როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
გაშრობის სხვადასხვა მეთოდს აშკარა გავლენა აქვს მზა თეთრი ჩაის არომატზე. "პიროტექნიკური საკმეველი" ზოგადად არის არომატი, რომელიც წარმოიქმნება ჩაის ფოთლებში შაქრის სრული კარამელიზაციის შედეგად მაღალი ტემპერატურის პირობებში, რაც უფრო ხშირია ვუის კლდის ჩაიში. საშუალო და დაბალი ტემპერატურის ნახშირბადის შემწვარი ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაა 55~65 ℃, რაც დაბალია ელექტროგამოწვის ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაზე, მაგრამ ჩაის მზა ფოთლებს აქვთ აშკარა პიროტექნიკური არომატი ამ უკანასკნელთან შედარებით. ნახშირბადის გამოწვის პროცესთან ერთად, შეიძლება ვივარაუდოთ, რომ გათბობა მიდრეკილია არათანაბარი ადგილებისკენ, რის შედეგადაც ზოგიერთი ჩაის ფოთლის ტემპერატურა იზრდება სითბოს წყაროსთან ახლოს, რაც იწვევს მაილარდის არათანაბარ რეაქციას, რითაც წარმოიქმნება პიროტექნიკური საკმეველი. ეს ასევე შეესაბამება ნახშირზე შემწვარი მშრალი ჩაის სენსორული შეფასების შედეგებს, რომელსაც აქვს უფრო რთული გარეგნობა. ანალოგიურად, არათანაბარი გათბობა ასევე შეიძლება გამოიწვიოს დიდი განსხვავება არომატის შემადგენლობაში ნახშირის შემწვარი ჯგუფებს შორის და არ არსებობს აშკარა კორელაცია. აქედან ჩანს, რომ ნახშირის გამოწვის პროცესს ნამდვილად შეუძლია გააუმჯობესოს მზა ჩაის ყვავილოვანი და ხილის არომატი, მაგრამ ის ამოწმებს ჩაის გადამამუშავებელი პერსონალის შესაბამის გამოცდილებას და აკონტროლებს ტემპერატურის ცვლილებას თეთრი ჩაის გაშრობის პროცესში; white tea electric drying machine იყენებს მანქანას ტემპერატურის დასაყენებლად და იყენებს ჰაერის ცირკულაციას. მოწყობილობა უზრუნველყოფს ტემპერატურის სტაბილურობას თეთრი ჩაის საშრობი მანქანაში, ათავისუფლებს სამუშაო ძალას გარკვეულწილად და აუმჯობესებს მზა ჩაის მოსავლიანობას. შესაბამის საწარმოებს შეუძლიათ მოქნილად აირჩიონ თეთრი ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი ან კომბინაციები, რათა შექმნან პროდუქტები რეალური განაცხადის სცენარის და მომხმარებლის სხვადასხვა საჭიროებების მიხედვით.