DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაის გახმობა თეთრი ჩაის გადამუშავების მთავარი პროცესია. მისი დანიშნულებაა ახალი ფოთლების ტენის აორთქლება, უჯრედის მემბრანის გამტარიანობისა და ფერმენტების აქტივობის გაუმჯობესება, ფოთლის შიგთავსის ნელი ჰიდროლიზისა და დაჟანგვის ხელშეწყობა, მწვანე სუნის აორთქლება და ჩაის განვითარება ხანგრძლივი გაფუჭებით. სურნელოვანი, აყალიბებს თეთრი ჩაის ბუნებრივ გარეგნობას და შინაგან მახასიათებლებს.
თეთრი ჩაის გაფუჭების სტანდარტია, როდესაც კვირტები და ფოთლები მოვერცხლისფრო თეთრია, ფოთლის ფერი ხდება რუხი-მწვანე ან მუქი მწვანე, ფოთლის კიდეები ბუნებრივად იკუმშება ან ცვივა, ხოლო კვირტის წვერები და ნაზი ღეროები „აწეული კუდია“. ჩაის ხელით დაგრეხილი ფოთლების ბოლომდე გასახმობად გამოიყენება მთელი გახმობის მეთოდი და ტენიანობა 8%-დან 9%-მდე აღწევს. წვიმიანი ამინდის დროს ფოთლები მომწვანო ან მუქი მწვანე ხდება და დროულად უნდა გამოაცხვეს, როცა 60-დან 70%-მდე სიმშრალეს მიაღწევს.
თეთრი ჩაის ხმობა შეიძლება დაიყოს სამ ტიპად: შიდა ხმობა, ორმაგი ხმობა და გაცხელება.
შიდა ხმობა: საჭიროა კარგი ვენტილაცია, მზის პირდაპირი სხივების გარეშე, წვიმისა და ნისლის შეღწევის თავიდან ასაცილებლად და ადგილი სუფთა და ჰიგიენურია. თეთრი ჩაის ხარისხი, რომელიც ბუნებრივად ხმება tea withering rack არის საუკეთესო, და ხმობის დრო გახმობის თაროს უფრო გრძელი იქნება;
დუპლექსის გახმობა: გაზაფხულზე და შემოდგომის მზიან დღეებში შეიძლება გამოვიყენოთ დუპლექსის გახმობა, ანუ შიდა ხმობა შერწყმულია მზის სხივებთან ერთად, ხოლო მზის სხივების ხმობა უნდა იყოს მსუბუქად გამოვლენილი, როცა მზე სუსტია;
დათბობა და ხმობა: წვიმიან ამინდში, tea withering machines ან გამათბობელი და დამატენიანებელი მოწყობილობა უნდა იქნას გამოყენებული გახმობისთვის, ძირითადად ცხელი ჰაერით გახმობისთვის, რამაც შეიძლება შეამციროს თეთრი ჩაის წარმოების ციკლი, გააუმჯობესოს წარმოების ეფექტურობა და გადაჭრას თეთრი ჩაის გახმობის სირთულე წვიმიან დღეებში.
თეთრ ჩაის გახეხვას დიდი დრო სჭირდება, ჩვეულებრივ შიდა პირობებში ბუნებრივ ხმობას 48-60 საათი სჭირდება, არაუმეტეს 72 საათისა, ხოლო ცხელი ჰაერით ხმობას 20-36 სთ.
გამხმარი მანქანის გამოყენებამ შეიძლება მნიშვნელოვნად შეამციროს თეთრი ჩაის გახმობის დრო და უზრუნველყოს ჩაის ფოთლების სიახლე და ხარისხი.