email

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ხმობა

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიშავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ხმობა

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ხმობა

2022-02-18 15:38:47

ჩაის გახმობა არის პირველი ნაბიჯი შავი ჩაის წარმოებაში, ეს პროცესი არის ჩაის ტენიანობის აორთქლების საშუალება. შავი ჩაის ახალი ფოთლების დაკრეფის შემდეგ საჭიროა მათი დროულად გაშვება, რათა ჩაის ფოთლებმა წყლის უწყვეტი დაკარგვა დაიწყოს. ამ პერიოდში ჩაის ფოთლების შიგნითა ნაწილი მუდმივად განიცდის შესანიშნავ რეაქციებს.

როდესაც შავი ჩაი ხმება, აუცილებელია მკაცრად გააკონტროლოთ ახალი ფოთლების წყლის დაკარგვა. ძალიან სწრაფად ან ძალიან ნელა შეუქცევად გავლენას მოახდენს შავი ჩაის ხარისხზე.

ასევე მკაცრად აკონტროლეთ ჩაის გავრცელების სისქე. შავი ჩაის გაფუჭება ყურადღებას აქცევს თხელ სადგომებს, ხოლო თხელ სადგომებს შეუძლიათ შეზღუდონ ჩაის ფოთლები მდუღარე გარემოში, რათა თავიდან აიცილონ ჩაის ახალი ფოთლების დახრჩობა, რაც გამოიწვევს მწვანე და მჟავე გემოს.

ამიტომ, ზომიერი გაფუჭება ძალიან მნიშვნელოვანია.

ამჟამად ჩვენი კომპანია აწარმოებს ორი ტიპის აღჭურვილობას შავი ჩაის გასაშრობად.

პირველი არის ბუნებრივი ხმობა ა tea withering tray. გამხმარი ფირფიტა დამზადებულია ბუნებრივი ზედა ფენის ბამბუკის კანისაგან, რომელიც არის სუფთა ბუნებრივი და დაბინძურებისგან. თუ თქვენი დამუშავება მცირე მასშტაბის დამუშავებაა, მაშინ თითოეულ მწვანე თეფშზე მოათავსეთ 2,5 კგ ახალი ფოთოლი და ამავდროულად გქონდეთ კარგად ვენტილირებადი გარემო და შესაბამისი ტემპერატურა, შეგიძლიათ ბუნებრივად გახმება დიდი ხნით.

მეორე, ჩვენ ვთავაზობთ ელექტროგაცხელებულ გამხმარ მოწყობილობას. ბუნებრივად გამხმარ ჩაის ფოთლებთან შედარებით, ხმობის სიჩქარე tea withering machine უფრო სწრაფია და გაფუჭებულ გარემოზე გავლენას არ ახდენს ბუნებრივი გარემო. განსაკუთრებით გამოდგება ჩაის საშუალო და დიდ ქარხნებში ჩაის დასამუშავებლად. დააჩქარეთ შავი ჩაის ხმობის სიჩქარე და შეამცირეთ ახალი ფოთლების ნაადრევი გაფუჭებით გამოწვეული დანაკარგი.