email

მწვანე ჩაის ფიქსაციის მნიშვნელოვანი პროცესი 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიმწვანე ჩაის ფიქსაციის მნიშვნელოვანი პროცესი 2

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

მწვანე ჩაის ფიქსაციის მნიშვნელოვანი პროცესი 2

2021-06-29 16:46:41

2. მაღალი ტემპერატურის შემცველობის ტექნოლოგიის ოსტატობა

"მაღალი ტემპერატურის ფიქსაცია, პირველი მაღალი და შემდეგ დაბალი" არის ჩვენი კომპანიის გამოცდილება, რომელიც შეაჯამებს მწვანე ჩაის ნამდვილ წარმოებასთან ერთად. მათ შორის, ფერმენტის აქტივობის განადგურება ყველაზე მნიშვნელოვანია. მუშაობა DL-6CST სერია სამკერვალო მანქანები, აუცილებელია ჩაის ოდენობისა და ტემპერატურის ტემპერატურის შეცვლას ჩაის, ახალი და ძველი პირობების ტენიანობის შემცველობის მიხედვით.

ფოთლის ტემპერატურის გაზრდის სითბოს ენერგია ცხელი ქოთანში გადაცემისა და რადიაციისგან მოდის. ფოთლის ტემპერატურის შესაფასებლად ფოთლების რაოდენობის ზრდა ან შემცირება უნდა ეფუძნებოდეს გარკვეული ბანკების ტემპერატურაზე; თუ ქოთანში ტემპერატურა არ არის მაღალი, სამკურნალო ტემპერატურის გაფართოება შესაძლებელია მხოლოდ წყლის აორთქლების მიზნის მისაღწევად, მაგრამ ვერ გაზრდის მას. ფოთლის ტემპერატურა შეიძლება განადგურდეს ფერმენტის აქტივობა და შეინახოს ფოთლის ფერი ზურმუხტის მწვანე.

ამავდროულად, სამკურნალო ტემპერატურა უნდა იყოს სათანადოდ ქვედა შენობაში, რომ ახალი ფოთლები არ აწარმოებენ წითელ სტაბილებს და წითელ ფოთლებს, რომლებიც ხელს უწყობენ მწვანე ჩაის ქიმიური შემადგენლობის შეცვლას. ფიქსაციის გვიან ეტაპზე, როდესაც ფერმენტის აქტივობა განადგურდა, ბანკში ტემპერატურა უნდა იყოს სათანადოდ შემცირებული, წინააღმდეგ შემთხვევაში, აუცილებლად გამოიწვევს გადაჭარბებულ ფოთლის ტემპერატურას და კვირტისა და ფოთლების შემცველობას.

თეა პოლიფენოლების სხვადასხვა ტემპერატურის მიხედვით, მწვანე ჩაი, კავშირი განსხვავებულია. მწვანე ჩაის წარმოების მახასიათებლების საფუძველზე, ჩვენი კომპანიის კვლევები და მწვანე ჩაის გადამამუშავებელი დანადგარების განვითარება მწვანე ჩაის გადამუშავებისათვის განკუთვნილია მწვანე ჩაის გადამუშავებისათვის, რაც ხელს უწყობს მწვანე ჩაის ხარისხის გაუმჯობესებას.