როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
ჩაის გახმობა თეთრი ჩაის გადამუშავების მთავარი პროცესია. მისი დანიშნულებაა ახალი ფოთლების ტენის აორთქლება, უჯრედის მემბრანის გამტარიანობისა და ფერმენტების აქტივობის გაუმჯობესება, ფოთლის შიგთავსის ნელი ჰიდროლიზისა და დაჟანგვის ხელშეწყობა, მწვანე სუნის აორთქლება და ჩაის განვითარება ხანგრძლივი გაფუჭებით. სურნელოვანი, აყალიბებს თეთრი ჩაის ბუნებრივ გარეგნობას და შინაგან მახასიათებლებს.
თეთრი ჩაის გაფუჭების სტანდარტია, როდესაც კვირტები და ფოთლები მოვერცხლისფრო თეთრია, ფოთლის ფერი ხდება რუხი-მწვანე ან მუქი მწვანე, ფოთლის კიდეები ბუნებრივად იკუმშება ან ცვივა, ხოლო კვირტის წვერები და ნაზი ღეროები „აწეული კუდია“. ჩაის ხელით დაგრეხილი ფოთლების ბოლომდე გასახმობად გამოიყენება მთელი გახმობის მეთოდი და ტენიანობა 8%-დან 9%-მდე აღწევს. წვიმიანი ამინდის დროს ფოთლები მომწვანო ან მუქი მწვანე ხდება და დროულად უნდა გამოაცხვეს, როცა 60-დან 70%-მდე სიმშრალეს მიაღწევს.
თეთრი ჩაის ხმობა შეიძლება დაიყოს სამ ტიპად: შიდა ხმობა, ორმაგი ხმობა და გაცხელება.
შიდა ხმობა: საჭიროა კარგი ვენტილაცია, მზის პირდაპირი სხივების გარეშე, წვიმისა და ნისლის შეღწევის თავიდან ასაცილებლად და ადგილი სუფთა და ჰიგიენურია. თეთრი ჩაის ხარისხი, რომელიც ბუნებრივად ხმება tea withering rack არის საუკეთესო, და ხმობის დრო გახმობის თაროს უფრო გრძელი იქნება;
დუპლექსის გახმობა: გაზაფხულზე და შემოდგომის მზიან დღეებში შეიძლება გამოვიყენოთ დუპლექსის გახმობა, ანუ შიდა ხმობა შერწყმულია მზის სხივებთან ერთად, ხოლო მზის სხივების ხმობა უნდა იყოს მსუბუქად გამოვლენილი, როცა მზე სუსტია;
დათბობა და ხმობა: წვიმიან ამინდში, tea withering machines ან გამათბობელი და დამატენიანებელი მოწყობილობა უნდა იქნას გამოყენებული გახმობისთვის, ძირითადად ცხელი ჰაერით გახმობისთვის, რამაც შეიძლება შეამციროს თეთრი ჩაის წარმოების ციკლი, გააუმჯობესოს წარმოების ეფექტურობა და გადაჭრას თეთრი ჩაის გახმობის სირთულე წვიმიან დღეებში.
თეთრ ჩაის გახეხვას დიდი დრო სჭირდება, ჩვეულებრივ შიდა პირობებში ბუნებრივ ხმობას 48-60 საათი სჭირდება, არაუმეტეს 72 საათისა, ხოლო ცხელი ჰაერით ხმობას 20-36 სთ.
გამხმარი მანქანის გამოყენებამ შეიძლება მნიშვნელოვნად შეამციროს თეთრი ჩაის გახმობის დრო და უზრუნველყოს ჩაის ფოთლების სიახლე და ხარისხი.