email

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი? 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი? 2

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი? 2

2021-07-05 16:21:22

ფიქსაციის ხარისხის ერთ-ერთი მთავარი მაჩვენებელია ფიქსაციის წყლის შემცველობა. ეს არის რბილი, როდესაც თქვენს ხელში, და მჭიდროდ შევიდა ბურთი. მას შემდეგ, რაც შესუსტება, ეს იქნება bounce ოდნავ და შესვენება მუდმივად. თუ წყლის შინაარსი ძალიან მაღალია ან ძალიან დაბალია, არ არის ხელსაყრელი ფოთლების შებოჭვა. ძველი ფოთლები რთულია და წყლის შემცველობა ოდნავ უფრო მაღალია ფიქსაცია, და ისინი ადვილად შექმნან, როდესაც kneading და frying. სატენდერო ფოთლები რბილია და წყლის შემცველობა შეიძლება იყოს გამწვანების შემდეგ, ისე, რომ არ დაფიქსირება მათ.

გარეგნობის გასაუმჯობესებლად, ფიქსაციის აპარატის ტენიანობის შემცველობის გარკვეული მოთხოვნების გარდა, თითოეული პროცესის პროდუქცია გაშრობა ასევე მოითხოვს გარკვეული ტენიანობის შინაარსს. ზოგადად, ფოთლების ტენიანობის შემცველობა 20% -50% -ს შეადგენს და პლასტიურობა შედარებით დიდია. ეს "მყიფეა, თუ საცეცები ხარ.

აქედან გამომდინარე, ეს არ არის მხოლოდ ერთი ფაქტორი, რომელიც გავლენას ახდენს ჩაის გამოჩენაზე. ჩაის ფოთლების მდგომარეობა განსაზღვრავს ტემპერატურასა და დროს, როდესაც მანქანა მუშაობს. ამავდროულად, სწორი მანქანების არჩევანი ასევე იმოქმედებს ჩაის საბოლოო დამუშავების შედეგებზე. ჩაის გაყიდვები და მომხმარებელთა მომხმარებელთა გამოცდილება მჭიდროდ არის დაკავშირებული ზემოაღნიშნულ ფაქტორებთან.