email

უპირატესობები ელექტრო საშრობი საშრობი თეთრი ჩაისთვის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიუპირატესობები ელექტრო საშრობი საშრობი თეთრი ჩაისთვის

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

უპირატესობები ელექტრო საშრობი საშრობი თეთრი ჩაისთვის

2022-08-26 11:23:00

გაშრობის სხვადასხვა მეთოდს აშკარა გავლენა აქვს მზა თეთრი ჩაის არომატზე. "პიროტექნიკური საკმეველი" ზოგადად არის არომატი, რომელიც წარმოიქმნება ჩაის ფოთლებში შაქრის სრული კარამელიზაციის შედეგად მაღალი ტემპერატურის პირობებში, რაც უფრო ხშირია ვუის კლდის ჩაიში. საშუალო და დაბალი ტემპერატურის ნახშირბადის შემწვარი ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაა 55~65 ℃, რაც დაბალია ელექტროგამოწვის ჯგუფის გაშრობის ტემპერატურაზე, მაგრამ ჩაის მზა ფოთლებს აქვთ აშკარა პიროტექნიკური არომატი ამ უკანასკნელთან შედარებით. ნახშირბადის გამოწვის პროცესთან ერთად, შეიძლება ვივარაუდოთ, რომ გათბობა მიდრეკილია არათანაბარი ადგილებისკენ, რის შედეგადაც ზოგიერთი ჩაის ფოთლის ტემპერატურა იზრდება სითბოს წყაროსთან ახლოს, რაც იწვევს მაილარდის არათანაბარ რეაქციას, რითაც წარმოიქმნება პიროტექნიკური საკმეველი. ეს ასევე შეესაბამება ნახშირზე შემწვარი მშრალი ჩაის სენსორული შეფასების შედეგებს, რომელსაც აქვს უფრო რთული გარეგნობა. ანალოგიურად, არათანაბარი გათბობა ასევე შეიძლება გამოიწვიოს დიდი განსხვავება არომატის შემადგენლობაში ნახშირის შემწვარი ჯგუფებს შორის და არ არსებობს აშკარა კორელაცია. აქედან ჩანს, რომ ნახშირის გამოწვის პროცესს ნამდვილად შეუძლია გააუმჯობესოს მზა ჩაის ყვავილოვანი და ხილის არომატი, მაგრამ ის ამოწმებს ჩაის გადამამუშავებელი პერსონალის შესაბამის გამოცდილებას და აკონტროლებს ტემპერატურის ცვლილებას თეთრი ჩაის გაშრობის პროცესში; white tea electric drying machine იყენებს მანქანას ტემპერატურის დასაყენებლად და იყენებს ჰაერის ცირკულაციას. მოწყობილობა უზრუნველყოფს ტემპერატურის სტაბილურობას თეთრი ჩაის საშრობი მანქანაში, ათავისუფლებს სამუშაო ძალას გარკვეულწილად და აუმჯობესებს მზა ჩაის მოსავლიანობას. შესაბამის საწარმოებს შეუძლიათ მოქნილად აირჩიონ თეთრი ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი ან კომბინაციები, რათა შექმნან პროდუქტები რეალური განაცხადის სცენარის და მომხმარებლის სხვადასხვა საჭიროებების მიხედვით.