DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
გაშრობის სხვადასხვა მეთოდს აშკარა გავლენა აქვს მზა თეთრი ჩაის არომატზე. "პიროტექნიკური საკმეველი" ზოგადად არის არომატი, რომელიც წარმოიქმნება ჩაის ფოთლებში შაქრის სრული კარამელიზაციის შედეგად მაღალი ტემპერატურის პირობებში, რაც უფრო ხშირია ვუის კლდის ჩაიში. საშუალო და დაბალი ტემპერატურის ნახშირბადის შემწვარი ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაა 55~65 ℃, რაც დაბალია ელექტროგამოწვის ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაზე, მაგრამ ჩაის მზა ფოთლებს აქვთ აშკარა პიროტექნიკური არომატი ამ უკანასკნელთან შედარებით. ნახშირბადის გამოწვის პროცესთან ერთად, შეიძლება ვივარაუდოთ, რომ გათბობა მიდრეკილია არათანაბარი ადგილებისკენ, რის შედეგადაც ზოგიერთი ჩაის ფოთლის ტემპერატურა იზრდება სითბოს წყაროსთან ახლოს, რაც იწვევს მაილარდის არათანაბარ რეაქციას, რითაც წარმოიქმნება პიროტექნიკური საკმეველი. ეს ასევე შეესაბამება ნახშირზე შემწვარი მშრალი ჩაის სენსორული შეფასების შედეგებს, რომელსაც აქვს უფრო რთული გარეგნობა. ანალოგიურად, არათანაბარი გათბობა ასევე შეიძლება გამოიწვიოს დიდი განსხვავება არომატის შემადგენლობაში ნახშირის შემწვარი ჯგუფებს შორის და არ არსებობს აშკარა კორელაცია. აქედან ჩანს, რომ ნახშირის გამოწვის პროცესს ნამდვილად შეუძლია გააუმჯობესოს მზა ჩაის ყვავილოვანი და ხილის არომატი, მაგრამ ის ამოწმებს ჩაის გადამამუშავებელი პერსონალის შესაბამის გამოცდილებას და აკონტროლებს ტემპერატურის ცვლილებას თეთრი ჩაის გაშრობის პროცესში; white tea electric drying machine იყენებს მანქანას ტემპერატურის დასაყენებლად და იყენებს ჰაერის ცირკულაციას. მოწყობილობა უზრუნველყოფს ტემპერატურის სტაბილურობას თეთრი ჩაის საშრობი მანქანაში, ათავისუფლებს სამუშაო ძალას გარკვეულწილად და აუმჯობესებს მზა ჩაის მოსავლიანობას. შესაბამის საწარმოებს შეუძლიათ მოქნილად აირჩიონ თეთრი ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი ან კომბინაციები, რათა შექმნან პროდუქტები რეალური განაცხადის სცენარის და მომხმარებლის სხვადასხვა საჭიროებების მიხედვით.