email

რატომ აქვს შავი ჩაის მჟავე გემო მოხარშვის შემდეგ?

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებირატომ აქვს შავი ჩაის მჟავე გემო მოხარშვის შემდეგ?

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

რატომ აქვს შავი ჩაის მჟავე გემო მოხარშვის შემდეგ?

2022-02-18 14:37:24

შავი ჩაი უყვართ ჩაის მოყვარულებს მისი ნათელი სუპის ფერის, ნაზი და ტკბილი გემოს, სურნელოვანი ყვავილებისა და ხილის გამო, რაც ასევე კომფორტს ხდის ჩაის მოყვარულთათვის ჩაის დალევის პროცესს. თუმცა, თუ მოხარშულ შავ ჩაის არ აქვს ორიგინალური ყვავილოვანი და ხილის არომატი, არ აქვს ტკბილი და ტკბილი სუპის შეგრძნება, მაგრამ ჩანაცვლდება მჟავე და მჟავე გემოთი, ეს დიდ გავლენას მოახდენს ჩაის ფერმერებზე" ჩაის გაყიდვაზე და რეპუტაცია.
შავი ჩაის მჟავიანობის შესაძლებლობა იყოფა სამ ტიპად: შავი ჩაის არასათანადო წარმოების პროცესი, არასწორი შენახვა და არასათანადო მოხარშვა. შეგიძლიათ სათითაოდ გააანალიზოთ ისინი, სათითაოდ გაარკვიოთ შავი ჩაის მჟავიანობის შესაძლებლობა და პრობლემის წყაროდან გადაჭრა.
შავი ჩაის სუპის მჟავიანობის მიზეზებს შორის არასათანადოა black tea process ყველაზე გავრცელებული მიზეზია. წითელი შეფუთვის წარმოების პროცესი უხეშად იყოფა ოთხ ეტაპად, ჯერ გახმობა, შემდეგ გორვა, შემდეგ დუღილი და ბოლოს გაშრობა.
ამ პროცესს და საფეხურს აქვს უკიდურესად მაღალი მოთხოვნები ტემპერატურაზე, ტენიანობაზე, ვენტილაციაზე და ა.შ. თუ დეტალებში მცირე შეცდომაა, სავარაუდოდ, ეს გამოიწვევს "არასწორ დუღილს" და ჩაის წვნიანი გახდება მჟავე.

შემდეგ სათითაოდ გავაანალიზებ და მოგცემთ გადაწყვეტილებებს.