email

ჩაის წარმოების ეტაპების გახსნა

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიჩაის წარმოების ეტაპების გახსნა

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი 20-500 გრამი ჩანთა მწვანე ფხვიერი ფოთლის ჩაის შემავსებელი ბეჭდის შესაფუთი მანქანა DL-DBZ-500 მწარმოებელი

    20-500 გრამი ჩანთა მწვანე ფხვიერი ფოთლის ჩაის შემავსებელი ბეჭდის შესაფუთი მანქანა DL-DBZ-500

    როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.

  • ჩინეთი ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე ჩანთით DL-GDS-SJB მწარმოებელი

    ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე ჩანთით DL-GDS-SJB

    ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.

  • ჩინეთი L-bar sealer shrink wrap პატარა ყუთის წიგნი პლასტიკური ფილმის შესაფუთი სითბოს შესაფუთი მანქანა DL-450L&DL-BSB-4020 მწარმოებელი

    L-bar sealer shrink wrap პატარა ყუთის წიგნი პლასტიკური ფილმის შესაფუთი სითბოს შესაფუთი მანქანა DL-450L&DL-BSB-4020

    ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.

  • ჩინეთი ავტომატური კენიის ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა ჰორიზონტალური ჩაის პაკეტების პაკეტი Doypack ჩანთების შესაფუთი მანქანა DL-DZKZX-2S-A მწარმოებელი

    ავტომატური კენიის ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა ჰორიზონტალური ჩაის პაკეტების პაკეტი Doypack ჩანთების შესაფუთი მანქანა DL-DZKZX-2S-A

    ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.

  • ჩინეთი Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd მწარმოებელი

    Bamboo Drum Manual Tea Baking Drying Machine DL-6CHBL-70 - COPY - v4v5nd

    ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.

  • ჩინეთი ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12 მწარმოებელი

    ნახევრად ავტომატური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის დამალული ჭიქის მანქანა ჩაისთვის DL-DYCB-12

    დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.

  • ჩინეთი 18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N მწარმოებელი

    18V 5.2Ah ლითიუმის ბატარეით მომუშავე ჯაგრისების გარეშე მინი ჩაის მოსავლელი (უკაბელო ბატარეა) DL-4CD-35N

    DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.

  • ჩინეთი 1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15 მწარმოებელი

    1 სადგური 15 ტონა წნევის ჩაის ნამცხვრის პრესის ჩამოსხმის მანქანა DL-6CY1-15

    DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.

ოლონგის ჩაის ხელოვნება: ტრადიციული ხელნაკეთობიდან თანამედროვე ინოვაციამდე შერყეული დრამით

ოლონგის ჩაის ხელოვნება: ტრადიციული ხელნაკეთობიდან თანამედროვე ინოვაციამდე შერყეული დრამით

2025-04-23 16:59:08

აღმოაჩინეთ ოლონგის ჩაის დამზადების ხელოვნება, ფუჟიანში/ტაივანში ტრადიციული შერყევის ტექნიკიდან დაწყებული თანამედროვე ინოვაციებით, შერყეული დრამი. შეიტყვეთ, თუ როგორ აძლიერებს ეს ინსტრუმენტი სიზუსტით, ეფექტურობასა და არომატს ჩაის ხელნაკეთობაში - სრულყოფილია ხელოსნებისთვის, სახლების საყრდენებისთვის და მწარმოებლებისთვის. გამოიკვლიეთ გლობალური მეთოდები და განბლოკეთ დაბალანსებული ჟანგვის საიდუმლოებები!

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (2)

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (2)

2025-03-25 14:20:42

ჩაის დახარისხების მანქანა არის ჩაის ხარისხის კონტროლის მთავარი ნაბიჯი, რომელიც პირდაპირ გავლენას ახდენს ჩაის გარეგნობაზე, გემოვნებაზე, ჰიგიენზე და ჩაის საბაზრო ღირებულებაზე. ჩაის სხვადასხვა ტიპები გამოიყენებს სკრინინგის სათანადო მეთოდებს საუკეთესო შედეგის მისაღწევად.

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (1)

რატომ გჭირდებათ ჩაი დალაგება? (1)

2025-03-25 14:10:10

ჩაის სკრინინგი ჩაის დამუშავებისა და დახვეწის მნიშვნელოვანი ნაწილია. სკრინინგმა სხვადასხვა გზით შეიძლება გააუმჯობესოს ჩაის ხარისხი, გარეგნობა და გემო.

