email

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის დუღილი

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიშავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის დუღილი

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის დუღილი

2022-02-25 16:50:19

როდესაც შავი ჩაი შემოახვია, თოკი მჭიდროდ შემოიხვია, ფოთლები კი მწვანე და წითელია, ეს შესაფერისია მომზადების შემდეგი პროცესისთვის. black tea fermentation.

წარსულში დუღილი მოითხოვდა არა მხოლოდ ადამიანის ძალისხმევას, არამედ შესაბამის დროსა და ადგილს. მაგრამ ახლა შავი ჩაის დუღილის აპარატების გაჩენით, „დრო“ აღარ არის ისეთი მნიშვნელოვანი და „ხალხი“ ყველაზე კრიტიკული ფაქტორია. მაღალი ხარისხის შავი ჩაის დაბადება, ფაქტორების ნახევარი მაინც ჩაის მწარმოებლის ხელშია.

შავი ჩაის დუღილი განუყოფელია ტემპერატურისა და ტენიანობის კონტროლისგან. მცირე უყურადღებობამ ან არასათანადო მოპყრობამ შესაძლოა შავი ჩაის სუპს მომჟავო გემო გამოიწვიოს.

თუ შავი ჩაის დუღილი ძალიან მსუბუქია და ჩაის ფოთლების დუღილის ხარისხი არ არის საკმარისი, ჩაის ფოთლების არომატი და გემო გართულდება, ხოლო მზა ჩაი მწვანე და მჟავე გამოჩნდება;

თუ შავი ჩაის დუღილი ძალიან მძიმეა ან არასწორად დუღილი, შავ ჩაის ასევე ექნება დაბინძურებული და მჟავე გემო, ჩაის ფოთლების შიდა ხარისხი სერიოზულად დაზიანდება და ჩაის წვნიანი არ იქნება კარგი გემო.

შავი ჩაის ნორმალური დუღილის დრო სჭირდება მინიმუმ ოთხი საათი ჩაის ფოთლების ხარისხის უზრუნველსაყოფად, რათა საბოლოო პროდუქტს ჰქონდეს როგორც სრული და გამაგრილებელი გემო, ასევე ყვავილებისა და ხილის მდიდარი არომატი. Quanzhou Deli Agriculture and Forestry Machinery გთავაზობთ მაღალი ხარისხის შავი ჩაის დუღილის მანქანებს. ჩაის ფერმერები ადგენენ დუღილის აპარატის ტემპერატურას, ტენიანობას და დუღილის დროს ჩაის ფოთლების მდგომარეობის მიხედვით დახვევის შემდეგ და აძლევენ ჩაის ფოთლებს დუღილის დუღილის მანქანაში. როდესაც ტემპერატურა, ტენიანობა და დრო შესაფერისია, დუღილის შემდეგ შავი ჩაის ხარისხი შეიძლება მნიშვნელოვნად გაუმჯობესდეს და მზა შავი ჩაის მჟავე გემო შემცირდეს.