email

განსხვავება ნახშირბადის გაშრობასა და თეთრი ჩაის ელექტრო გაშრობას შორის

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიგანსხვავება ნახშირბადის გაშრობასა და თეთრი ჩაის ელექტრო გაშრობას შორის

ცხელი პროდუქცია

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სხვადასხვა მოდელების შედარება

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სხვადასხვა მოდელების შედარება

2024-09-28 11:14:14

გაანალიზეთ და შეადარეთ ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი აპარატების სხვადასხვა მოდელები, რათა დაგეხმაროთ ინფორმირებული გადაწყვეტილების მიღებაში.

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების მაგია: ჩაის სიახლის შენარჩუნება

ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების მაგია: ჩაის სიახლის შენარჩუნება

2024-09-28 10:47:41

გამოიკვლიეთ ვაკუუმური ჩაის შესაფუთი მანქანების სასწაულები და როგორ თამაშობენ ისინი გადამწყვეტ როლს ჩაის სიახლის შენარჩუნებაში.

ელექტრო საცხობი გალიის გახსნა ბამბუკის კალათით ჩაის არომატის გასაუმჯობესებლად

ელექტრო საცხობი გალიის გახსნა ბამბუკის კალათით ჩაის არომატის გასაუმჯობესებლად

2024-09-27 18:15:21

აღმოაჩინეთ ბამბუკის კალათით ელექტრო საცხობი გალიის მუშაობის პრინციპი, გამოყენების მეთოდი და სიფრთხილის ზომები ჩაის არომატის გასაძლიერებლად.

როგორ ავირჩიოთ ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლელი

როგორ ავირჩიოთ ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლელი

2024-09-04 13:49:04

ეს სტატია გვაწვდის ინსტრუქციას ბენზინის ძრავის ჩაის მოსავლის არჩევის შესახებ ისეთი ფაქტორების გათვალისწინებით, როგორიცაა საველე პირობები, შესრულების საჭიროებები, ხარისხი და გამძლეობა, ექსპლუატაციისა და მოვლის სიმარტივე და ღირებულება.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

განსხვავება ნახშირბადის გაშრობასა და თეთრი ჩაის ელექტრო გაშრობას შორის

2022-08-26 11:02:58

თეთრი ჩაის წარმოების პროცესი შეიძლება დაიყოს ორ ეტაპად: გახმობა და გაშრობა. გაშრობის პროცესი გამოიყენება გახმობის შემდეგ ფოთლებში ჭარბი წყლის მოსაშორებლად, ფოთლებში პოლიფენოლ ოქსიდაზას გასანადგურებლად და მზა პროდუქტების არომატისა და გემოს გასაუმჯობესებლად. გაშრობა არის ძირითადი ნაბიჯი თეთრი ჩაის ხარისხის ფორმირებაში, რაც დაკავშირებულია მზა ჩაის გარეგნობასა და შიდა ხარისხთან. ამჟამად თეთრი ჩაის გაშრობის ორი მეთოდი არსებობს: ნახშირით გამოწვა და ელექტრო გაშრობა. თეთრი ჩაის ნახშირის გაშრობა უფრო ტრადიციულია, ანთებული ნახშირის გამოყენებით სითბოს წყაროდ. ზოგიერთი მკვლევარი თვლის, რომ ჩაის ნახშირით გამოწვას და გაშრობას აქვს გარკვეული უპირატესობები ხარისხისა და შენახვის თვალსაზრისით; ყველაზე ხშირად გამოყენებული გაშრობის მეთოდი სხვადასხვა სახის ჩაის წარმოებაში, ელექტრო გამაცხელებელი ჰაერის გამოყენებით, ტემპერატურა და გაცხელების დრო უფრო კონტროლირებადია, ვიდრე ნახშირის გამოწვა, ხოლო ჩაის ფოთლების ხარისხი უფრო სტაბილურია. თეთრი ჩაის გაშრობის პროცესის მნიშვნელობიდან გამომდინარე თეთრი ჩაის ხარისხში, შესაფერისი გაშრობის მეთოდის არჩევას დიდი მნიშვნელობა აქვს თეთრი ჩაის ფორმირებისა და ხარისხის კონტროლისთვის. ეს კვლევა ადარებს ფუდინგის თეთრი ჩაის შემადგენლობას და არომატის კომპონენტებს, რომლებიც მომზადებულია გაშრობის სხვადასხვა მეთოდით, და იკვლევს გაშრობის სხვადასხვა მეთოდის გავლენას თეთრი ჩაის ხარისხზე, რათა უზრუნველყოს თეთრი ჩაის წარმოების გარკვეული მითითებები. გაშრობის სხვადასხვა მეთოდის გავლენა თეთრი ჩაის ხარისხზე ძირითადად სამ ასპექტშია: კატეხინი, არომატი და სენსორული შეფასება. მიერ მომზადებული ჩაის ფოთლებში კატექინების შემცველობა white tea electric dryer ზოგადად უფრო მაღალია, ვიდრე ნახშირის გამოწვისას. მიუხედავად იმისა, რომ დადასტურებულია, რომ კატექინებს აქვთ მწარე და შემკვრელი გემო, ისინი ასევე არიან ყველაზე მნიშვნელოვანი ანტიოქსიდანტური აქტიური კომპონენტები ჩაის ფოთლებში. მიუხედავად იმისა, რომ ნახშირის გამოწვამ შეიძლება გარკვეულწილად შეამციროს მზა ჩაის სიმწარე და გამჭვირვალეობა, ჩაის პოლიფენოლების საერთო რაოდენობა მნიშვნელოვნად არ იცვლება გაშრობის მეთოდის გამო; აღსანიშნავია, რომ თეთრი ჩაი არის ოდნავ ფერმენტირებული ჩაი და თავისუფალი ამინომჟავების მაღალი შემცველობის გამო, თეთრი ჩაის სუპის სიმწარე და გამჭვირვალეობა აშკარა არ არის, ხოლო კატექინებით მოტანილი სიმწარისა და შემკვრელობის შემცირებას აშკარა მნიშვნელობა არ აქვს. რეალურ წარმოებაში.