DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაის ფერმერებისთვის,
შავი ჩაის დამუშავება ზოგჯერ აქვს მწარე და შემკვრელი გემო, რაც ამცირებს შავი ჩაის ხარისხს და ამცირებს გაყიდვებს. შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი. თუ ზოგიერთ შავ ჩაის მწარე გემო აღმოაჩნდა, მაშინ ჯერ უნდა ვიცოდეთ, რა ნივთიერებები იწვევს ჩაის სიმწარეს.
შემკვრელობა: მთავარი კომპონენტია პოლიფენოლები.
სიმწარე: ძირითადი კომპონენტებია კოფეინი, ანთოციანინი და ჩაის საპონინი.
ამის საფუძველზე ჩვენ ვიმსჯელეთ, რომ შავი ჩაის მწარე გემო არის იმის გამო, რომ ჩაის წვნიანში ძალიან ბევრი პოლიფენოლი და კოფეინია. სინამდვილეში, პოლიფენოლების შემცველობა შავ ჩაიში შედარებით დაბალია ჩაის ექვს ძირითად კატეგორიაში. მთავარი მიზეზი ის არის, რომ დუღილის ხარისხის მატებასთან ერთად მცირდება ჩაის პოლიფენოლების შემცველობა. შავი ჩაის ფერმენტაციისას ჩაის პოლიფენოლები ფერმენტულად იჟანგება თეაფლავინებად და თეარუბიგინებად და ჩაის პოლიფენოლების შემცველობა საბოლოოდ 90%-ზე მეტით შემცირდება. ამიტომ, ნორმალურ პირობებში, შავი ჩაის სიმწარე ძალიან დაბალია.
ცოტა ხანი ვცადე მოხარშვა. თუ წვნიანი 30 წამზე მეტხანს გამოვიდა, ის მწარე და მჟავეა. ცხადია, ეს არის ერთ-ერთი მიზეზი, ანუ ჩაის მოხარშვის არასწორი მეთოდით გამოწვეული პრობლემა - წყლის ტემპერატურა ზედმეტად მაღალია და დუღილის დრო დიდი, რაც სიმწარეს გამოიწვევს. ხარისხის მატება.
ახლა, როცა ვიცით სიმწარის წარმოშობა, არის თუ არა სხვა სიტუაცია? კვლევებმა აჩვენა, რომ შავი ჩაის წარმოების პროცესს და ჩაის მასალას ექნება გავლენა.