როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
Wuyi როკ ჩაის განვითარების დიდი ისტორია აქვს. Wuyi Rock ჩაი არის oolong ჩაის წინაპარი და ახლა Wuyi Rock ჩაის და oolong ჩაის წარმოების ტექნიკა ერთი თაობიდან მეორეზე გადადის. Wuyi როკ ჩაი არის ერთგვარი ნახევრად ფერმენტირებული ჩაი. Wuyi როკ ჩაის გარდა, არსებობს სხვა ოლონგის ჩაი, როგორიცაა ტაივანის ოლონგის ჩაი, ანქსი ოლონგის ჩაი და ა.შ. ტაივანური ვერსია მოითხოვს მსუბუქ გემოს, ამიტომ დუღილის ხარისხი ნაკლებია და შეწვა მსუბუქია. Anxi განლაგება მოითხოვს ღრმა დუღილს და დაბალ გამოწვას.
Wuyi როკ ჩაის წარმოებაში სამი ძირითადი რგოლია. ერთი, გამხმარი. ჩაის დამზადებამდე ის შეიცავს უამრავ მწარე წყალს, რაც გავლენას მოახდენს ჩაის სუპის გემოზე. ამ ლინკსაც ეძახიან ჩაის რხევა , რომელიც უფრო რთულია და მოიცავს ბევრ მცირე პროცესს, როგორიცაა გამდინარე წყალი, ჩაი რხევა პროცესი მწვანე გათანაბრება, დუღილი და ა.შ. ეს პროცესები რთული და ურთიერთდაკავშირებულია და შეცდომები არ უნდა იყოს. უფრო პრობლემური ის არის, რომ ზოგიერთი პროცესი რამდენჯერმე უნდა განმეორდეს, მაგალითად, შერყევა პროცესი . ჩაასხით ჩაის ფოთლები ჩაი shaking მანქანა, დააყენეთ შერყევის დრო, ჩაის შერყევის მანქანა თავისთავად იმუშავებს , ისე, რომ ფოთლების დროს ფოთლების კიდეებზე შეიზილოს ჩაი შერყევის პროცესი, რათა გაანადგუროს ჩაის უჯრედები და შეამციროს მათი ტენიანობა. ჩაის შერყევის პროცესი შეუძლია ხელი შეუწყოს ჩაის ფოთლების დუღილს და შემდეგ ეფექტურად გარდაქმნას ჩაის ფოთლებში არსებული ფენოლური ნივთიერებები. ფენოლურ ნივთიერებებს აქვს მაღალი კვებითი ღირებულება. გამწვანების პროცესში პროცესის გამეორებების რაოდენობა პირდაპირ კავშირშია ახალი ფოთლების ტრანსფორმაციასთან. მწვანეს შერყევამდე ასევე დამოკიდებულია იმაზე, შეესაბამება თუ არა ადგილის გარემო პირობები შერყევას პროცესი.