email

რატომ აქვს შავი ჩაის მჟავე გემო მოხარშვის შემდეგ?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირატომ აქვს შავი ჩაის მჟავე გემო მოხარშვის შემდეგ?

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რატომ აქვს შავი ჩაის მჟავე გემო მოხარშვის შემდეგ?

2022-02-18 14:37:24

შავი ჩაი უყვართ ჩაის მოყვარულებს მისი ნათელი სუპის ფერის, ნაზი და ტკბილი გემოს, სურნელოვანი ყვავილებისა და ხილის გამო, რაც ასევე კომფორტს ხდის ჩაის მოყვარულთათვის ჩაის დალევის პროცესს. თუმცა, თუ მოხარშულ შავ ჩაის არ აქვს ორიგინალური ყვავილოვანი და ხილის არომატი, არ აქვს ტკბილი და ტკბილი სუპის შეგრძნება, მაგრამ ჩანაცვლდება მჟავე და მჟავე გემოთი, ეს დიდ გავლენას მოახდენს ჩაის ფერმერებზე" ჩაის გაყიდვაზე და რეპუტაცია.
შავი ჩაის მჟავიანობის შესაძლებლობა იყოფა სამ ტიპად: შავი ჩაის არასათანადო წარმოების პროცესი, არასწორი შენახვა და არასათანადო მოხარშვა. შეგიძლიათ სათითაოდ გააანალიზოთ ისინი, სათითაოდ გაარკვიოთ შავი ჩაის მჟავიანობის შესაძლებლობა და პრობლემის წყაროდან გადაჭრა.
შავი ჩაის სუპის მჟავიანობის მიზეზებს შორის არასათანადოა black tea process ყველაზე გავრცელებული მიზეზია. წითელი შეფუთვის წარმოების პროცესი უხეშად იყოფა ოთხ ეტაპად, ჯერ გახმობა, შემდეგ გორვა, შემდეგ დუღილი და ბოლოს გაშრობა.
ამ პროცესს და საფეხურს აქვს უკიდურესად მაღალი მოთხოვნები ტემპერატურაზე, ტენიანობაზე, ვენტილაციაზე და ა.შ. თუ დეტალებში მცირე შეცდომაა, სავარაუდოდ, ეს გამოიწვევს "არასწორ დუღილს" და ჩაის წვნიანი გახდება მჟავე.

შემდეგ სათითაოდ გავაანალიზებ და მოგცემთ გადაწყვეტილებებს.