დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
შავი ჩაის დამზადების საბოლოო პროცესი გაშრობაა. გაშრობა არის ჩაის ფოთლის შიგნით ჭარბი ტენიანობის გათავისუფლება, რათა უზრუნველყოს ჩაის ფოთლების საბოლოო ხარისხი. ერთი რამ, რასაც ყურადღება უნდა მიექცეს გაშრობისას, არის ის, რომ გაშრობის ტემპერატურა არ იყოს ძალიან დაბალი.
თუ შავი ჩაის ფოთლები ყოველთვის დაბალ ტემპერატურულ მდგომარეობაშია შავი ჩაის გაშრობის პროცესში, ძნელია ჩაის ფოთლებში არსებული ჭარბი ტენიანობის გაშრობა და ასევე რთულია ჩაის ფოთლების კარგად გაშრობა.
შავი ჩაის წყლის შემცველობა, რომელიც ბოლომდე არ არის გამომცხვარი, არ შეესაბამება სტანდარტს და შავი ჩაი გააგრძელებს დუღილს ასეთ მდგომარეობაში, რაც საბოლოოდ გამოიწვევს ჩაის ფოთლების ზედმეტ დუღილს და წარმოქმნის მჟავე გემოს. შავი ჩაი სტანდარტამდე წყლის შემცველობით მშრალია შეხებით, ხოლო ჩაის ფოთლების არომატი მშრალი და სუფთაა და არ იქნება სხვადასხვა ან თავისებური სუნი. Deli ბრენდის შავი ჩაის საშრობი მანქანის გამოყენებით დააყენეთ საშრობის დრო და ტემპერატურა დუღილის შემდეგ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობის მიხედვით და black tea drying machine შეუძლია მუშაობა. ისევ ჩართეთ შავი ჩაის საშრობი მანქანა და მზა შავი ჩაი დასრულებულია.
შავი ჩაის საშრობი იყენებს ცხელი ჰაერის გაშრობის მეთოდს და ჰაერის მიწოდება ერთგვაროვანია, ირგვლივ ჩაის ფოთლების და შუაში ჩაის ფოთლების გაშრობის ხარისხი იგივეა. გაშრობის დროისა და ტემპერატურის გონივრულად დაყენება ჩაის ფოთლების ფაქტობრივი სიტუაციის შესაბამისად, შეიძლება მთლიანად გაშრეს შავი ჩაი და შეამციროს შავი ჩაის მჟავე გემო.