DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
მას შემდეგ, რაც ფიქსაცია და მოძრავი, მწვანე ჩაი უნდა იყოს გამხმარი. დააყენეთ მწვანე ჩაის ფორმა.
3. საშრობი მიზნის მშრალი არის წყლის აორთქლება და ფორმის მოწყობა ჩაის სუნამოსთვის სრული თამაში. საშრობი მეთოდები მოიცავს გაშრობა, frying და მზე-საშრობი. მწვანე ჩაის საშრობი პროცესი ზოგადად გამხმარი პირველია და შემდეგ შემწვარი. იმის გამო, რომ წყლის შემცველობა ჩაის ტოვებს შემდეგ kneading ჯერ კიდევ ძალიან მაღალია, თუ ისინი პირდაპირ შემწვარი, ისინი სწრაფად შექმნან agglomerates პან პან roaster, და ჩაის წვენი ადვილად გამყარებაში კედლის პან. აქედან გამომდინარე, ჩაის ფოთლები ხმელი პირველია, რათა შეამცირონ წყლის შემცველობა, რათა დააკმაყოფილონ PAN Frying- ის მოთხოვნები.
ჩაის აპარატი ჩვენი კომპანია შეესაბამება მწვანე ჩაის დამუშავების წარმოების პროცესს. დანადგარები თანდათანობით შეცვლის შრომას, და ინტელექტუალური წარმოება უზრუნველყოფილია მანქანების მეშვეობით ჩაის წარმოების უზრუნველსაყოფად. სათანადოდ ათვისების გამოყენების მანქანები შეიძლება აწარმოოს მწვანე ჩაი, რომელიც არ არის inferior ხელოვნური წარმოება.