DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
(1) ჩაის ფიქსაცია ძირითადად ანადგურებს და პასივირებს ოქსიდაზას აქტივობას ახალ ფოთლებში მაღალი ტემპერატურის გამო, აფერხებს ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას ახალ ფოთლებში, აორთქლდება ახალი ფოთლების ტენიანობის ნაწილი, აქცევს ჩაის რბილი, ადვილად დასახვევად და ფორმას. და ამავე დროს ასხივებს სინათლეს. მწვანე სუნი, ხელს უწყობს კარგი არომატის ფორმირებას.
(2) გამოყენების ტემპერატურა ჩაის ფიქსატონი ქოთანი არის 220-240°C. შეწვისას ქვაბად აიღეთ 5-8 კგ, შეწვით 50-60 წუთის განმავლობაში.
(3) განაცხადის მიზანი ჩაის ფიქსაციის ქვაბი რომ ფიქსაცია ძირითადად აქვს შემდეგი 4 ასპექტი:
ა. გამოიყენეთ მაღალი ტემპერატურა ახალ ფოთლებში ფერმენტების (ძირითადად პოლიფენოლოქსიდაზა PPO და პეროქსიდაზა POD) სწრაფად დენატურაციისა და ინაქტივაციისთვის, პოლიფენოლების დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად და ფოთლების გაწითლების თავიდან ასაცილებლად;
ბ. აორთქლდეს ფოთლების ტენიანობა, რათა ფოთლები რბილი იყოს და შეიქმნას პირობები გორგლვისთვის;
გ. მაღალი ტემპერატურით აორთქლდება ზოგიერთი არომატი და ცუდი სუნი დაბალი დუღილის წერტილით და წარმოიქმნება ახალი სპეციალური არომატები ჩაის ფოთლების არომატის გასაუმჯობესებლად;
დ. შეცვალოს ინგრედიენტების თვისებები და ხელი შეუწყოს მზეზე გამხმარი მწვანე ჩაის ხარისხის ფორმირებას.
რატომ არის უძველესი ხის ჩაი და Pu"er ჩაი საჭიროა ჩაის ხანგრძლივი ფიქსაცია?
თუ ჩაის ფიქსატონი არის ძალიან მსუბუქი, ანუ დროს ფიქსაცია პროცესი, ფიქსაცია დრო ძალიან მოკლეა და ტემპერატურა ძალიან დაბალი, რაც არ აკმაყოფილებს აქტიური ფერმენტების პასივაციისა და ჩაის ფოთლებში არომატული ნივთიერებების კარგი გამოყოფის მოთხოვნებს.
თუ ტემპერატურა კარგად არ არის კონტროლირებადი დროს ჩაის ფიქსაციის ქვაბი მუშაობს , ტემპერატურა ძალიან დაბალია ჩაის მოთხოვნილებების დასაკმაყოფილებლად ფიქსაცია , და ფიქსაცია დრო ძალიან მოკლეა, რაც გამოიწვევს ახალ ფოთლებში აქტიური ფერმენტების დათრგუნვას, მწვანე არომატს არ მოიშორებს სუფთად და ჩაის სურნელს არ გადმოიღვრება. ეს არ არის ხელსაყრელი შემდგომი გარდაქმნისთვის.
როგორი სუნი იგრძენით მასზე მუშაობისას?
დროს ფიქსაცია ჩაის ფოთლების პროცესი, დიდი რაოდენობით წყლის ორთქლის აორთქლებასთან ერთად გამოიყოფა დიდი რაოდენობით დაბალ დუღილის ნივთიერებები (ძირითადად მწვანე ფოთლის სპირტი და მწვანე ფოთლის ალდეჰიდი). როდესაც მწვანე ფოთლის ალკოჰოლის კონცენტრაცია მაღალია, მას აქვს ძლიერი ბალახის სუნი.
დასრულების შემდეგ ფიქსაცია მწვანე ფოთლის ალკოჰოლის კონცენტრაცია მცირდება და მისი ნაწილი წარმოქმნის ტრანსმწვანე ფოთლის ალკოჰოლს, ხოლო ტრანსმწვანე ფოთლის ალკოჰოლს აქვს მკაფიო სურნელი.
სხვა მაღალი დუღილის არომატული ნივთიერებები ასევე იწყებენ გამოვლენას, რაც იწვევს უნიკალურ არომატებს, როგორიცაა ყვავილოვანი და თაფლი.
ჩვენი კომპანია აწარმოებს კვლევას უძველესი ხის ჩაის და Pu"er ჩაის ჩაის მახასიათებლების შესახებ და ავითარებს ა ჩაის ფიქსაცია po ტ და ჩაის ფიქსაცია ჩაის დამუშავების მანქანა. აპარატის გამოყენებისას დაეუფლეთ გონივრულ დროს და ტემპერატურას, დააკვირდით ჩაის ფოთლების დამუშავების მდგომარეობას და შემდეგ დაამუშავეთ მანქანა კარგი ხარისხით.