია, ამიტომ ტრანსპორტირება თუ იგი ინახება ფხვიერი ჩაის სახით, ეს გაზრდის ტრანსპორტირების ღირებულებას. დაწნეხვის შემდეგ მხოლოდ ერთ ცხენს შეუძლია ჩაის ფოთლის ტარება ორი ცხენისთვის, ამიტომ დაწნეხვა ძალიან მოსახერხებელია ტრანსპორტირებისთვის.
მეორე, ეს არის ჩაის ტრანსფორმაციის საჭიროების გამო. ადრე ეს იყო ტრანსპორტის პრობლემების გამო, მაგრამ თანამედროვე ჩინეთში ეს პრობლემა აღარ არის. მისი დამზადება შესაძლებელია ფხვიერი ჩაის სახით დიდი რაოდენობით. რაც შეეხება უფალს? მთავარი მიზეზი ის არის, რომ ჩაის ფოთლების მოგვიანებით ტრანსფორმაციის პროცესში, თუ ისინი ფხვიერი ჩაის სახით ინახება, ჩაის ფოთლების დაჟანგვა დაჩქარდება და ჩაის ფოთლების არომატული ნივთიერებები ძალიან სწრაფად გაიფანტება.
მესამე, არომატის სწრაფი გათავისუფლების გარდა, ასევე არის ჰაერის ტემპერატურა და ტემპერატურა ჩაის ნამცხვრებში დაჭერის შემდეგ, რაც მცირე გავლენას ახდენს ჩაის ფოთლებში არსებულ მიკროორგანიზმებზე, ასე რომ Pu-erh ჩაი შეიძლება იყოს უფრო სტაბილური. მოგვიანებით დაბერების პროცესი. კარგი ტრანსფორმაცია არ იმოქმედებს ჩაის გემოზე.
ამჟამად, fully automatic tea cake pressing machine ჩვენი კომპანიის მიერ წარმოებული ჩაის ნამცხვრები ეფექტურად დაჭერით მომხმარებლის მიერ მოთხოვნილი ჩაის ნამცხვრების ფორმის მიხედვით. მოარგეთ სხვადასხვა ფორმის ჩაის ნამცხვრები, რათა ასახავდეს მომხმარებლის კორპორატიულ კულტურას.