email

აქვს თუ არა შავ ჩაის მწარე გემო?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიაქვს თუ არა შავ ჩაის მწარე გემო?

ცხელი პროდუქცია

  • ჩინეთი 15μm ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha ფხვნილის სახეხი მანქანა DL-6CYMJ-32 მწარმოებელი

    15μm ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha ფხვნილის სახეხი მანქანა DL-6CYMJ-32

    DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.

  • ჩინეთი დრამის ტიპი ელექტრო გათბობა უწყვეტი ტიპი მწვანე ჩაის ფიქსაცია ფერმენტული მანქანა DL-6CSTL-CM50 მწარმოებელი

    დრამის ტიპი ელექტრო გათბობა უწყვეტი ტიპი მწვანე ჩაის ფიქსაცია ფერმენტული მანქანა DL-6CSTL-CM50

    DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.

  • ჩინეთი ელექტრო გათბობის ჩაის ფიქსაციის მანქანა და გადამყვანი საშრობი მანქანა DL-6CSTP-D110 მწარმოებელი

    ელექტრო გათბობის ჩაის ფიქსაციის მანქანა და გადამყვანი საშრობი მანქანა DL-6CSTP-D110

    DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.

  • ჩინეთი Wood/Coal Heating Continuous Type Green Tea Enzymatic Machine DL-6CSTL-CM80 - COPY - 2b9bnv მწარმოებელი

    Wood/Coal Heating Continuous Type Green Tea Enzymatic Machine DL-6CSTL-CM80 - COPY - 2b9bnv

    DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.

  • ჩინეთი უწყვეტი ტიპის 4 გასასვლელი ჩაის ფურცლის დასალაგებელი მანქანა DL-6CFX-435 მწარმოებელი

    უწყვეტი ტიპის 4 გასასვლელი ჩაის ფურცლის დასალაგებელი მანქანა DL-6CFX-435

    DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.

  • ჩინეთი ახალი ფოთლის და მზა ჩაის ფოთლის გამწმენდი დახარისხების მანქანა DL-6CFX-F30-3QB მწარმოებელი

    ახალი ფოთლის და მზა ჩაის ფოთლის გამწმენდი დახარისხების მანქანა DL-6CFX-F30-3QB

    DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!

  • ჩინეთი ბამბუკის ტიპის Oolong Drum Shaking Machine DL-6CYQT-6015 მწარმოებელი

    ბამბუკის ტიპის Oolong Drum Shaking Machine DL-6CYQT-6015

    DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.

  • ჩინეთი ორმაგი ტაფა ჩაის შემწვარი პატარა გადამამუშავებელი მანქანა DL-6CSG-84 მწარმოებელი

    ორმაგი ტაფა ჩაის შემწვარი პატარა გადამამუშავებელი მანქანა DL-6CSG-84

    ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.

ახალი ამბები

განსხვავებები ჩაის საშრობსა და ჩაის შემწვარს შორის

განსხვავებები ჩაის საშრობსა და ჩაის შემწვარს შორის

2025-11-10 10:05:09

ეს სტატია განმარტავს ძირითად განსხვავებებს ჩაის საშრობებსა და ჩაის შემწვარს შორის, მათ შორის ფუნქციებს, დამუშავების ეტაპებს და ტემპერატურის პარამეტრებს, ინგლისური ტერმინების შედარებებით და აღჭურვილობის რეკომენდაციებით, რომლებიც დაგეხმარებათ აირჩიოთ ჩაის დასამუშავებელი მოწყობილობა.

რა არის შეკუმშული ჩაი?

რა არის შეკუმშული ჩაი?

2025-11-04 10:38:31

შეიტყვეთ შეკუმშული ჩაის განმარტება, ტიპები, წარმოების პროცესი და აღმოაჩინეთ მაღალი ხარისხის ჩაის პრესის მანქანა, რათა ეფექტურად შექმნათ ჩაის სრულყოფილი ნამცხვრები.

