email

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი?

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რა არის გამოჩენა მაღალი დონის მწვანე ჩაი?

2021-07-05 15:58:34

მაღალი ხარისხის მწვანე ჩაი აქვს იგივე გამოჩენა მოთხოვნები. ყველა მოითხოვს ზოლების გამოჩენა მჭიდრო, სწორი, მაშინაც კი, მკვეთრი ნერგების, არ გატეხილი, მწვანე ფერის, შეესაბამება ჰარმონიაში, და კარგი სიწმინდე; შიდა ხარისხი მოითხოვს გრძელვადიან სუნამოს, სასურველია მწიფე წაბლის სუნის, ნათელი წვნიანი, ნათელი ყვითელი და მწვანე; გასინჯოთ მდიდარი და გამაგრილებელი, თავიდან აცილების მწარე და astringent გემო; ქვედა ფოთოლი არის ნათელი და მწვანე, თავიდან აცილების წითელი ფუძეთა, წითელი ფოთლები, დამწვარი ლაქები, მწვანე და stuffy ყვითელი ფოთლები.

მომხმარებელთა ყოველთვის ჰქონდა მკაცრი მოთხოვნები მწვანე ჩაის გამოჩენაზე, ვიდრე სხვა ჩაი, არა მხოლოდ ესთეტიკის, არამედ სისრულისთვის. აქედან გამომდინარე, ფორმა მწვანე ჩაის ეკონომიკური ღირებულების ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი ფაქტორია. მას შემდეგ, რაც მანქანა გამოიყენება წარმოების, თუ ეს არ არის დაცული სწორად, მოკლე დარღვევის მაჩვენებელი გაიზრდება, რაც გავლენას მოახდენს გადამამუშავებელი კურსით. აქედან გამომდინარე, ლამაზი გარეგნობა და გატეხილი განაკვეთის შემცირება ასევე არის მწვანე ჩაის ხარისხის გაუმჯობესების ერთ-ერთი ასპექტი.

ნივთიერებების შინაარსი, რომელიც გავლენას ახდენს ჩაის, როგორიცაა ცელულოზა, ჰემიელულოზა, ლიგინი და ა.შ., ძირითადად, არ შეიცვლება თავდაპირველი წარმოების დროს და მათი შინაარსი განისაზღვრება ახალი ფოთლების ნედლეულის ასაკისა და სინაზის მიხედვით. Pectin არის წებოვანი, ეს ხდება უფრო ბლანტი, როდესაც მწვავე, და ხდება ნაკლებად ბლანტი, როდესაც ცივი. მწვანე ჩაის თავდაპირველი გათბობის პროცესში პექტინმა გარკვეული როლი ჩაის გარე ფორმის აფიქსირებაში ითამაშა. გარდა ამისა, წყლის შემცველობის ოდენობა უფრო დიდ გავლენას ახდენს ჩაის ფორმაზე. თუ წყლის შინაარსი ძალიან მაღალია, ეს არ არის ადვილი, რათა დააფიქსიროს ფორმა; თუ წყლის შინაარსი ძალიან დაბალია, ფოთლის ხარისხი არის crisp და ადვილად შესვენება.