ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
როგორც ყველამ ვიცით, ჩაის ფოთლების გემო შენახვის შემდეგ უფრო სტაბილური იქნება, ხოლო ჩაის სურნელი და ჩაის გემო უფრო შესანიშნავი. როგორც დღეს შავ ჩაის ვუწოდებთ, ის მთლიანად ფერმენტირებული ჩაის კატეგორიას განეკუთვნება და ჩაის სუპის არომატი უკეთესია დალევამდე ექვსი თვის შენახვის შემდეგ.
მიუხედავად იმისა, რომ შავი ჩაი არ არის ისეთი ჩაი, რომელიც შეიძლება დიდხანს გაგრძელდეს თეთრ ჩაის და პუერ ჩაის შედარებით, შავი ჩაის შენახვის პროცესი უფრო ფრთხილად უნდა იყოს. შავი ჩაის შენახვის პროცესში აუცილებლად შეინახეთ ის ადგილიდან წყლის ორთქლითა და თავისებური სუნით.
თუ ის შემთხვევით დაბინძურებულია წყლის ორთქლით, ჩაი შთანთქავს წყალს და გახდება ნესტიანი, შემდეგ კი მოხდება „მეორადი დუღილი“, წარმოქმნის სუნის კომპონენტებს, როგორიცაა ძმარმჟავა და პროპიონის მჟავა, რაც საბოლოოდ გამოიწვევს ჩაის მჟავე გემოს. ამიტომ ხშირად გვესმის, რომ ჩაის მეგობრები ამბობენ, რომ რამდენიმე წლის განმავლობაში შენახულ შავ ჩაის ხელახლა მოდუღებისას მკაფიოდ მჟავე გემო ექნება, რაც არასწორი შენახვის შედეგია.
შავი ჩაი არ ჰგავს Pu-erh ჩაის, რომელიც არის პოსტფერმენტირებული ჩაი. მაშინაც კი, თუ ის ექვემდებარება გარკვეულ ტენიანობას შენახვის დროს, რამდენადაც იგი ჩაის შენახვისა და ტრანსფორმაციის გონივრულ დიაპაზონშია, ეს არ არის დიდი პრობლემა. სხვადასხვა ჯიშის ჩაის ფოთლებს განსხვავებული თვისებები აქვთ.
ამიტომ, შავი ჩაის გონივრულ შენახვამ შეიძლება თავიდან აიცილოს შავი ჩაის სუპის მჟავე გემო მოდუღების შემდეგ. შეინარჩუნეთ შავი ჩაის არომატი