DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაის გახმობა არის პირველი ნაბიჯი შავი ჩაის წარმოებაში, ეს პროცესი არის ჩაის ტენიანობის აორთქლების საშუალება. შავი ჩაის ახალი ფოთლების დაკრეფის შემდეგ საჭიროა მათი დროულად გაშვება, რათა ჩაის ფოთლებმა წყლის უწყვეტი დაკარგვა დაიწყოს. ამ პერიოდში ჩაის ფოთლების შიგნითა ნაწილი მუდმივად განიცდის შესანიშნავ რეაქციებს.
როდესაც შავი ჩაი ხმება, აუცილებელია მკაცრად გააკონტროლოთ ახალი ფოთლების წყლის დაკარგვა. ძალიან სწრაფად ან ძალიან ნელა შეუქცევად გავლენას მოახდენს შავი ჩაის ხარისხზე.
ასევე მკაცრად აკონტროლეთ ჩაის გავრცელების სისქე. შავი ჩაის გაფუჭება ყურადღებას აქცევს თხელ სადგომებს, ხოლო თხელ სადგომებს შეუძლიათ შეზღუდონ ჩაის ფოთლები მდუღარე გარემოში, რათა თავიდან აიცილონ ჩაის ახალი ფოთლების დახრჩობა, რაც გამოიწვევს მწვანე და მჟავე გემოს.
ამიტომ, ზომიერი გაფუჭება ძალიან მნიშვნელოვანია.
ამჟამად ჩვენი კომპანია აწარმოებს ორი ტიპის აღჭურვილობას შავი ჩაის გასაშრობად.
პირველი არის ბუნებრივი ხმობა ა tea withering tray. გამხმარი ფირფიტა დამზადებულია ბუნებრივი ზედა ფენის ბამბუკის კანისაგან, რომელიც არის სუფთა ბუნებრივი და დაბინძურებისგან. თუ თქვენი დამუშავება მცირე მასშტაბის დამუშავებაა, მაშინ თითოეულ მწვანე თეფშზე მოათავსეთ 2,5 კგ ახალი ფოთოლი და ამავდროულად გქონდეთ კარგად ვენტილირებადი გარემო და შესაბამისი ტემპერატურა, შეგიძლიათ ბუნებრივად გახმება დიდი ხნით.
მეორე, ჩვენ ვთავაზობთ ელექტროგაცხელებულ გამხმარ მოწყობილობას. ბუნებრივად გამხმარ ჩაის ფოთლებთან შედარებით, ხმობის სიჩქარე tea withering machine უფრო სწრაფია და გაფუჭებულ გარემოზე გავლენას არ ახდენს ბუნებრივი გარემო. განსაკუთრებით გამოდგება ჩაის საშუალო და დიდ ქარხნებში ჩაის დასამუშავებლად. დააჩქარეთ შავი ჩაის ხმობის სიჩქარე და შეამცირეთ ახალი ფოთლების ნაადრევი გაფუჭებით გამოწვეული დანაკარგი.