email

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

მარგალიტი ტიპის მწვანე ჩაი: Biluochun

2021-07-12 14:53:03

მწვანე ჩაის ფორმის უფრო მეტია, ვიდრე სწორი თოკის ფორმა. ჩვენი კომპანია წარმოგიდგენთ მწვანე ჩაის წარმოებას სხვადასხვა ფორმებში. განაახლეთ ჩაის კლასის და გაიზარდოს ჩაის გაყიდვის ფასი,

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი?

2021-07-05 15:58:34

მაღალი ხარისხის მწვანე ჩაი აქვს იგივე გამოჩენა მოთხოვნები. ყველა მოითხოვს ზოლების გამოჩენა მჭიდრო, სწორი, მაშინაც კი, მკვეთრი ნერგების, არ გატეხილი, მწვანე ფერის, შეესაბამება ჰარმონიაში, და კარგი სიწმინდე; შიდა ხარისხი მოითხოვს გრძელვადიან სუნამოს, სასურველია მწიფე წაბლის სუნის, ნათელი წვნიანი, ნათელი ყვითელი და მწვანე; გასინჯოთ მდიდარი და გამაგრილებელი, თავიდან აცილების მწარე და astringent გემო; ქვედა ფოთოლი არის ნათელი და მწვანე, თავიდან აცილების წითელი ფუძეთა, წითელი ფოთლები, დამწვარი ლაქები, მწვანე და stuffy ყვითელი ფოთლები.

მომხმარებელთა ყოველთვის ჰქონდა მკაცრი მოთხოვნები მწვანე ჩაის გამოჩენაზე, ვიდრე სხვა ჩაი, არა მხოლოდ ესთეტიკის, არამედ სისრულისთვის. აქედან გამომდინარე, ფორმა მწვანე ჩაის ეკონომიკური ღირებულების ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი ფაქტორია. მას შემდეგ, რაც მანქანა გამოიყენება წარმოების, თუ ეს არ არის დაცული სწორად, მოკლე დარღვევის მაჩვენებელი გაიზრდება, რაც გავლენას მოახდენს გადამამუშავებელი კურსით. აქედან გამომდინარე, ლამაზი გარეგნობა და გატეხილი განაკვეთის შემცირება ასევე არის მწვანე ჩაის ხარისხის გაუმჯობესების ერთ-ერთი ასპექტი.

ნივთიერებების შინაარსი, რომელიც გავლენას ახდენს ჩაის, როგორიცაა ცელულოზა, ჰემიელულოზა, ლიგინი და ა.შ., ძირითადად, არ შეიცვლება თავდაპირველი წარმოების დროს და მათი შინაარსი განისაზღვრება ახალი ფოთლების ნედლეულის ასაკისა და სინაზის მიხედვით. Pectin არის წებოვანი, ეს ხდება უფრო ბლანტი, როდესაც მწვავე, და ხდება ნაკლებად ბლანტი, როდესაც ცივი. მწვანე ჩაის თავდაპირველი გათბობის პროცესში პექტინმა გარკვეული როლი ჩაის გარე ფორმის აფიქსირებაში ითამაშა. გარდა ამისა, წყლის შემცველობის ოდენობა უფრო დიდ გავლენას ახდენს ჩაის ფორმაზე. თუ წყლის შინაარსი ძალიან მაღალია, ეს არ არის ადვილი, რათა დააფიქსიროს ფორმა; თუ წყლის შინაარსი ძალიან დაბალია, ფოთლის ხარისხი არის crisp და ადვილად შესვენება.