ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ჩაის ფერმერებისთვის,
შავი ჩაის დამუშავება ზოგჯერ აქვს მწარე და შემკვრელი გემო, რაც ამცირებს შავი ჩაის ხარისხს და ამცირებს გაყიდვებს. შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. თუ ზოგიერთ შავ ჩაის მწარე გემო აღმოაჩნდა, მაშინ ჯერ უნდა ვიცოდეთ, რა ნივთიერებები იწვევს ჩაის სიმწარეს.
შემკვრელობა: მთავარი კომპონენტია პოლიფენოლები.
სიმწარე: ძირითადი კომპონენტებია კოფეინი, ანთოციანინი და ჩაის საპონინი.
ამის საფუძველზე ჩვენ ვიმსჯელეთ, რომ შავი ჩაის მწარე გემო არის იმის გამო, რომ ჩაის წვნიანში ძალიან ბევრი პოლიფენოლი და კოფეინია. სინამდვილეში, პოლიფენოლების შემცველობა შავ ჩაიში შედარებით დაბალია ჩაის ექვს ძირითად კატეგორიაში. მთავარი მიზეზი ის არის, რომ დუღილის ხარისხის მატებასთან ერთად მცირდება ჩაის პოლიფენოლების შემცველობა. შავი ჩაის ფერმენტაციისას ჩაის პოლიფენოლები ფერმენტულად იჟანგება თეაფლავინებად და თეარუბიგინებად და ჩაის პოლიფენოლების შემცველობა საბოლოოდ 90%-ზე მეტით შემცირდება. ამიტომ, ნორმალურ პირობებში, შავი ჩაის სიმწარე ძალიან დაბალია.
ცოტა ხანი ვცადე მოხარშვა. თუ წვნიანი 30 წამზე მეტხანს გამოვიდა, ის მწარე და მჟავეა. ცხადია, ეს არის ერთ-ერთი მიზეზი, ანუ ჩაის მოხარშვის არასწორი მეთოდით გამოწვეული პრობლემა - წყლის ტემპერატურა ზედმეტად მაღალია და დუღილის დრო დიდი, რაც სიმწარეს გამოიწვევს. ხარისხის მატება.
ახლა, როცა ვიცით სიმწარის წარმოშობა, არის თუ არა სხვა სიტუაცია? კვლევებმა აჩვენა, რომ შავი ჩაის წარმოების პროცესს და ჩაის მასალას ექნება გავლენა.