DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
მწვანე ჩაის დამუშავება შეიძლება უბრალოდ იყოფა სამ ნაბიჯად: ფიქსაცია, მოძრავი და საშრობი. გასაღები მდგომარეობს თავდაპირველი წარმოების პირველი პროცესში, ანუ ფიქსაცია. ახალი ფოთლები ინაქტივირებული და ფერმენტის საქმიანობა ინაქტივირდება. მასში არსებული სხვადასხვა ქიმიური კომპონენტები ძირითადად ფიზიკურ და ქიმიურ ცვლილებებს ექვემდებარებიან სიმტკიცის გავლენის ქვეშ, სითბოს მოქმედებით, რაც ქმნის მწვანე ჩაის ხარისხის მახასიათებლებს.
1. ფიქსაცია
მწვანე ჩაის ხარისხი გადამწყვეტ როლს ასრულებს. მაღალი ტემპერატურა ანიჭებს ფერმენტების თვისებებს სუფთა ფოთლებში და ხელს უშლის პოლიფენოლების ოქსიდაცია, რათა თავიდან იქნას აცილებული ფოთლები; ამავდროულად, ფოთლებში წყლის ნაწილი აორთქლდება ფოთლების არბილებს, მოძრავი და ჩამოყალიბების პირობებს ქმნის. წყლის აორთქლების, დაბალი მდუღარე არომატული ნივთიერებები ბალახის არომატით სუფთა ფოთლებით, გაქრეს და გაქრება, ისე, რომ ჩაის არომატი გაუმჯობესდა. გარდა სპეციალური ჩაის გარდა, ეს პროცესი ყველაფერს ახორციელებს ფიქსაციის მანქანა . ფაქტორები, რომლებიც გავლენას ახდენენ ფიქსაციის ხარისხზე, მოიცავს ფიქსაციის ტემპერატურას, ფოთლების რაოდენობას, ფიქსაციის მანქანას, დროსა და ფიქსაციის მეთოდს. ისინი მთელი და ურთიერთდაკავშირებული და შეზღუდულია ერთმანეთს.
2. Kneading (Rolling)
Twisting არის პროცესი ჩამოყალიბებაში ფორმის მწვანე ჩაი. გარე ძალის გამოყენებით, ჩაის ფოთლები გაანადგურა და გაჟღენთილია, ზოლში შემოვიდა, მოცულობა მცირდება და მწიფდება მოსახერხებელია. ამავდროულად, ჩაის წვენის ნაწილი, ფოთლის ზედაპირზე, რომელიც ასევე მნიშვნელოვან როლს ასრულებს ჩაის არომატის კონცენტრაციის გაზრდას. მწვანე ჩაის Kneading პროცესი დაყოფილია ცივი მოძრავი და ცხელი მოძრავი. ე.წ. ცივი kneading ეხება kneading მწვანე ფოთლები შემდეგ გავრცელების და მაგარი; ცხელი kneading ეხება kneading მწვანე ფოთლები, როდესაც ისინი ცხელი გარეშე გავრცელების ცივი. ახალგაზრდა ფოთლები ცივი უნდა იყოს ცივი ჭურჭლის შენარჩუნება ტენდერის მწვანე ფოთლების ბოლოში, და ძველი ფოთლები უნდა გაიზარდოს ცხელი, რათა ხელი შეუწყოს თოკის შებოჭვას და შეამცირონ ნამსხვრევები. ამჟამად, ცნობილი ჩაის სახელმძღვანელოს გარდა, ნაყარი მწვანე ჩაის მოძრავი ოპერაცია მექანიზირებული იყო თეა Rolling Machine.