email

თეთრი ჩაის საშრობი

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

თეთრი ჩაის საშრობი

2022-01-19 14:49:19

თეთრი ჩაის გაშრობა მნიშვნელოვანი ეტაპია თეთრი ჩაისთვის ზედმეტი წყლის მოსაშორებლად და არომატისა და გემოს გასაუმჯობესებლად. მაღალტემპერატურული გამოცხობის შედეგად ნადგურდება ფერმენტის აქტივობა, წყდება ფერმენტული დაჟანგვა და ფიქსირდება გამოცხობის წინ წარმოქმნილი ფერი, არომატი და გემოს ხარისხი;

გაშრობის ორი მეთოდი არსებობს: ჩაის საშრობი და ბამბუკის საშრობი გალია. ზომიერი გამოცხობის ინდექსი: ხელით დაგრეხილი ჩაის ფოთლები ფხვნილიანია, ღეროები გატეხვისთანავე ტყდება, წყლის შემცველობა კი 6%-ზე დაბალია.

ჩაის მცირე პარტიების გაშრობა შესაძლებელია ა rotary tea drying machine. ჩაის გამოცხობის ტემპერატურაა 80~110 გრადუსი ცელსიუსი, დრო 10~20წთ, გამოცხობის დრო 2~3-ჯერ.

ჩვენი კომპანიის მიერ მოწოდებულ ჩაის ინტელექტუალურ ჩაის საშრობს შეუძლია დააყენოს ტემპერატურა და დრო ჩაის ფოთლების ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით და ჰაერი თანაბრად გამოიყოფა და გათბობა სტაბილურია. როდესაც მიიღწევა გათბობის დაყენებული დრო, მანქანა ავტომატურად გააფრთხილებს და შეწყვეტს გათბობას, რათა თავიდან აიცილოს ჩაის ფოთლების გადახურება და საშიში.

ამავე დროს, electric bamboo roasting cage ასევე შეუძლია ჩაის ფოთლების გაშრობა, რომლებიც უკვე 90%-ით მშრალია მცირე პარტიებში. ჩაის ფოთლებს ხელახლა აშრობენ.

ჩაის საშრობი სხვადასხვა აღჭურვილობის გამოყენებამ შეიძლება მნიშვნელოვნად გააუმჯობესოს თეთრი ჩაის წარმოების ეფექტურობა და გააუმჯობესოს ჩაის ფოთლების ხარისხი.