email

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი? 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი? 2

ცხელი პროდუქცია

როგორ მზადდება Dragon Ball Tea?2

როგორ მზადდება Dragon Ball Tea?2

2022-05-14 19:00:46

მრგვალი ტიპის ჩაის ბურთის დამზადებამდე, ნედლი ჩაის დამუშავება ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გამხმარი მანქანით, ჩაის ფიქსაციის აპარატით, ჩაის როლიკებით და ჩაის საშრობით. შემდეგ ჩამოყალიბება დრაკონის ტე ბურთის ფორმირების აპარატით.

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

როგორ მზადდება Dragon Ball ჩაი?

2022-05-14 17:47:32

დარგონის ჩაის ჩამოყალიბებამდე, უმი ჩაის ჯერ კიდევ საჭიროა ჩაის გახმობა, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის გადახვევა და ჩაის გაშრობა.

გაზაფხულის ჩაის ბაღის მენეჯმენტი

გაზაფხულის ჩაის ბაღის მენეჯმენტი

2022-04-30 16:44:03

ჩაის ბაღის მენეჯმენტში კარგი სამუშაოს შესრულებამ შეიძლება გაზაფხულის ჩაის ღირებულება უფრო გააძლიეროს.

შავი ჩაის დუღილის დრო

შავი ჩაის დუღილის დრო

2022-04-29 15:35:56

შავი ჩაის ფერმენტაციას აქვს ტრადიციული დუღილი და მანქანური დუღილი, ხოლო მანქანური დუღილი გახდება შავი ჩაის დუღილის ტენდენცია.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი? 2

2021-07-05 16:21:22

ფიქსაციის ხარისხის ერთ-ერთი მთავარი მაჩვენებელია ფიქსაციის წყლის შემცველობა. ეს არის რბილი, როდესაც თქვენს ხელში, და მჭიდროდ შევიდა ბურთი. მას შემდეგ, რაც შესუსტება, ეს იქნება bounce ოდნავ და შესვენება მუდმივად. თუ წყლის შინაარსი ძალიან მაღალია ან ძალიან დაბალია, არ არის ხელსაყრელი ფოთლების შებოჭვა. ძველი ფოთლები რთულია და წყლის შემცველობა ოდნავ უფრო მაღალია ფიქსაცია, და ისინი ადვილად შექმნან, როდესაც kneading და frying. სატენდერო ფოთლები რბილია და წყლის შემცველობა შეიძლება იყოს გამწვანების შემდეგ, ისე, რომ არ დაფიქსირება მათ.

გარეგნობის გასაუმჯობესებლად, ფიქსაციის აპარატის ტენიანობის შემცველობის გარკვეული მოთხოვნების გარდა, თითოეული პროცესის პროდუქცია გაშრობა ასევე მოითხოვს გარკვეული ტენიანობის შინაარსს. ზოგადად, ფოთლების ტენიანობის შემცველობა 20% -50% -ს შეადგენს და პლასტიურობა შედარებით დიდია. ეს "მყიფეა, თუ საცეცები ხარ.

აქედან გამომდინარე, ეს არ არის მხოლოდ ერთი ფაქტორი, რომელიც გავლენას ახდენს ჩაის გამოჩენაზე. ჩაის ფოთლების მდგომარეობა განსაზღვრავს ტემპერატურასა და დროს, როდესაც მანქანა მუშაობს. ამავდროულად, სწორი მანქანების არჩევანი ასევე იმოქმედებს ჩაის საბოლოო დამუშავების შედეგებზე. ჩაის გაყიდვები და მომხმარებელთა მომხმარებელთა გამოცდილება მჭიდროდ არის დაკავშირებული ზემოაღნიშნულ ფაქტორებთან.