დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
ფიქსაციის ხარისხის ერთ-ერთი მთავარი მაჩვენებელია ფიქსაციის წყლის შემცველობა. ეს არის რბილი, როდესაც თქვენს ხელში, და მჭიდროდ შევიდა ბურთი. მას შემდეგ, რაც შესუსტება, ეს იქნება bounce ოდნავ და შესვენება მუდმივად. თუ წყლის შინაარსი ძალიან მაღალია ან ძალიან დაბალია, არ არის ხელსაყრელი ფოთლების შებოჭვა. ძველი ფოთლები რთულია და წყლის შემცველობა ოდნავ უფრო მაღალია ფიქსაცია, და ისინი ადვილად შექმნან, როდესაც kneading და frying. სატენდერო ფოთლები რბილია და წყლის შემცველობა შეიძლება იყოს გამწვანების შემდეგ, ისე, რომ არ დაფიქსირება მათ.
გარეგნობის გასაუმჯობესებლად, ფიქსაციის აპარატის ტენიანობის შემცველობის გარკვეული მოთხოვნების გარდა, თითოეული პროცესის პროდუქცია გაშრობა ასევე მოითხოვს გარკვეული ტენიანობის შინაარსს. ზოგადად, ფოთლების ტენიანობის შემცველობა 20% -50% -ს შეადგენს და პლასტიურობა შედარებით დიდია. ეს "მყიფეა, თუ საცეცები ხარ.
აქედან გამომდინარე, ეს არ არის მხოლოდ ერთი ფაქტორი, რომელიც გავლენას ახდენს ჩაის გამოჩენაზე. ჩაის ფოთლების მდგომარეობა განსაზღვრავს ტემპერატურასა და დროს, როდესაც მანქანა მუშაობს. ამავდროულად, სწორი მანქანების არჩევანი ასევე იმოქმედებს ჩაის საბოლოო დამუშავების შედეგებზე. ჩაის გაყიდვები და მომხმარებელთა მომხმარებელთა გამოცდილება მჭიდროდ არის დაკავშირებული ზემოაღნიშნულ ფაქტორებთან.