DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
შავი ჩაი უყვართ ჩაის მოყვარულებს მისი ნათელი სუპის ფერის, ნაზი და ტკბილი გემოს, სურნელოვანი ყვავილებისა და ხილის გამო, რაც ასევე კომფორტს ხდის ჩაის მოყვარულთათვის ჩაის დალევის პროცესს. თუმცა, თუ მოხარშულ შავ ჩაის არ აქვს ორიგინალური ყვავილოვანი და ხილის არომატი, არ აქვს ტკბილი და ტკბილი სუპის შეგრძნება, მაგრამ ჩანაცვლდება მჟავე და მჟავე გემოთი, ეს დიდ გავლენას მოახდენს ჩაის ფერმერებზე" ჩაის გაყიდვაზე და რეპუტაცია.
შავი ჩაის მჟავიანობის შესაძლებლობა იყოფა სამ ტიპად: შავი ჩაის არასათანადო წარმოების პროცესი, არასწორი შენახვა და არასათანადო მოხარშვა. შეგიძლიათ სათითაოდ გააანალიზოთ ისინი, სათითაოდ გაარკვიოთ შავი ჩაის მჟავიანობის შესაძლებლობა და პრობლემის წყაროდან გადაჭრა.
შავი ჩაის სუპის მჟავიანობის მიზეზებს შორის არასათანადოა
black tea process ყველაზე გავრცელებული მიზეზია. წითელი შეფუთვის წარმოების პროცესი უხეშად იყოფა ოთხ ეტაპად, ჯერ გახმობა, შემდეგ გორვა, შემდეგ დუღილი და ბოლოს გაშრობა.
ამ პროცესს და საფეხურს აქვს უკიდურესად მაღალი მოთხოვნები ტემპერატურაზე, ტენიანობაზე, ვენტილაციაზე და ა.შ. თუ დეტალებში მცირე შეცდომაა, სავარაუდოდ, ეს გამოიწვევს "არასწორ დუღილს" და ჩაის წვნიანი გახდება მჟავე.
შემდეგ სათითაოდ გავაანალიზებ და მოგცემთ გადაწყვეტილებებს.