email

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გაშრობა

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიშავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გაშრობა

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის გაშრობა

2022-03-05 13:53:27

შავი ჩაის დამზადების საბოლოო პროცესი გაშრობაა. გაშრობა არის ჩაის ფოთლის შიგნით ჭარბი ტენიანობის გათავისუფლება, რათა უზრუნველყოს ჩაის ფოთლების საბოლოო ხარისხი. ერთი რამ, რასაც ყურადღება უნდა მიექცეს გაშრობისას, არის ის, რომ გაშრობის ტემპერატურა არ იყოს ძალიან დაბალი.

თუ შავი ჩაის ფოთლები ყოველთვის დაბალ ტემპერატურულ მდგომარეობაშია შავი ჩაის გაშრობის პროცესში, ძნელია ჩაის ფოთლებში არსებული ჭარბი ტენიანობის გაშრობა და ასევე რთულია ჩაის ფოთლების კარგად გაშრობა.

შავი ჩაის წყლის შემცველობა, რომელიც ბოლომდე არ არის გამომცხვარი, არ შეესაბამება სტანდარტს და შავი ჩაი გააგრძელებს დუღილს ასეთ მდგომარეობაში, რაც საბოლოოდ გამოიწვევს ჩაის ფოთლების ზედმეტ დუღილს და წარმოქმნის მჟავე გემოს. შავი ჩაი სტანდარტამდე წყლის შემცველობით მშრალია შეხებით, ხოლო ჩაის ფოთლების არომატი მშრალი და სუფთაა და არ იქნება სხვადასხვა ან თავისებური სუნი. Deli ბრენდის შავი ჩაის საშრობი მანქანის გამოყენებით დააყენეთ საშრობის დრო და ტემპერატურა დუღილის შემდეგ ჩაის ფოთლებში წყლის შემცველობის მიხედვით და black tea drying machine შეუძლია მუშაობა. ისევ ჩართეთ შავი ჩაის საშრობი მანქანა და მზა შავი ჩაი დასრულებულია.

შავი ჩაის საშრობი იყენებს ცხელი ჰაერის გაშრობის მეთოდს და ჰაერის მიწოდება ერთგვაროვანია, ირგვლივ ჩაის ფოთლების და შუაში ჩაის ფოთლების გაშრობის ხარისხი იგივეა. გაშრობის დროისა და ტემპერატურის გონივრულად დაყენება ჩაის ფოთლების ფაქტობრივი სიტუაციის შესაბამისად, შეიძლება მთლიანად გაშრეს შავი ჩაი და შეამციროს შავი ჩაის მჟავე გემო.