ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ხმობის დასრულების შემდეგ შავი ჩაის წარმოება მეორე პროცესზე მოდის - გორვა.
დანიშნულება black tea rolling process ძალიან ნათელია. ერთი არის ჩაის ფოთლების შიდა კედლის განადგურება, ჩაის წვენის გადინების საშუალებას, რაც მოსახერხებელია ფორმის ფორმირებისთვის; მეორე არის პოლიფენოლების ფერმენტული დაჟანგვის ხელშეწყობა და შემდეგ თეაფლავინის, თეარუბიგინების და სხვა ნივთიერებების წარმოქმნა.
დახვევის პროცესის დეტალები ასევე ძალიან მნიშვნელოვანია და მნიშვნელოვან გავლენას ახდენს ჩაის ფოთლების მჟავეზე.
თუ შავი ჩაის დახვევის პროცესში ახალი ფოთლების რაოდენობა ძალიან ბევრია, ან დაბრუნვის დრო ძალიან გრძელია, ან მოძრავი ძალა ძალიან ძლიერია, ჩაის ფოთლები ვერ შეძლებენ სითბოს გაფანტვას და სუნთქვას, ხოლო შიდა ტემპერატურა და ჩაის ფოთლების ტენიანობა სტანდარტს გადააჭარბებს, რაც საბოლოოდ შავ ჩაის გამოვა. აწარმოოს ცუდი დუღილი, მჟავე გემოთი.
აქედან გამომდინარე, ძალიან მნიშვნელოვანია, რომ შეარჩიოთ შესაფერისი შავი ჩაის მოსახვევი მანქანა თავად ჩაის ფორმისა და ზომის მიხედვით. ჩვენმა კომპანიამ მოარგინა მანქანა სხვადასხვა რეგიონში ჩაის ფორმისა და მოძრავი საჭიროებების მიხედვით. შავი ჩაის მოძრავი მანქანა ამზადებს როგორც მსხვილფოთლიან ჩაის, ასევე წვრილფოთლიანი ჩაის სწორად მოზელვას. მოერიდეთ არახელსაყრელ ფაქტორებს, რომლებიც ამჟავებს შავ ჩაის დახვევის პროცესში.