email

განსხვავება ნახშირბადის გაშრობასა და თეთრი ჩაის ელექტრო გაშრობას შორის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიგანსხვავება ნახშირბადის გაშრობასა და თეთრი ჩაის ელექტრო გაშრობას შორის

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი 20-500 გრამი ჩანთა მწვანე ფხვიერი ფოთლის ჩაის შემავსებელი ბეჭდის შესაფუთი მანქანა DL-DBZ-500 მწარმოებელი

    20-500 გრამი ჩანთა მწვანე ფხვიერი ფოთლის ჩაის შემავსებელი ბეჭდის შესაფუთი მანქანა DL-DBZ-500

    როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.

  • ჩინეთი ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე ჩანთით DL-GDS-SJB მწარმოებელი

    ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე ჩანთით DL-GDS-SJB

    ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.

  • ჩინეთი L-bar sealer shrink wrap პატარა ყუთის წიგნი პლასტიკური ფილმის შესაფუთი სითბოს შესაფუთი მანქანა DL-450L&DL-BSB-4020 მწარმოებელი

    L-bar sealer shrink wrap პატარა ყუთის წიგნი პლასტიკური ფილმის შესაფუთი სითბოს შესაფუთი მანქანა DL-450L&DL-BSB-4020

    ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.

  • ჩინეთი ავტომატური კენიის ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა ჰორიზონტალური ჩაის პაკეტების პაკეტი Doypack ჩანთების შესაფუთი მანქანა DL-DZKZX-2S-A მწარმოებელი

    ავტომატური კენიის ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა ჰორიზონტალური ჩაის პაკეტების პაკეტი Doypack ჩანთების შესაფუთი მანქანა DL-DZKZX-2S-A

    ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.

  • ჩინეთი Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd მწარმოებელი

    Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd

    ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.

  • ჩინეთი ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12 მწარმოებელი

    ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12

    დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.

  • ჩინეთი 18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N მწარმოებელი

    18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N

    DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.

  • ჩინეთი 1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15 მწარმოებელი

    1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15

    DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.

ოლონგის ჩაის ხელოვნება: ტრადიციული ხელნაკეთობიდან თანამედროვე ინოვაციამდე შერყეული დრამით

ოლონგის ჩაის ხელოვნება: ტრადიციული ხელნაკეთობიდან თანამედროვე ინოვაციამდე შერყეული დრამით

2025-04-23 16:59:08

აღმოაჩინეთ ოლონგის ჩაის დამზადების ხელოვნება, ფუჟიანში/ტაივანში ტრადიციული შერყევის ტექნიკიდან დაწყებული თანამედროვე ინოვაციებით, შერყეული დრამი. შეიტყვეთ, თუ როგორ აძლიერებს ეს ინსტრუმენტი სიზუსტით, ეფექტურობასა და არომატს ჩაის ხელნაკეთობაში - სრულყოფილია ხელოსნებისთვის, სახლების საყრდენებისთვის და მწარმოებლებისთვის. გამოიკვლიეთ გლობალური მეთოდები და განბლოკეთ დაბალანსებული ჟანგვის საიდუმლოებები!

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (2)

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (2)

2025-03-25 14:20:42

ჩაის დახარისხების მანქანა არის ჩაის ხარისხის კონტროლის მთავარი ნაბიჯი, რომელიც პირდაპირ გავლენას ახდენს ჩაის გარეგნობაზე, გემოვნებაზე, ჰიგიენზე და ჩაის საბაზრო ღირებულებაზე. ჩაის სხვადასხვა ტიპები გამოიყენებს სკრინინგის სათანადო მეთოდებს საუკეთესო შედეგის მისაღწევად.

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (1)

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (1)

2025-03-25 14:10:10

ჩაის სკრინინგი ჩაის დამუშავებისა და დახვეწის მნიშვნელოვანი ნაწილია. სკრინინგმა სხვადასხვა გზით შეიძლება გააუმჯობესოს ჩაის ხარისხი, გარეგნობა და გემო.

რატომ სჭირდება შავი ჩაის დუღილი?

რატომ სჭირდება შავი ჩაის დუღილი?

