ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
თეთრი ჩაის გაშრობა მნიშვნელოვანი ეტაპია თეთრი ჩაისთვის ზედმეტი წყლის მოსაშორებლად და არომატისა და გემოს გასაუმჯობესებლად. მაღალტემპერატურული გამოცხობის შედეგად ნადგურდება ფერმენტის აქტივობა, წყდება ფერმენტული დაჟანგვა და ფიქსირდება გამოცხობის წინ წარმოქმნილი ფერი, არომატი და გემოს ხარისხი;
გაშრობის ორი მეთოდი არსებობს: ჩაის საშრობი და ბამბუკის საშრობი გალია. ზომიერი გამოცხობის ინდექსი: ხელით დაგრეხილი ჩაის ფოთლები ფხვნილიანია, ღეროები გატეხვისთანავე ტყდება, წყლის შემცველობა კი 6%-ზე დაბალია.
ჩაის მცირე პარტიების გაშრობა შესაძლებელია ა rotary tea drying machine. ჩაის გამოცხობის ტემპერატურაა 80~110 გრადუსი ცელსიუსი, დრო 10~20წთ, გამოცხობის დრო 2~3-ჯერ.
ჩვენი კომპანიის მიერ მოწოდებულ ჩაის ინტელექტუალურ ჩაის საშრობს შეუძლია დააყენოს ტემპერატურა და დრო ჩაის ფოთლების ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით და ჰაერი თანაბრად გამოიყოფა და გათბობა სტაბილურია. როდესაც მიიღწევა გათბობის დაყენებული დრო, მანქანა ავტომატურად გააფრთხილებს და შეწყვეტს გათბობას, რათა თავიდან აიცილოს ჩაის ფოთლების გადახურება და საშიში.
ამავე დროს, electric bamboo roasting cage ასევე შეუძლია ჩაის ფოთლების გაშრობა, რომლებიც უკვე 90%-ით მშრალია მცირე პარტიებში. ჩაის ფოთლებს ხელახლა აშრობენ.
ჩაის საშრობი სხვადასხვა აღჭურვილობის გამოყენებამ შეიძლება მნიშვნელოვნად გააუმჯობესოს თეთრი ჩაის წარმოების ეფექტურობა და გააუმჯობესოს ჩაის ფოთლების ხარისხი.