email

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გორგალი

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიშავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გორგალი

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გორგალი

2022-02-25 16:34:13

ხმობის დასრულების შემდეგ შავი ჩაის წარმოება მეორე პროცესზე მოდის - გორვა.

დანიშნულება black tea rolling process ძალიან ნათელია. ერთი არის ჩაის ფოთლების შიდა კედლის განადგურება, ჩაის წვენის გადინების საშუალებას, რაც მოსახერხებელია ფორმის ფორმირებისთვის; მეორე არის პოლიფენოლების ფერმენტული დაჟანგვის ხელშეწყობა და შემდეგ თეაფლავინის, თეარუბიგინების და სხვა ნივთიერებების წარმოქმნა.

დახვევის პროცესის დეტალები ასევე ძალიან მნიშვნელოვანია და მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს ჩაის ფოთლების მჟავეზე.

თუ შავი ჩაის დახვევის პროცესში ახალი ფოთლების რაოდენობა ძალიან ბევრია, ან დაბრუნვის დრო ძალიან გრძელია, ან მოძრავი ძალა ძალიან ძლიერია, ჩაის ფოთლები ვერ შეძლებენ სითბოს გაფანტვას და სუნთქვას, ხოლო შიდა ტემპერატურა და ჩაის ფოთლების ტენიანობა სტანდარტს გადააჭარბებს, რაც საბოლოოდ შავ ჩაის გამოვა. აწარმოოს ცუდი დუღილი, მჟავე გემოთი.

აქედან გამომდინარე, ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ შეარჩიოთ შესაფერისი შავი ჩაის მოსახვევი მანქანა თავად ჩაის ფორმისა და ზომის მიხედვით. ჩვენმა კომპანიამ მოარგინა მანქანა სხვადასხვა რეგიონში ჩაის ფორმისა და მოძრავი საჭიროებების მიხედვით. შავი ჩაის მოძრავი მანქანა ამზადებს როგორც მსხვილფოთლიან ჩაის, ასევე წვრილფოთლიანი ჩაის სწორად მოზელვას. მოერიდეთ არახელსაყრელ ფაქტორებს, რომლებიც ამჟავებს შავ ჩაის დახვევის პროცესში.