DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
Biluochun ჩაის აქვს ისტორია 1,000 წლის ჩინეთში. თავდაპირველად წარმოებული Dongting Dongshan და Xishan of Taihu Lake, Wuzhong County, Suzhong, Jiangsu Province. ადგილს აქვს ტენიანი და რბილი კლიმატი, მრავალწლიანი ღრუბლები და ნისლი და შესაფერისი ნიადაგი, რომელიც უზრუნველყოფს კარგი ეკოლოგიური გარემოს წარმოების და წარმოების Biluochun Tea.
Biluochun- ის კრეფა მოითხოვს ადრეულ, სატენდერო და სუფთა კრეფს. კრეფა პერიოდი არის ადრე vernal equinox to წვიმა.
კრეფა სტანდარტი: ერთი კვირტი და ერთი ფოთოლი პირველი ერთი კვირტისა და ორი ფოთლისთვის.
Წარმოების პროცესი:
1. withering. მოათავსეთ იგი ადგილზე ან rearering საკიდების ჩაი withering. ჩამონტაჟებული სისქე ზოგადად 3-5 სმ, და გაყვანის დრო 3-8 სთ.
2. ფიქსაცია. მეხსიერების გამოყენებით ფიქსაციის მანქანების 6cst სერია გამოიყენება ფიქსაციისთვის. ფოთლების ფერი მუქი მწვანეა, როდესაც თქვენი ხელით ფოთლები რბილია, მწვანე სუნი ჩაის ქრება, და კარგი ჩაის სუნამო exuded.
3. Kneading და უვლიან. Rolling დამუშავებულია 6crt სერიის kneading მანქანა. ფოთლები წინასწარ არის ჩამოყალიბებული ზოლები, და მცირე რაოდენობის წვენი ტოვებს overflow, და ეს ოდნავ წებოვანი როდესაც ეხება თქვენს ხელში.
4. პირველად საშრობი. გამოიყენეთ ჩაის ბლოკირება და საშრობი მანქანა ჩაის საწყის საშრობი, და გაცივებთ მას დატენვის.
5. ჩამოყალიბება. ეს არის ძირითადი პროცესი Biluochun ჩაის ფორმირებისათვის. იგი დამუშავებულია ორმაგი Pans ჩამოყალიბებაში მანქანა. Frying დრო დაახლოებით 30 წუთი, და frying ჩაის ჩხირები curled და წყლის შინაარსი აღწევს 10%.
6. საშრობი. კონტროლი მანქანა ტემპერატურა დაახლოებით 60-70 ° C. მშრალი 6chz სერია საშრობი სანამ ტენიანობის შემცველობა ჩაი 5% -7%.
ზემოთ მანქანა, curled biluochun შეიძლება წარმოებული. ფერი არის ზურმუხტი მწვანე, ფორმა არის curved და ლამაზი.