DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
თეთრი ჩაის წარმოების პროცესი შეიძლება დაიყოს ორ ეტაპად: გახმობა და გაშრობა. გაშრობის პროცესი გამოიყენება გახმობის შემდეგ ფოთლებში ჭარბი წყლის მოსაშორებლად, ფოთლებში პოლიფენოლ ოქსიდაზას გასანადგურებლად და მზა პროდუქტების არომატისა და გემოს გასაუმჯობესებლად. გაშრობა არის ძირითადი ნაბიჯი თეთრი ჩაის ხარისხის ფორმირებაში, რაც დაკავშირებულია მზა ჩაის გარეგნობასა და შიდა ხარისხთან. ამჟამად თეთრი ჩაის გაშრობის ორი მეთოდი არსებობს: ნახშირით გამოწვა და ელექტრო გაშრობა. თეთრი ჩაის ნახშირის გაშრობა უფრო ტრადიციულია, ანთებული ნახშირის გამოყენებით სითბოს წყაროდ. ზოგიერთი მკვლევარი თვლის, რომ ჩაის ნახშირით გამოწვას და გაშრობას აქვს გარკვეული უპირატესობები ხარისხისა და შენახვის თვალსაზრისით; ყველაზე ხშირად გამოყენებული გაშრობის მეთოდი სხვადასხვა სახის ჩაის წარმოებაში, ელექტრო გამაცხელებელი ჰაერის გამოყენებით, ტემპერატურა და გაცხელების დრო უფრო კონტროლირებადია, ვიდრე ნახშირის გამოწვა, ხოლო ჩაის ფოთლების ხარისხი უფრო სტაბილურია. თეთრი ჩაის გაშრობის პროცესის მნიშვნელობიდან გამომდინარე თეთრი ჩაის ხარისხში, შესაფერისი გაშრობის მეთოდის არჩევას დიდი მნიშვნელობა აქვს თეთრი ჩაის ფორმირებისა და ხარისხის კონტროლისთვის. ეს კვლევა ადარებს ფუდინგის თეთრი ჩაის შემადგენლობას და არომატის კომპონენტებს, რომლებიც მომზადებულია გაშრობის სხვადასხვა მეთოდით, და იკვლევს გაშრობის სხვადასხვა მეთოდის გავლენას თეთრი ჩაის ხარისხზე, რათა უზრუნველყოს თეთრი ჩაის წარმოების გარკვეული მითითებები. გაშრობის სხვადასხვა მეთოდის გავლენა თეთრი ჩაის ხარისხზე ძირითადად სამ ასპექტშია: კატეხინი, არომატი და სენსორული შეფასება. მიერ მომზადებული ჩაის ფოთლებში კატექინების შემცველობა white tea electric dryer ზოგადად უფრო მაღალია, ვიდრე ნახშირის გამოწვისას. მიუხედავად იმისა, რომ დადასტურებულია, რომ კატექინებს აქვთ მწარე და შემკვრელი გემო, ისინი ასევე არიან ყველაზე მნიშვნელოვანი ანტიოქსიდანტური აქტიური კომპონენტები ჩაის ფოთლებში. მიუხედავად იმისა, რომ ნახშირის გამოწვამ შეიძლება გარკვეულწილად შეამციროს მზა ჩაის სიმწარე და გამჭვირვალეობა, ჩაის პოლიფენოლების საერთო რაოდენობა მნიშვნელოვნად არ იცვლება გაშრობის მეთოდის გამო; აღსანიშნავია, რომ თეთრი ჩაი არის ოდნავ ფერმენტირებული ჩაი და თავისუფალი ამინომჟავების მაღალი შემცველობის გამო, თეთრი ჩაის სუპის სიმწარე და გამჭვირვალეობა აშკარა არ არის, ხოლო კატექინებით მოტანილი სიმწარისა და შემკვრელობის შემცირებას აშკარა მნიშვნელობა არ აქვს. რეალურ წარმოებაში.