DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
შავ ჩაიდ გადაქცევის ახალი ფოთლების მოწმე - ხელნაკეთის ხიბლი
შავი ჩაი.
ხელნაკეთი შავი ჩაის დამზადების ეტაპები არ არის რთული, მაგრამ თითოეული ბმული ძალიან მნიშვნელოვანია.
![]()
1️⃣ პირველი ნაბიჯი: ახალი ფოთლების დაკრეფის შემდეგ ჯერ ხმება. ნუ შეაფასებთ ამ საფეხურს. არც ძალიან გრძელი და არც ძალიან მოკლე გახმობის დრო არ არის მიზანშეწონილი. თუ ის ძალიან მოკლეა, ახალი ფოთლები მყიფე იქნება დახვევისას. თუ ძალიან გრძელია, ახალ ფოთლებში ზედმეტი ტენიანობა აორთქლდება. ფოთლები გახმება იმდენად, რამდენადაც ჩაის ღეროები მოხრილია და ადვილად არ ტყდება და დახვევის დროსაც კი არ იჭრება.
![]()
2️⃣ მეორე საფეხური: გადახვევა. ეს ნაბიჯი არის მოთმინების დიდი გამოცდა და ასევე დაძაბული ამოცანა. მოძრავი ტექნიკა უნდა იყოს მსუბუქიდან მძიმემდე. თუ საწყის ეტაპზე დიდი ძალა გამოიყენეს, ახალი ფოთოლი შეიძლება დაჭყლიტოს (ბოლოს და ბოლოს, გახმობა ასე ერთგვაროვანი არ შეიძლება იყოს). როდესაც გორვა თითქმის დასრულებულია, გაზარდეთ ძალა. მოძრავი პროცესის დროს ფოთლები ქმნიან ბურთულას. დროულად შეანჯღრიეთ, რომ მწვანე არომატი გაქრეს. გააბრტყელეთ ცოტა ხნით, გატეხეთ ბურთი. გააბრტყელეთ ცოტა ხნით, გატეხეთ ბურთი. ეს პროცესი უნდა იყოს უწყვეტი და მას თითქმის ერთი საათი სჭირდება.
![]()
3️⃣ მესამე საფეხური: დუღილი. ჟანგბადის მიწოდების უზრუნველსაყოფად მოათავსეთ ჩაის დაფქული ფოთლები თბილ ადგილას. დუღილის დროზე გავლენას ახდენს ისეთი ფაქტორები, როგორიცაა ტემპერატურა, ტენიანობა, ჟანგბადის მიწოდება და სისქე. ნორმალურ პირობებში და შესაფერის პირობებში, ამას ჩვეულებრივ 5-დან 6 საათამდე სჭირდება.
![]()
4️⃣ მეოთხე ნაბიჯი: შეწვა და გაშრობა. ქოთნის ტემპერატურაა 180℃ - 200℃. ჩაის ფერმენტირებული ფურცლები ჩაყარეთ ქვაბში და შეწვით. როდესაც ჩაის ფოთლები უფრო და უფრო მშრალი ხდება, მათი გაშრობა შესაძლებელია ქვაბში. გაშრობის პროცესში, შემობრუნების მოქმედება უნდა იყოს ნაზი, რათა თავიდან აიცილოთ ჩაის ფოთლების გატეხვა. გაშრობის შემდეგ სრულდება ხელნაკეთი შავი ჩაი.
![]()