DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
შავი ჩაის ფოთლები შეიცავს მრავალფეროვან წყალში ხსნად ქიმიურ ნივთიერებებს, მათ შორის ჩაის პოლიფენოლები, კოფეინი, შაქრები, ამინომჟავები, ცილები, ხილის მჟავები, არომატული ნივთიერებები და ა.შ. შავი ჩაის წვნიანი ფერი არის წითელი წითელი ან ნარინჯისფერი-წითელი, რადგან კატექინები ჩაის ფერმენტაციის პროცესში გარდაიქმნება თეაფლავინებად და თარუბიგენებად. თეაფლავინი ყვითელია, ხოლო თარუბინი - წითელი. ამ პიგმენტის ნაწილი წყალში იხსნება და მწიფების შემდეგ ქმნის წითელ ჩაის წვნიანს, ნაწილი კი წყალში არ იხსნება და ფოთლებში გროვდება, ათი პირით ხდება წითელი, ქმნის წითელ წვნიანში შავი ჩაის წითელ ფოთლებს.
ახალი ფოთლები, რომლებიც ჩაის პირის ნედლეულია, არ შეიცავს მრავალი სახის არომატის კომპონენტს, მაგრამ დამუშავების შემდეგ, არომატის კომპონენტების ტიპები მნიშვნელოვნად იზრდება. მაგალითად, მწვანე ჩაის არომატის კომპონენტების სახეობები ორჯერ მეტია ვიდრე ახალი ფოთლებისა, 110 ტიპის არომატის კომპონენტებით. შავი ჩაი შეიცავს 6-ჯერ ახალ ფოთლების ტიპებს და აქვს 325 არომატის კომპონენტი.
ჩაის ფოთლები დუღილის დროს წარმოქმნის რთულ ქიმიურ ცვლილებებს, რის გამოც ჩაის მრავალი არომატული ნივთიერება წარმოქმნის, მათ შორის ძირითად კომპონენტებში, როგორიცაა ალდეჰიდები, სპირტები, კეტონები, ეთერები და ა.შ., ყველას აქვს ხილის ან ყვავილის არომატი, ამიტომ შავ ჩაის ხშირად აქვს ასეთი ტკბილი არომატი.კარგი ჩაის მქონე შავი ჩაის უნდა ჰქონდეს ძლიერი და სუფთა არომატი. მაგალითად, შავ ლაპანსგ სოუშუნის ჩაის აქვს ლონგანის არომატი. საერთოდ, შავი ჩაი ინდოეთიდან და ცეილონიდან (შრი-ლანკა) უფრო მდიდარი და მძაფრია, ხოლო ჩინურ შავ ჩაის უფრო მაღალი და ტკბილი არომატი აქვს. ამიტომ, ჩინელები ძირითადად შავ ჩაის სუფთა სასმელებით სვამენ, ხოლო დასავლელები ჩაის უმატებენ შაქარს და რძეს. ამდიდრებს გემოვნებას.
არსებობს შავი ჩაის სამი ძირითადი ტიპი: სოუშონგის შავი ჩაი, გონგფუს შავი ჩაი და გატეხილი შავი ჩაი.
სუჩონგის შავი ჩაი: ეს არის ერთგვარი შავი ჩაი, რომელიც მხოლოდ ფუჯიანის პროვინციაში არის დამახასიათებელი. წითელი წვნიანის ფოთლებს ფიჭვის კვამლის არომატი აქვს და გემო აქვს ლონგანის წვნიანს. ტონგმუს სოფელში, სინგუნის ქალაქი, ჩონგ "ქვეყნის ფუჯიანის პროვინციაში (ახლანდელი უუიშანი) ეწოდება" Zhengshan Souchong "და მის მიმდებარე ტერიტორიაზე წარმოებულს" Waishan Souchong ". Lapsang Souchong საუკეთესო ხარისხისაა სუჩონგის შავ ჩაის აქვს უნიკალური ფიჭვის კვამლის არომატი, რომელიც წარმოიქმნება ფიჭვის ხის დაწვის, მოწევის და გამოშრობისას, ხოლო ჩაის ფოთლები შთანთქავს დიდი რაოდენობით ფიჭვის კვამლს.
გონგფუს შავი ჩაი: იგი განვითარდა სუჩონგის შავი ჩაისგან. ძირითადი მწარმოებელი ადგილებია 10-ზე მეტი პროვინცია (რეგიონი), როგორიცაა ანჰუი, იუნანი, ფუჯიანი, ჰუბეი, ხუნანი, ჯიანქსი და სიჩუანი. მათ შორის, Qimen- ში, Anhui- ში წარმოებულ ცნობილ "Qihong" - ს მჭიდრო გარეგნობა და ვარდების მსგავსი სურნელი აქვს; იუნანში წარმოებულ "დიანს" აქვს სქელი იერი და ოქროსფერი ფერი წითელი წითელი წვნიანით.
გატეხილი შავი ჩაი: ის ყველაზე მეტად მოიხმარენ ჩაის საერთაშორისო ბაზარზე. იგი მზადდება ჩაის ფოთლების ჩაქრობით და მოზელვით, აპარატის გამოყენებით, მათ მარცვლოვან ფრაგმენტებად დაჭრისა და შემდეგ მათი დუღილისა და გაშრობის შედეგად. მას წვრილი ფორმის გამო შავი გატეხილი ჩაი ეწოდება. გატეხილი შავი ჩაი ძირითადად წარმოებულია ინდოეთში და შრი-ლანკაში. მას თანდათან ბაძავენ და განავითარებენ მას შემდეგ, რაც ინდოეთსა და შრი-ლანკაში შემოიტანეს ჩვენი ქვეყნის შავი ჩაის წარმოების ტექნოლოგია.