ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
თეთრი ჩაის გაშრობა მნიშვნელოვანი ეტაპია თეთრი ჩაისთვის ზედმეტი წყლის მოსაშორებლად და არომატისა და გემოს გასაუმჯობესებლად. მაღალტემპერატურული გამოცხობის შედეგად ნადგურდება ფერმენტის აქტივობა, წყდება ფერმენტული დაჟანგვა და ფიქსირდება გამოცხობის წინ წარმოქმნილი ფერი, არომატი და გემოს ხარისხი;
გაშრობის ორი მეთოდი არსებობს: ჩაის საშრობი და ბამბუკის საშრობი გალია. ზომიერი გამოცხობის ინდექსი: ხელით დაგრეხილი ჩაის ფოთლები ფხვნილიანია, ღეროები გატეხვისთანავე ტყდება, წყლის შემცველობა კი 6%-ზე დაბალია.
ჩაის მცირე პარტიების გაშრობა შესაძლებელია ა rotary tea drying machine. ჩაის გამოცხობის ტემპერატურაა 80~110 გრადუსი ცელსიუსი, დრო 10~20წთ, გამოცხობის დრო 2~3-ჯერ.
ჩვენი კომპანიის მიერ მოწოდებულ ჩაის ინტელექტუალურ ჩაის საშრობს შეუძლია დააყენოს ტემპერატურა და დრო ჩაის ფოთლების ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით და ჰაერი თანაბრად გამოიყოფა და გათბობა სტაბილურია. როდესაც მიიღწევა გათბობის დაყენებული დრო, მანქანა ავტომატურად გააფრთხილებს და შეწყვეტს გათბობას, რათა თავიდან აიცილოს ჩაის ფოთლების გადახურება და საშიში.
ამავე დროს, electric bamboo roasting cage ასევე შეუძლია ჩაის ფოთლების გაშრობა, რომლებიც უკვე 90%-ით მშრალია მცირე პარტიებში. ჩაის ფოთლებს ხელახლა აშრობენ.
ჩაის საშრობი სხვადასხვა აღჭურვილობის გამოყენებამ შეიძლება მნიშვნელოვნად გააუმჯობესოს თეთრი ჩაის წარმოების ეფექტურობა და გააუმჯობესოს ჩაის ფოთლების ხარისხი.