2025-03-13 13:25:29

შავი ჩაის დუღილის აპარატის გამოყენებამ შავი ჩაის დუღილის შესასრულებლად შეიძლება ჩაის ხარისხის გაუმჯობესება.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

განსხვავება ნახშირბადის გაშრობასა და თეთრი ჩაის ელექტრო გაშრობას შორის

2022-08-26 11:02:58

თეთრი ჩაის წარმოების პროცესი შეიძლება დაიყოს ორ ეტაპად: გახმობა და გაშრობა. გაშრობის პროცესი გამოიყენება გახმობის შემდეგ ფოთლებში ჭარბი წყლის მოსაშორებლად, ფოთლებში პოლიფენოლ ოქსიდაზას გასანადგურებლად და მზა პროდუქტების არომატისა და გემოს გასაუმჯობესებლად. გაშრობა არის ძირითადი ნაბიჯი თეთრი ჩაის ხარისხის ფორმირებაში, რაც დაკავშირებულია მზა ჩაის გარეგნობასა და შიდა ხარისხთან. ამჟამად თეთრი ჩაის გაშრობის ორი მეთოდი არსებობს: ნახშირით გამოწვა და ელექტრო გაშრობა. თეთრი ჩაის ნახშირის გაშრობა უფრო ტრადიციულია, ანთებული ნახშირის გამოყენებით სითბოს წყაროდ. ზოგიერთი მკვლევარი თვლის, რომ ჩაის ნახშირით გამოწვას და გაშრობას აქვს გარკვეული უპირატესობები ხარისხისა და შენახვის თვალსაზრისით; ყველაზე ხშირად გამოყენებული გაშრობის მეთოდი სხვადასხვა სახის ჩაის წარმოებაში, ელექტრო გამაცხელებელი ჰაერის გამოყენებით, ტემპერატურა და გაცხელების დრო უფრო კონტროლირებადია, ვიდრე ნახშირის გამოწვა, ხოლო ჩაის ფოთლების ხარისხი უფრო სტაბილურია. თეთრი ჩაის გაშრობის პროცესის მნიშვნელობიდან გამომდინარე თეთრი ჩაის ხარისხში, შესაფერისი გაშრობის მეთოდის არჩევას დიდი მნიშვნელობა აქვს თეთრი ჩაის ფორმირებისა და ხარისხის კონტროლისთვის. ეს კვლევა ადარებს ფუდინგის თეთრი ჩაის შემადგენლობას და არომატის კომპონენტებს, რომლებიც მომზადებულია გაშრობის სხვადასხვა მეთოდით, და იკვლევს გაშრობის სხვადასხვა მეთოდის გავლენას თეთრი ჩაის ხარისხზე, რათა უზრუნველყოს თეთრი ჩაის წარმოების გარკვეული მითითებები. გაშრობის სხვადასხვა მეთოდის გავლენა თეთრი ჩაის ხარისხზე ძირითადად სამ ასპექტშია: კატეხინი, არომატი და სენსორული შეფასება. მიერ მომზადებული ჩაის ფოთლებში კატექინების შემცველობა white tea electric dryer ზოგადად უფრო მაღალია, ვიდრე ნახშირის გამოწვისას. მიუხედავად იმისა, რომ დადასტურებულია, რომ კატექინებს აქვთ მწარე და შემკვრელი გემო, ისინი ასევე არიან ყველაზე მნიშვნელოვანი ანტიოქსიდანტური აქტიური კომპონენტები ჩაის ფოთლებში. მიუხედავად იმისა, რომ ნახშირის გამოწვამ შეიძლება გარკვეულწილად შეამციროს მზა ჩაის სიმწარე და გამჭვირვალეობა, ჩაის პოლიფენოლების საერთო რაოდენობა მნიშვნელოვნად არ იცვლება გაშრობის მეთოდის გამო; აღსანიშნავია, რომ თეთრი ჩაი არის ოდნავ ფერმენტირებული ჩაი და თავისუფალი ამინომჟავების მაღალი შემცველობის გამო, თეთრი ჩაის სუპის სიმწარე და გამჭვირვალეობა აშკარა არ არის, ხოლო კატექინებით მოტანილი სიმწარისა და შემკვრელობის შემცირებას აშკარა მნიშვნელობა არ აქვს. რეალურ წარმოებაში.