email

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

ცხელი პროდუქცია

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

2021-07-12 14:53:03

მწვანე ჩაის ფორმის უფრო მეტია, ვიდრე სწორი თოკის ფორმა. ჩვენი კომპანია წარმოგიდგენთ მწვანე ჩაის წარმოებას სხვადასხვა ფორმებში. განაახლეთ ჩაის კლასის და გაიზარდოს ჩაის გაყიდვის ფასი,

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

2021-07-12 14:53:03

Biluochun ჩაის აქვს ისტორია 1,000 წლის ჩინეთში. თავდაპირველად წარმოებული Dongting Dongshan და Xishan of Taihu Lake, Wuzhong County, Suzhong, Jiangsu Province. ადგილს აქვს ტენიანი და რბილი კლიმატი, მრავალწლიანი ღრუბლები და ნისლი და შესაფერისი ნიადაგი, რომელიც უზრუნველყოფს კარგი ეკოლოგიური გარემოს წარმოების და წარმოების Biluochun Tea.

Biluochun- ის კრეფა მოითხოვს ადრეულ, სატენდერო და სუფთა კრეფს. კრეფა პერიოდი არის ადრე vernal equinox to წვიმა.

კრეფა სტანდარტი: ერთი კვირტი და ერთი ფოთოლი პირველი ერთი კვირტისა და ორი ფოთლისთვის.

Წარმოების პროცესი:

1. withering. მოათავსეთ იგი ადგილზე ან rearering საკიდების ჩაი withering. ჩამონტაჟებული სისქე ზოგადად 3-5 სმ, და გაყვანის დრო 3-8 სთ.

2. ფიქსაცია. მეხსიერების გამოყენებით ფიქსაციის მანქანების 6cst სერია გამოიყენება ფიქსაციისთვის. ფოთლების ფერი მუქი მწვანეა, როდესაც თქვენი ხელით ფოთლები რბილია, მწვანე სუნი ჩაის ქრება, და კარგი ჩაის სუნამო exuded.

3. Kneading და უვლიან. Rolling დამუშავებულია 6crt სერიის kneading მანქანა. ფოთლები წინასწარ არის ჩამოყალიბებული ზოლები, და მცირე რაოდენობის წვენი ტოვებს overflow, და ეს ოდნავ წებოვანი როდესაც ეხება თქვენს ხელში.

4. პირველად საშრობი. გამოიყენეთ ჩაის ბლოკირება და საშრობი მანქანა ჩაის საწყის საშრობი, და გაცივებთ მას დატენვის.

5. ჩამოყალიბება. ეს არის ძირითადი პროცესი Biluochun ჩაის ფორმირებისათვის. იგი დამუშავებულია ორმაგი Pans ჩამოყალიბებაში მანქანა. Frying დრო დაახლოებით 30 წუთი, და frying ჩაის ჩხირები curled და წყლის შინაარსი აღწევს 10%.

6. საშრობი. კონტროლი მანქანა ტემპერატურა დაახლოებით 60-70 ° C. მშრალი 6chz სერია საშრობი სანამ ტენიანობის შემცველობა ჩაი 5% -7%.

ზემოთ მანქანა, curled biluochun შეიძლება წარმოებული. ფერი არის ზურმუხტი მწვანე, ფორმა არის curved და ლამაზი.