email

როგორ გავაუმჯობესოთ შავი ჩაის გემო

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიროგორ გავაუმჯობესოთ შავი ჩაის გემო

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ გავაუმჯობესოთ შავი ჩაის გემო

2022-02-12 15:54:34

პირველი არის საზაფხულო ჩაის მიზეზი. ჩაის პოლიფენოლების, ანთოციანინების და კოფეინის მაღალი შემცველობისა და თავად საზაფხულო ჩაის ფენოლისა და ამიაკის თანაფარდობის გამო, თავად საზაფხულო ჩაისგან დამზადებულ შავ ჩაის აქვს მაღალი სიმწარე და ცუდი არომატი. შავი ჩაის წარმოების ტრადიციული მეთოდის გამოყენების შემთხვევაში, პოლიფენოლების შემცველობა ძალიან მაღალი იქნება, სიმწარე კი აშკარა. გამოსავალი არის გახმობის დროის გაზრდა, გამწვანების პროცესის გაზრდა, სიმწარის შემცირება და ჩაის არომატის გაუმჯობესება.

მეორე არის ხელოსნობის პრობლემა. დრო იმისთვის ჩაის გახმობის პროცესი საკმარისი არ არის და პოლიფენოლების ფერმენტული დაჟანგვა არ არის საკმარისი, რაც იწვევს შავ ჩაიში სიმწარის უფრო მაღალ ხარისხს.

ამ პრობლემის საპასუხოდ, ჩვენი კომპანია გთავაზობთ გაფუჭების სხვადასხვა გზებს მომხმარებლის სხვადასხვა საჭიროებების შესაბამისად.

გახმობა მიერ ჩაი ხმება დედა ნიკაპიe, ტემპერატურა და ცხელი ჰაერის მოცულობა შეიძლება იყოს რეგულირებადი, ხმობის ფართობი დაახლოებით 5m², მოცულობა დაახლოებით 100 კგ თითო პარტიაში.

თუ სახლში იყენებთ, ეს ჩაის გამხმარი თარო თქვენთვის შესაფერისია. ნატურალური ხმობა, ბამბუკის ჩაის გასაშრობად.


მარტივი დასკვნის გაკეთება: 1. თუ წვნიანს ძალიან დიდი დრო დასჭირდება, შავი ჩაის სიმწარე აშკარა იქნება; 2. ღეროებით ჩაის ფსკერი არ არის ერთგვაროვანი და არ არის კარგი არომატი, ანუ ზაფხულის ჩაისგან დამზადებული შავი ჩაი და შესაბამისად პროცესი არ უმჯობესდება. ; ③ თუ ფოთლების ძირი რბილი და სქელია, ნორმალური კვირტები და ფოთლები ბევრია და არომატი სურნელოვანი, ხოლო სუპის ფერი წითელი და ნათელია, ეს ნიშნავს, რომ ჩაის დამზადების პროცესი არ მიმდინარეობს, რის შედეგადაც მაღალ სიმწარეში.

თუ ეს გამოწვეულია ჩაის ყუნწის შემკვრელობით, ჩაის ღეროები შეიძლება გამოყენებულ იქნას ჩაის ფოთლების შემდგომი დამუშავებისთვის.

გამოყენება ჩაის ყუნწის ამკრეფი მანქანა ჩაის ყუნწის აღება, გააუმჯობესებს შავი ჩაის ხარისხს.


ბოლო, რაც უნდა ითქვას, არის ის, რომ მთლიანად ფერმენტირებული შავი ჩაიც კი შეუძლებელია სიმწარისგან სრულიად თავისუფალი იყოს; ჩვენ ვგრძნობთ, რომ შავი ჩაი ტკბილია და არა მწარე, მხოლოდ იმის გამო, რომ შავ ჩაიში მონოსაქარიდების შემცველობა საკმარისია, სიტკბო ადვილად ფარავს სუსტ სიმწარეს.