DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
2. მაღალი ტემპერატურის შემცველობის ტექნოლოგიის ოსტატობა
"მაღალი ტემპერატურის ფიქსაცია, პირველი მაღალი და შემდეგ დაბალი" არის ჩვენი კომპანიის გამოცდილება, რომელიც შეაჯამებს მწვანე ჩაის ნამდვილ წარმოებასთან ერთად. მათ შორის, ფერმენტის აქტივობის განადგურება ყველაზე მნიშვნელოვანია. მუშაობა DL-6CST სერია სამკერვალო მანქანები, აუცილებელია ჩაის ოდენობისა და ტემპერატურის ტემპერატურის შეცვლას ჩაის, ახალი და ძველი პირობების ტენიანობის შემცველობის მიხედვით.
ფოთლის ტემპერატურის გაზრდის სითბოს ენერგია ცხელი ქოთანში გადაცემისა და რადიაციისგან მოდის. ფოთლის ტემპერატურის შესაფასებლად ფოთლების რაოდენობის ზრდა ან შემცირება უნდა ეფუძნებოდეს გარკვეული ბანკების ტემპერატურაზე; თუ ქოთანში ტემპერატურა არ არის მაღალი, სამკურნალო ტემპერატურის გაფართოება შესაძლებელია მხოლოდ წყლის აორთქლების მიზნის მისაღწევად, მაგრამ ვერ გაზრდის მას. ფოთლის ტემპერატურა შეიძლება განადგურდეს ფერმენტის აქტივობა და შეინახოს ფოთლის ფერი ზურმუხტის მწვანე.
ამავდროულად, სამკურნალო ტემპერატურა უნდა იყოს სათანადოდ ქვედა შენობაში, რომ ახალი ფოთლები არ აწარმოებენ წითელ სტაბილებს და წითელ ფოთლებს, რომლებიც ხელს უწყობენ მწვანე ჩაის ქიმიური შემადგენლობის შეცვლას. ფიქსაციის გვიან ეტაპზე, როდესაც ფერმენტის აქტივობა განადგურდა, ბანკში ტემპერატურა უნდა იყოს სათანადოდ შემცირებული, წინააღმდეგ შემთხვევაში, აუცილებლად გამოიწვევს გადაჭარბებულ ფოთლის ტემპერატურას და კვირტისა და ფოთლების შემცველობას.
თეა პოლიფენოლების სხვადასხვა ტემპერატურის მიხედვით, მწვანე ჩაი, კავშირი განსხვავებულია. მწვანე ჩაის წარმოების მახასიათებლების საფუძველზე, ჩვენი კომპანიის კვლევები და მწვანე ჩაის გადამამუშავებელი დანადგარების განვითარება მწვანე ჩაის გადამუშავებისათვის განკუთვნილია მწვანე ჩაის გადამუშავებისათვის, რაც ხელს უწყობს მწვანე ჩაის ხარისხის გაუმჯობესებას.