ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
მეორე, გაშრობა. The ვუი როკ ჩაი გაშრობის პროცესი განსაზღვრავს გამხმარი ჩაის ხარისხს. ჩაი Drying არის ჩაის ფოთლების შიდა ტენიანობის შემცირება და გაშრობის კონტროლის მოთხოვნები შედარებით მკაცრია. ში tea გაშრობის პროცესში, ძირითადად გამოიყენება ნახშირის გათბობა და ნახშირის სურნელი ჩაის ჩაისში, რაც მშრალ ჩაის ძალიან სურნელოვან სურნელს ხდის. ნახშირის გაცხელებისას ტემპერატურასაც უნდა მიაქციოთ ყურადღება. ტემპერატურა განსაზღვრავს გაშრობის ხარისხს. ჩაის მწარმოებელმა უნდა აკონტროლოს ტემპერატურა Wuyi Rock ჩაის საშრობი მოთხოვნების შესაბამისად. გახურების შემდეგ, ის ასევე ცხელდება და ზელდება, რომ ჩაის ფოთლებში დარჩენილი ჩაის წვენი გამოწუროს, სანამ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა არ მიაღწევს სტანდარტს.
მესამე, გამოწვა. ამ პროცესს შეუძლია წინა პროცესების შედეგად წარმოქმნილი ჩაის ფოთლების ხარისხი უფრო სტაბილური გახადოს. თუ წინა პროცესებში მცირე ხარვეზებია, ჩაის მწარმოებელს ასევე შეუძლია გააუმჯობესოს ჩაის ფოთლების ხარისხი შეწვით. შეწვის შემდეგ ახალი ჩაი დალევამდე გარკვეული პერიოდის განმავლობაში უნდა ინახებოდეს. მოერიდეთ მიღებასაც მძიმე.
Wuyi როკ ჩაის წარმოების პროცესი მარტივი სათქმელია, მაგრამ რეალურ ექსპლუატაციაში სიფრთხილის მრავალი ზომა უნდა არსებობდეს. როდესაც საქმე გვაქვს კლდის ჩაის წარმოების პროცესთან, ჩაის მწარმოებლები ფრთხილად უნდა იყვნენ, რათა Wuyi კლდის ჩაის ხარისხი გამორჩეული იყოს.