DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
როდესაც შავი ჩაი შემოახვია, თოკი მჭიდროდ შემოიხვია, ფოთლები კი მწვანე და წითელია, ეს შესაფერისია მომზადების შემდეგი პროცესისთვის. black tea fermentation.
წარსულში დუღილი მოითხოვდა არა მხოლოდ ადამიანის ძალისხმევას, არამედ შესაბამის დროსა და ადგილს. მაგრამ ახლა შავი ჩაის დუღილის აპარატების გაჩენით, „დრო“ აღარ არის ისეთი მნიშვნელოვანი და „ხალხი“ ყველაზე კრიტიკული ფაქტორია. მაღალი ხარისხის შავი ჩაის დაბადება, ფაქტორების ნახევარი მაინც ჩაის მწარმოებლის ხელშია.
შავი ჩაის დუღილი განუყოფელია ტემპერატურისა და ტენიანობის კონტროლისგან. მცირე უყურადღებობამ ან არასათანადო მოპყრობამ შესაძლოა შავი ჩაის სუპს მომჟავო გემო გამოიწვიოს.
თუ შავი ჩაის დუღილი ძალიან მსუბუქია და ჩაის ფოთლების დუღილის ხარისხი არ არის საკმარისი, ჩაის ფოთლების არომატი და გემო გართულდება, ხოლო მზა ჩაი მწვანე და მჟავე გამოჩნდება;
თუ შავი ჩაის დუღილი ძალიან მძიმეა ან არასწორად დუღილი, შავ ჩაის ასევე ექნება დაბინძურებული და მჟავე გემო, ჩაის ფოთლების შიდა ხარისხი სერიოზულად დაზიანდება და ჩაის წვნიანი არ იქნება კარგი გემო.
შავი ჩაის ნორმალური დუღილის დრო სჭირდება მინიმუმ ოთხი საათი ჩაის ფოთლების ხარისხის უზრუნველსაყოფად, რათა საბოლოო პროდუქტს ჰქონდეს როგორც სრული და გამაგრილებელი გემო, ასევე ყვავილებისა და ხილის მდიდარი არომატი. Quanzhou Deli Agriculture and Forestry Machinery გთავაზობთ მაღალი ხარისხის შავი ჩაის დუღილის მანქანებს. ჩაის ფერმერები ადგენენ დუღილის აპარატის ტემპერატურას, ტენიანობას და დუღილის დროს ჩაის ფოთლების მდგომარეობის მიხედვით დახვევის შემდეგ და აძლევენ ჩაის ფოთლებს დუღილის დუღილის მანქანაში. როდესაც ტემპერატურა, ტენიანობა და დრო შესაფერისია, დუღილის შემდეგ შავი ჩაის ხარისხი შეიძლება მნიშვნელოვნად გაუმჯობესდეს და მზა შავი ჩაის მჟავე გემო შემცირდეს.