DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
ჩაის გახმობა არის პირველი ნაბიჯი შავი ჩაის წარმოებაში, ეს პროცესი არის ჩაის ტენიანობის აორთქლების საშუალება. შავი ჩაის ახალი ფოთლების დაკრეფის შემდეგ საჭიროა მათი დროულად გაშვება, რათა ჩაის ფოთლებმა წყლის უწყვეტი დაკარგვა დაიწყოს. ამ პერიოდში ჩაის ფოთლების შიგნითა ნაწილი მუდმივად განიცდის შესანიშნავ რეაქციებს.
როდესაც შავი ჩაი ხმება, აუცილებელია მკაცრად გააკონტროლოთ ახალი ფოთლების წყლის დაკარგვა. ძალიან სწრაფად ან ძალიან ნელა შეუქცევად გავლენას მოახდენს შავი ჩაის ხარისხზე.
ასევე მკაცრად აკონტროლეთ ჩაის გავრცელების სისქე. შავი ჩაის გაფუჭება ყურადღებას აქცევს თხელ სადგომებს, ხოლო თხელ სადგომებს შეუძლიათ შეზღუდონ ჩაის ფოთლები მდუღარე გარემოში, რათა თავიდან აიცილონ ჩაის ახალი ფოთლების დახრჩობა, რაც გამოიწვევს მწვანე და მჟავე გემოს.
ამიტომ, ზომიერი გაფუჭება ძალიან მნიშვნელოვანია.
ამჟამად ჩვენი კომპანია აწარმოებს ორი ტიპის აღჭურვილობას შავი ჩაის გასაშრობად.
პირველი არის ბუნებრივი ხმობა ა tea withering tray. გამხმარი ფირფიტა დამზადებულია ბუნებრივი ზედა ფენის ბამბუკის კანისაგან, რომელიც არის სუფთა ბუნებრივი და დაბინძურებისგან. თუ თქვენი დამუშავება მცირე მასშტაბის დამუშავებაა, მაშინ თითოეულ მწვანე თეფშზე მოათავსეთ 2,5 კგ ახალი ფოთოლი და ამავდროულად გქონდეთ კარგად ვენტილირებადი გარემო და შესაბამისი ტემპერატურა, შეგიძლიათ ბუნებრივად გახმება დიდი ხნით.
მეორე, ჩვენ ვთავაზობთ ელექტროგაცხელებულ გამხმარ მოწყობილობას. ბუნებრივად გამხმარ ჩაის ფოთლებთან შედარებით, ხმობის სიჩქარე tea withering machine უფრო სწრაფია და გაფუჭებულ გარემოზე გავლენას არ ახდენს ბუნებრივი გარემო. განსაკუთრებით გამოდგება ჩაის საშუალო და დიდ ქარხნებში ჩაის დასამუშავებლად. დააჩქარეთ შავი ჩაის ხმობის სიჩქარე და შეამცირეთ ახალი ფოთლების ნაადრევი გაფუჭებით გამოწვეული დანაკარგი.