რატომ სჭირდება შავი ჩაის დუღილი?

რატომ სჭირდება შავი ჩაის დუღილი?

2025-03-13 13:25:29

შავი ჩაის დუღილის აპარატის გამოყენებამ შავი ჩაის დუღილის შესასრულებლად შეიძლება ჩაის ხარისხის გაუმჯობესება.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ჩაის წარმოების ეტაპების გახსნა

2024-08-21 16:13:04

ბლოგის შინაარსი:

ჩაი, ერთ-ერთი ყველაზე საყვარელი სასმელი მთელს მსოფლიოში, გადის რთულ ეტაპებს, რათა ჩაის მცენარის ახალი ფოთლებიდან გარდაიქმნას არომატულ სასმელად, რომელსაც ჩვენ ვტკბებით. მოდით უფრო ახლოს მივხედოთ ჩაის წარმოების ეტაპებს.

კრეფა:
პირველი ნაბიჯი არის ჩაის ფოთლების კრეფა. ჩაის სახეობიდან გამომდინარე იღებენ ჩაის მცენარის სხვადასხვა ნაწილს. მაგალითად, მშვენიერი მწვანე ჩაი ხშირად იყენებს მხოლოდ ნაზ კვირტებს, ხოლო შავი ჩაი შეიძლება დამზადდეს ფოთლებისა და კვირტების კომბინაციით. ჩაის გამოცდილი მკრეფები ფრთხილად ირჩევენ ფოთლებს საჭირო დროს, რათა უზრუნველყონ ოპტიმალური ხარისხი.

გახმობა:
კრეფის შემდეგ ფოთლები ჩვეულებრივ ხმება. ეს პროცესი გულისხმობს ფოთლებს დაკარგოს გარკვეული ტენიანობა ბუნებრივად ან კონტროლირებადი მეთოდებით. გახმობა არბილებს ფოთლებს და ამზადებს მათ შემდეგი ეტაპებისთვის.

ფიქსაცია:
ფიქსაცია გადამწყვეტი ნაბიჯია, განსაკუთრებით მწვანე ჩაისთვის. იგი მოიცავს ფოთლების სწრაფ გათბობას ფერმენტების დეაქტივაციისთვის, რომლებიც იწვევენ დაჟანგვას. ეს ხელს უწყობს ჩაის მწვანე ფერისა და ახალი გემოს შენარჩუნებას. ფიქსაციის მეთოდები შეიძლება მოიცავდეს ტაფაზე შეწვას, ორთქლზე მოხარშვას ან სხვა თერმული დამუშავების გამოყენებას.

მოძრავი:
შემოხვევა ჩაის ფოთლებს ფორმას აძლევს. ის ასევე ხელს უწყობს ფოთლების უჯრედის კედლების გატეხვას, ეთერზეთებისა და არომატების გამოყოფას. მოძრავი პროცესი შეიძლება გაკეთდეს ხელით ან მანქანებით, წარმოების მასშტაბიდან გამომდინარე.

დუღილი (ზოგიერთი ჩაისთვის):
ყველა ჩაი არ გადის ფერმენტაციას, მაგრამ შავი ჩაისთვის და ზოგიერთი ულონგისთვის დუღილი მნიშვნელოვანი ეტაპია. დუღილის დროს ჩაის ფოთლები განიცდის დაჟანგვას კონტროლირებად პირობებში, რის შედეგადაც იცვლება ფერი, გემო და არომატი.

გაშრობა:
ბოლო ეტაპი გაშრობაა. ეს აშორებს დარჩენილ ტენს ფოთლებიდან, რაც მათ სტაბილურს ხდის შენახვისა და ტრანსპორტირებისთვის. გაშრობა შეიძლება განხორციელდეს სხვადასხვა მეთოდების გამოყენებით, როგორიცაა მზის გაშრობა, ღუმელში გაშრობა ან სპეციალიზებული საშრობი მოწყობილობების გამოყენებით.

ჩაის წარმოების თითოეული ეტაპი მნიშვნელოვან როლს ასრულებს ჩაის საბოლოო ხარისხისა და გემოს განსაზღვრაში. დელიკატური კრეფიდან ფრთხილად გაშრობამდე, ყოველი ნაბიჯი ხელოვნებისა და მეცნიერების ერთობლიობაა. ასე რომ, შემდეგ ჯერზე, როცა ფინჯან ჩაის გემრიელად მიირთმევთ, გაიხსენეთ რა გზა გაიარა თქვენს სასმისამდე.