DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
1. რკინის ქილაული შენახვის მეთოდი: გამოიყენეთ tinplate ორმაგი დაფარული ფერადი ჩაის კონტეინერი ბაზარზე. შენახვის დაწყებამდე, შეამოწმეთ თუ არა სხეულის და სახურავი, არის airtight და არ ჩამოდის. როდესაც შენახვისას, მშრალი ჩაი ჩაიძირა, და cans უნდა შეფუთული მჭიდროდ. ეს მეთოდი მოსახერხებელია, მაგრამ არ არის შესაფერისი გრძელვადიანი შენახვისთვის.
2. თერმოსის შენახვის მეთოდი: გამოიყენეთ თერმოსი კარგი სითბო, როგორც კონტეინერი. განათავსეთ გამხმარი ჩაი ფოთლები ბოთლში და ჩაალაგე საკმარისი იმისათვის, რომ შეამცირონ ჰაერის ოდენობა ბოთლში. ბოთლი პირში მჭიდროდ არის დაფარული კორპის stopper, ზღვარზე stopper არის დალუქული თეთრი ცვილის, და შემდეგ დაფარული ფირზე. მას შემდეგ, რაც ბოთლში ნაკლები ჰაერია და ტემპერატურა სტაბილურია, ეს მეთოდი უკეთეს შედეგს ინარჩუნებს და მარტივი და ადვილია.
3. კერამიკული სამსხვერპლო შენახვის მეთოდი: არჩევა მშრალი და უსუნო, airtight კერამიკული სამსხვერპლო. ჩაი ჩაის ტოვებს კრაფტის ქაღალდს და სამსხვერპლოს გარშემო. მოათავსეთ ცაცხვი ჩანთა შუა, და ჩაის ჩანთა მასზე. სამსხვერპლოს შევსების შემდეგ, ბამბის ჩანთა მჭიდროდ დაფარავს. ცაცხვი შეცვალა ყოველ 1-2 თვე. ეს მეთოდი იყენებს ტენიანობის შთანთქმის თვისებებს, რათა შეინარჩუნოს ჩაი ნესტიდან და აქვს უკეთესი ეფექტი. მას შეუძლია შეინარჩუნოს ჩაის ხარისხი ხანგრძლივი დროის განმავლობაში. ეს მეთოდი განსაკუთრებით შესაფერისია იშვიათი ჩაისთვის, როგორიცაა Longjing Qiqiangdafang.