ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
1. ფერმენტების ტემპერატურის ეფექტი
ჩაის ბევრი ფერმებია. მაგალითად, პოლიფენოლის ოქსიდაზის ყოფნა შეიძლება პოლიფენოლების ჟანგვისა და წითელი ფოთლებისთვის. თუ გარკვეული მეთოდი გამოიყენება პოლიფენოლის ოქსიდაზის საქმიანობის განადგურების მიზნით, პოლიფენოლები ოქსიდაციის რეაქციის პირობებს დაკარგავს, ამიტომ ისინი სწრაფად არ იქცევიან. "ფიქსაცია"მწვანე ჩაის გადამუშავების პროცესი გამოიყენებს მაღალ ტემპერატურას ფერმენტების საქმიანობას, ისე, რომ პოლიფენოლები არ იქნება ფერმენტული ოქსიდირებული შემდგომი მოძრავი და საშრობი პროცესის დროს, რითაც მკაფიო წვნიანის მწვანე ფოთლების შენარჩუნება.
მიზანი "ფიქსაცია" არის მაღალი ტემპერატურის გამოყენება oxidase საქმიანობის განადგურება, მაგრამ თუ ეს არ არის სათანადოდ, არა მხოლოდ ის არ გაანადგურებს ფერმენტის საქმიანობას, არამედ ის გაზრდის ფერმენტულ საქმიანობას, რამაც წითელი ჩაის ფოთლები და მწვანე ფოთლები გამოიწვია.ეს შეიძლება ჩანს, რომ ტემპერატურა აქვს ღრმა ფერმენტზე, ანუ, ეს ზრდის კატალიზური რეაქციის სიჩქარეს. ამავდროულად, მაღალი ტემპერატურის პირობებშიც გაიზარდა პასიურობის რეაქციის სიჩქარე.
.