email

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გორგალი

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიშავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გორგალი

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გორგალი

2022-02-25 16:34:13

ხმობის დასრულების შემდეგ შავი ჩაის წარმოება მეორე პროცესზე მოდის - გორვა.

დანიშნულება black tea rolling process ძალიან ნათელია. ერთი არის ჩაის ფოთლების შიდა კედლის განადგურება, ჩაის წვენის გადინების საშუალებას, რაც მოსახერხებელია ფორმის ფორმირებისთვის; მეორე არის პოლიფენოლების ფერმენტული დაჟანგვის ხელშეწყობა და შემდეგ თეაფლავინის, თეარუბიგინების და სხვა ნივთიერებების წარმოქმნა.

დახვევის პროცესის დეტალები ასევე ძალიან მნიშვნელოვანია და მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს ჩაის ფოთლების მჟავეზე.

თუ შავი ჩაის დახვევის პროცესში ახალი ფოთლების რაოდენობა ძალიან ბევრია, ან დაბრუნვის დრო ძალიან გრძელია, ან მოძრავი ძალა ძალიან ძლიერია, ჩაის ფოთლები ვერ შეძლებენ სითბოს გაფანტვას და სუნთქვას, ხოლო შიდა ტემპერატურა და ჩაის ფოთლების ტენიანობა სტანდარტს გადააჭარბებს, რაც საბოლოოდ შავ ჩაის გამოვა. აწარმოოს ცუდი დუღილი, მჟავე გემოთი.

აქედან გამომდინარე, ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ შეარჩიოთ შესაფერისი შავი ჩაის მოსახვევი მანქანა თავად ჩაის ფორმისა და ზომის მიხედვით. ჩვენმა კომპანიამ მოარგინა მანქანა სხვადასხვა რეგიონში ჩაის ფორმისა და მოძრავი საჭიროებების მიხედვით. შავი ჩაის მოძრავი მანქანა ამზადებს როგორც მსხვილფოთლიან ჩაის, ასევე წვრილფოთლიანი ჩაის სწორად მოზელვას. მოერიდეთ არახელსაყრელ ფაქტორებს, რომლებიც ამჟავებს შავ ჩაის დახვევის პროცესში.