როგორ აყალიბებს ფიქსაციის დრო მწვანე ჩაის ხარისხს: პრაქტიკული გზამკვლევი ჩაის მოყვარულთათვის

როგორ აყალიბებს ფიქსაციის დრო მწვანე ჩაის ხარისხს: პრაქტიკული გზამკვლევი ჩაის მოყვარულთათვის

2025-11-03 13:23:52

აღმოაჩინეთ, თუ როგორ მოქმედებს ფიქსაციის დრო მწვანე ჩაის გემოს, ფერსა და საკვებ ნივთიერებებზე. მიიღეთ დეტალური ფიქსაციის პარამეტრების ცხრილი, რათა დაეუფლოთ მწვანე ჩაის დამუშავებას - იდეალურია ჩაის მოყვარულთათვის და სახლის ლუდსახარშებისთვის!

გლობალური მატჩის წარმოშობის მიმოხილვა: Uji vs. Shizuoka vs. Songyang – რომელი შეესაბამება თქვენს გემოვნებას?

გლობალური მატჩის წარმოშობის მიმოხილვა: Uji vs. Shizuoka vs. Songyang – რომელი შეესაბამება თქვენს გემოვნებას?

2025-10-31 08:59:27

ბრმა ტესტი: Uji vs. Shizuoka vs. Songyang matcha! „მხოლოდ იაპონური მატჩა არის ავთენტური“ მითი. შეიტყვეთ გემოს განსხვავებები, 15μm სიზუსტის რჩევები და საუკეთესო გამოყენება თითოეული წარმოშობისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

აქვს თუ არა შავ ჩაის მწარე გემო?

2022-02-12 15:32:42

ჩაის ფერმერებისთვის, შავი ჩაის დამუშავება ზოგჯერ აქვს მწარე და შემკვრელი გემო, რაც ამცირებს შავი ჩაის ხარისხს და ამცირებს გაყიდვებს. შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. თუ ზოგიერთ შავ ჩაის მწარე გემო აღმოაჩნდა, მაშინ ჯერ უნდა ვიცოდეთ, რა ნივთიერებები იწვევს ჩაის სიმწარეს.
შემკვრელობა: მთავარი კომპონენტია პოლიფენოლები.
სიმწარე: ძირითადი კომპონენტებია კოფეინი, ანთოციანინი და ჩაის საპონინი.
ამის საფუძველზე ჩვენ ვიმსჯელეთ, რომ შავი ჩაის მწარე გემო არის იმის გამო, რომ ჩაის წვნიანში ძალიან ბევრი პოლიფენოლი და კოფეინია. სინამდვილეში, პოლიფენოლების შემცველობა შავ ჩაიში შედარებით დაბალია ჩაის ექვს ძირითად კატეგორიაში. მთავარი მიზეზი ის არის, რომ დუღილის ხარისხის მატებასთან ერთად მცირდება ჩაის პოლიფენოლების შემცველობა. შავი ჩაის ფერმენტაციისას ჩაის პოლიფენოლები ფერმენტულად იჟანგება თეაფლავინებად და თეარუბიგინებად და ჩაის პოლიფენოლების შემცველობა საბოლოოდ 90%-ზე მეტით შემცირდება. ამიტომ, ნორმალურ პირობებში, შავი ჩაის სიმწარე ძალიან დაბალია.
ცოტა ხანი ვცადე მოხარშვა. თუ წვნიანი 30 წამზე მეტხანს გამოვიდა, ის მწარე და მჟავეა. ცხადია, ეს არის ერთ-ერთი მიზეზი, ანუ ჩაის მოხარშვის არასწორი მეთოდით გამოწვეული პრობლემა - წყლის ტემპერატურა ზედმეტად მაღალია და დუღილის დრო დიდი, რაც სიმწარეს გამოიწვევს. ხარისხის მატება.
ახლა, როცა ვიცით სიმწარის წარმოშობა, არის თუ არა სხვა სიტუაცია? კვლევებმა აჩვენა, რომ შავი ჩაის წარმოების პროცესს და ჩაის მასალას ექნება გავლენა.