ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
4. შეფუთვა ჩანთა შენახვის მეთოდი: პირველი ჩაი ჩაის ტოვებს სუფთა და სუნი-თავისუფალი თეთრი ქაღალდი, შემდეგ გადაიტანეთ კრაფტის ქაღალდის ნაჭერი, შემდეგ კი მას არა ფოროვანი პლასტმასის ჩანთა ჩანთაში, ნაზად შესუსტებას ტოვებს ჰაერში, დაუყოვნებლივ გამკაცრდეს ტომარა ტომარა რბილი თოკით, პლასტმასის საჭმლის ჩანთა, დააყენა გარეთ პირველი ჩანთა, და შესუსტებას ნაზად, შესუსტებას საჰაერო ჩანთაში, და შემდეგ გამკაცრდეს პირში ჩანთა ერთად თოკზე ; საბოლოოდ დააყენა ეს მშრალი ადგილი შიგნით უსუნო, airtight რკინის მილის.
5. დაბალი ტემპერატურის შენახვის მეთოდი: მეთოდი იგივეა, რაც სურსათის ჩანთა შენახვის მეთოდი, და შემდეგ ჩაის ფოთლები მჭიდროდ დახურულ ჩანთაში მაცივარში. შიდა ტემპერატურა შეიძლება კონტროლდება ქვემოთ 5 გრადუსამდე და შეიძლება ინახებოდეს ერთ წელზე მეტი. ეს მეთოდი განსაკუთრებით შესაფერისია ცნობილი ჩაის და ჟასმინის ჩაის შენახვისთვის, მაგრამ აუცილებელია ჩაის ფოთლების თავიდან ასაცილებლად.
6. ნახშირის დახურული შენახვის მეთოდი: გამოიყენეთ ნახშირი ჩაის შესანახად მისი ძალიან მგრძნობიარე-შთამნთქმელი მახასიათებლებით. პირველი დამწვრობა ნახშირის, დაუყოვნებლივ დაფარავს მას brazier ან რკინის პან, რათა ის გარეთ. მას შემდეგ, რაც საშრობი, გადაიტანოთ ნახშირის სუფთა ქსოვილით და განათავსეთ იგი შუა ჩაის ქოთანში. სატანკოში ნახშირი უნდა შეიცვალოს სიტუაციის მიხედვით.
.