ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
Wuyi როკ ჩაის განვითარების დიდი ისტორია აქვს. Wuyi Rock ჩაი არის oolong ჩაის წინაპარი და ახლა Wuyi Rock ჩაის და oolong ჩაის წარმოების ტექნიკა ერთი თაობიდან მეორეზე გადადის. Wuyi როკ ჩაი არის ერთგვარი ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. Wuyi როკ ჩაის გარდა, არსებობს სხვა ოლონგის ჩაი, როგორიცაა ტაივანის ოლონგის ჩაი, ანქსი ოლონგის ჩაი და ა.შ. ტაივანური ვერსია მოითხოვს მსუბუქ გემოს, ამიტომ დუღილის ხარისხი ნაკლებია და შეწვა მსუბუქია. Anxi განლაგება მოითხოვს ღრმა დუღილს და დაბალ გამოწვას.
Wuyi როკ ჩაის წარმოებაში სამი ძირითადი რგოლია. ერთი, გამხმარი. ჩაის დამზადებამდე ის შეიცავს უამრავ მწარე წყალს, რაც გავლენას მოახდენს ჩაის სუპის გემოზე. ამ ლინკსაც ეძახიან ჩაის რხევა , რომელიც უფრო რთულია და მოიცავს ბევრ მცირე პროცესს, როგორიცაა გამდინარე წყალი, ჩაი რხევა პროცესი მწვანე გათანაბრება, დუღილი და ა.შ. ეს პროცესები რთული და ურთიერთდაკავშირებულია და შეცდომები არ უნდა იყოს. უფრო პრობლემური ის არის, რომ ზოგიერთი პროცესი რამდენჯერმე უნდა განმეორდეს, მაგალითად, შერყევა პროცესი . ჩაასხით ჩაის ფოთლები ჩაი shaking მანქანა, დააყენეთ შერყევის დრო, ჩაის შერყევის მანქანა თავისთავად იმუშავებს , ისე, რომ ფოთლების დროს ფოთლების კიდეებზე შეიზილოს ჩაი შერყევის პროცესი, რათა გაანადგუროს ჩაის უჯრედები და შეამციროს მათი ტენიანობა. ჩაის შერყევის პროცესი შეუძლია ხელი შეუწყოს ჩაის ფოთლების დუღილს და შემდეგ ეფექტურად გარდაქმნას ჩაის ფოთლებში არსებული ფენოლური ნივთიერებები. ფენოლურ ნივთიერებებს აქვს მაღალი კვებითი ღირებულება. გამწვანების პროცესში პროცესის გამეორებების რაოდენობა პირდაპირ კავშირშია ახალი ფოთლების ტრანსფორმაციასთან. მწვანეს შერყევამდე ასევე დამოკიდებულია იმაზე, შეესაბამება თუ არა ადგილის გარემო პირობები შერყევას პროცესი.