როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მწვანე ჩაის დამუშავება შეიძლება უბრალოდ იყოფა სამ ნაბიჯად: ფიქსაცია, მოძრავი და საშრობი. გასაღები მდგომარეობს თავდაპირველი წარმოების პირველი პროცესში, ანუ ფიქსაცია. ახალი ფოთლები ინაქტივირებული და ფერმენტის საქმიანობა ინაქტივირდება. მასში არსებული სხვადასხვა ქიმიური კომპონენტები ძირითადად ფიზიკურ და ქიმიურ ცვლილებებს ექვემდებარებიან სიმტკიცის გავლენის ქვეშ, სითბოს მოქმედებით, რაც ქმნის მწვანე ჩაის ხარისხის მახასიათებლებს.
1. ფიქსაცია
მწვანე ჩაის ხარისხი გადამწყვეტ როლს ასრულებს. მაღალი ტემპერატურა ანიჭებს ფერმენტების თვისებებს სუფთა ფოთლებში და ხელს უშლის პოლიფენოლების ოქსიდაცია, რათა თავიდან იქნას აცილებული ფოთლები; ამავდროულად, ფოთლებში წყლის ნაწილი აორთქლდება ფოთლების არბილებს, მოძრავი და ჩამოყალიბების პირობებს ქმნის. წყლის აორთქლების, დაბალი მდუღარე არომატული ნივთიერებები ბალახის არომატით სუფთა ფოთლებით, გაქრეს და გაქრება, ისე, რომ ჩაის არომატი გაუმჯობესდა. გარდა სპეციალური ჩაის გარდა, ეს პროცესი ყველაფერს ახორციელებს ფიქსაციის მანქანა . ფაქტორები, რომლებიც გავლენას ახდენენ ფიქსაციის ხარისხზე, მოიცავს ფიქსაციის ტემპერატურას, ფოთლების რაოდენობას, ფიქსაციის მანქანას, დროსა და ფიქსაციის მეთოდს. ისინი მთელი და ურთიერთდაკავშირებული და შეზღუდულია ერთმანეთს.
2. Kneading (Rolling)
Twisting არის პროცესი ჩამოყალიბებაში ფორმის მწვანე ჩაი. გარე ძალის გამოყენებით, ჩაის ფოთლები გაანადგურა და გაჟღენთილია, ზოლში შემოვიდა, მოცულობა მცირდება და მწიფდება მოსახერხებელია. ამავდროულად, ჩაის წვენის ნაწილი, ფოთლის ზედაპირზე, რომელიც ასევე მნიშვნელოვან როლს ასრულებს ჩაის არომატის კონცენტრაციის გაზრდას. მწვანე ჩაის Kneading პროცესი დაყოფილია ცივი მოძრავი და ცხელი მოძრავი. ე.წ. ცივი kneading ეხება kneading მწვანე ფოთლები შემდეგ გავრცელების და მაგარი; ცხელი kneading ეხება kneading მწვანე ფოთლები, როდესაც ისინი ცხელი გარეშე გავრცელების ცივი. ახალგაზრდა ფოთლები ცივი უნდა იყოს ცივი ჭურჭლის შენარჩუნება ტენდერის მწვანე ფოთლების ბოლოში, და ძველი ფოთლები უნდა გაიზარდოს ცხელი, რათა ხელი შეუწყოს თოკის შებოჭვას და შეამცირონ ნამსხვრევები. ამჟამად, ცნობილი ჩაის სახელმძღვანელოს გარდა, ნაყარი მწვანე ჩაის მოძრავი ოპერაცია მექანიზირებული იყო თეა Rolling Machine.