ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
Oolong ჩაი არის უნიკალური არსებობა ყველა ჩაის შორის. იგი მიეკუთვნება ერთგვარ ნახევრად ფერმენტირებულ ჩაის. ამგვარი ჩაის დამუშავება ხდება მრავალი პროცესის საშუალებით, როგორიცაა გაშრობა, გამოშრობა და შერყევისკენ, აგრეთვე დასრულების და დაგორების და მზა პროდუქტის დამუშავება. ჩაის აქვს მწვანე ჩაის არომატი და ყვავილოვანი არომატი და შავი ჩაის გემო.
ულუნგ ჩაის წარმოების პროცესი ხმება → შერყევა ფიქსაცია → მოძრავი → გამოშრობა.
1. გაცვეთა: იგი იყოფა ორ ტიპად: მზის შრობა და დახშობა. მზის ჩაქრობა ასევე ცნობილია, როგორც მზისგან გამხმარი მწვანე, რომელიც საშუალებას აძლევს მტკნარ ფოთლებს გამოყოს წყალი და ზომიერად გარდაქმნის ფოთლების შემცველობას დუღილის შესაბამის ხარისხამდე; შიდა გაცვეთა, ასევე ცნობილი როგორც ცივი მწვანე, საშუალებას აძლევს სუფთა ფოთლებს ბუნებრივად გაცვევდეს შენობაში და ასევე არის ულამაზესი ჩაის გამოშრობის ჩვეულებრივი მეთოდი.
Oolong ჩაი ჩაშრობის Rack2. შერყევა: არის ოოლონგის ჩაის (მწვანე ჩაი) მწვანე მიღების გასაღები. გამხმარი ჩაის ფოთლების 4-დან 5-ჯერ შერყევის შემდეგ, ახალი ფოთლები განიცდის რიგი ბიოქიმიური ცვლილებების წარმოქმნას ულუნ ჩაის ფუძის უნიკალური "მწვანე ფოთოლი და წითელი საზღვარი" და ულამაზესი ჩაის უნიკალური არომატი.
Oolong ჩაის დასაქნევი დრამის აპარატი3. ფიქსაცია: გამოიყენეთ მწვავე შემწვარი მანქანა ჩაის ფერმენტების გასანადგურებლად, რომ ჩაის ფოთლები არ გაწითლდეს, ისე რომ ჩაის მწვანე გემო გაუფერულდეს და ჩაის სურნელი გაჩნდეს.
Oolong ჩაის ფიქსაციის აპარატი4. მოძრავი: ეს არის ძერწვის საფეხური, ანუ ჩაის ფოთლებს ამზადებენ ბურთულას ან ზოლის ფორმას, რომ წარმოქმნან ულანგ ჩაის ფორმა და სტრუქტურა.
Oolong ჩაის ფოთლის მოძრავი აპარატი5. ცხობა: გაშრობა, ჭარბი წყლისა და სიმწარის მოცილება და მოხალვა მანამ, სანამ ჩაის ფუძე არ გატყდება და არ გახუნდება და სუნი არ არის სუფთა, რაც ჩაის უფრო რბილს ხდის.
Oolong ჩაის საშრობი და საცხობი მანქანა