email

რატომ უნდა შეანჯღრიოთ ჩაის ჩაის ფოთლები ულონგ ჩაის წარმოების დროს?

ცხელი პროდუქცია

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

ხელებისა და თვალების გამოყენებით შავი ჩაის გასარჩევად

2021-04-27 18:27:38

First, feel the weight, tightness and thickness of the black tea cords with your hands. The cords of high-quality black tea are relatively tight, and the one that is heavy is better, and the one that is rough and light is worse. The main purpose of touchi

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

მსოფლიოში ცნობილი შავი ჩაის ჯიშები (1)

2021-04-27 18:27:24

Qimen black tea, or Qihong for short, is a treasure of traditional Chinese Kung Fu black tea. It is a famous tea in history. It was produced in the late 19th century and is one of the world’s three high-flavor teas. "Prince Tea" and other

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

შავი ჩაი ჩინეთიდან სამყაროში

2021-04-27 18:27:12

Lapsang Souchong black tea entered Europe in 1610. In 1662, when Princess Catherine of Portugal married King Charles II, her dowry contained boxes of Chinese Lapsang Souchong black tea. Since then, black tea was brought to the British court, and drinking

შავი ჩაი ჩინეთში

შავი ჩაი ჩინეთში

2021-04-27 18:26:57

The originator of black tea is in China. The earliest black tea in the world was invented by tea farmers in the Wuyishan tea area in Fujian during the Ming Dynasty in China, and it was named " Lapsang souchong". The Jiang family in Tongmu Villag

Დაგვიკავშირდით

Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co., Ltd.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

რატომ უნდა შეანჯღრიოთ ჩაის ჩაის ფოთლები ულონგ ჩაის წარმოების დროს?

2021-04-22 17:40:55

შერყევა და გახმება დუღილის ორივე ნაწილია. ულამაზესი ჩაის ჩაქრობის პროცესში, რადგან ფოთლები მშვიდად არის მოთავსებული, ბევრი წყალი აორთქლდება მხოლოდ ფოთლებიდან და წყალი არ იკარგება ფოთლის ყუნწში, რაც ჩაის ფოთლების მწარეობას გამოიწვევს , რაც სერიოზულად მოქმედებს ოოლონგის ჩაის ხარისხზე. აუცილებელია შერყევა. შერყევის პროცესით, ფოთლების აქტივობა იზრდება. წყლის ფოთლების ყუნწში აგრძელებენ ფოთლებს, რის შედეგადაც ფოთლებს ხელახლა აორთქლდებათ წყალი, დაურიგეთ ჩაის ფოთლების ბალახოვანი სუნი, ისე რომ მზა ულანგ ჩაის გემო არ იყოს მწარე, რაც მნიშვნელოვნად აუმჯობესებს ხარისხს ულუნგ ჩაის.

Oolong-tea-shaking-drum-machine

ოოლონგის ჩაის შერყევის მეთოდები, არსებობს სამი საერთო: ბამბუკის შერყევისათვის დასარტყამი მანქანა, ჰაერის ჩაის ფოთლის შერყევის მანქანა

1. ბამბუკის ლულის ულუნის ჩაის შერყევის აპარატი

DL-6CYQT-6015-oolong-tea-leaf-tossing-machine/Oolong-Tea-Leaf-Shaking-And-Tossing-Machine-Oolong-Tea-Drum

DL-6CYQT-6015 ულონგის ჩაის ფოთლების მოსაშლელი მანქანა

შემაძრწუნებელი დრამი დამზადებულია სუფთა ბუნებრივი ზედა ფენის ბამბუკის ტყავისგან, რომელიც ეკოლოგიურად სუფთაა და არ დააზიანებს ჩაის ფოთლებს. უფრო მეტიც, შემაძრწუნებელ დრამს აქვს პატარა ხვრელები, რათა გაფილტროს ნარჩენები ფოთლებზე და ასუფთავებს როლს. მანქანა აღჭურვილია სიჩქარის რეგულირების მოწყობილობით, რომელსაც შეუძლია შეცვალოს შერყევის სიჩქარე და დაემატოს დროის კონტროლის სისტემა. როდესაც დრო ამოიწურება, ის ავტომატურად წყვეტს მუშაობას. ეს მოსახერხებელია მუშაობისთვის და ზოგავს დროს და ძალისხმევას. ეს არის ერთ-ერთი შეუცვლელი მოწყობილობა ულამაზესი ულონგის ჩაის წარმოებისთვის.

 

2. ჰორი ჰაერის ჩაის ფოთლების შერყევის მანქანა

DL-6CZQ-110-hot-air-tea-shaking-machine/Electric-Wood-Coal-Heating-Hot-Air-Tea-Leaf-Wither-Machine

ელექტრო ხის ქვანახშირის გათბობა ცხელი ჰაერის ჩაის ფოთოლი ხმება მანქანა

ცხელი ჰაერის ჩაის ფოთლების მოსაშლელი მანქანა ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი აღჭურვილობაა მაღალი კლასის ულონგის ჩაის წარმოებისთვის. დრამი გახვრეტილია გალვანური ფირფიტით, რომელიც ლამაზი და გულუხვია. ასევე შეგიძლიათ აირჩიოთ უჟანგავი ფოლადის ყველა ფირფიტა უფრო მეტი სანიტარიისა და გარემოს დაცვის მიზნით. უაღრესად ინტეგრირებული ინტელექტუალური მართვის პანელის მეშვეობით შესაძლებელია სიჩქარის, ტემპერატურის, დამუშავების დროის და ა.შ. კორექტირება, ხოლო გათბობის არჩევა შესაძლებელია ელექტროგადამცემიდან ან ხის და ნახშირის გათბობიდან. აპარატის ბრუნვისა და გათბობის საშუალებით, ჩაის ფოთლებში ტენიანობა შეიძლება თანაბრად გადანაწილდეს, ნელა დუღილისას, ისე რომ მზა ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი იყოს. გამათბობელი ღუმელით გამოიყენება სხვადასხვა ხის ან ნახშირის ნახშირი, რამაც შეიძლება ჩაის სხვადასხვა ხის არომატი გახადოს, მზა ჩაის არომატი კი უნიკალურია! განსხვავებით ჩვეულებრივი ტრადიციული ჩაისგან, დაე თქვენი ჩაის გაყიდვები უფრო მაღალი და უკეთესი იყოს.