email

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიროგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

მეორე, გაშრობა. The ვუი როკ ჩაი გაშრობის პროცესი განსაზღვრავს გამხმარი ჩაის ხარისხს. ჩაი Drying არის ჩაის ფოთლების შიდა ტენიანობის შემცირება და გაშრობის კონტროლის მოთხოვნები შედარებით მკაცრია. ში tea გაშრობის პროცესში, ძირითადად გამოიყენება ნახშირის გათბობა და ნახშირის სურნელი ჩაის ჩაისში, რაც მშრალ ჩაის ძალიან სურნელოვან სურნელს ხდის. ნახშირის გაცხელებისას ტემპერატურასაც უნდა მიაქციოთ ყურადღება. ტემპერატურა განსაზღვრავს გაშრობის ხარისხს. ჩაის მწარმოებელმა უნდა აკონტროლოს ტემპერატურა Wuyi Rock ჩაის საშრობი მოთხოვნების შესაბამისად. გახურების შემდეგ, ის ასევე ცხელდება და ზელდება, რომ ჩაის ფოთლებში დარჩენილი ჩაის წვენი გამოწუროს, სანამ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობა არ მიაღწევს სტანდარტს.

მესამე, გამოწვა. ამ პროცესს შეუძლია წინა პროცესების შედეგად წარმოქმნილი ჩაის ფოთლების ხარისხი უფრო სტაბილური გახადოს. თუ წინა პროცესებში მცირე ხარვეზებია, ჩაის მწარმოებელს ასევე შეუძლია გააუმჯობესოს ჩაის ფოთლების ხარისხი შეწვით. შეწვის შემდეგ ახალი ჩაი დალევამდე გარკვეული პერიოდის განმავლობაში უნდა ინახებოდეს. მოერიდეთ მიღებასაც მძიმე.

Wuyi როკ ჩაის წარმოების პროცესი მარტივი სათქმელია, მაგრამ რეალურ ექსპლუატაციაში სიფრთხილის მრავალი ზომა უნდა არსებობდეს. როდესაც საქმე გვაქვს კლდის ჩაის წარმოების პროცესთან, ჩაის მწარმოებლები ფრთხილად უნდა იყვნენ, რათა Wuyi კლდის ჩაის ხარისხი გამორჩეული იყოს.