email

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის შენახვა

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიშავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის შენახვა

ცხელი პროდუქცია

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

2024-04-18 11:10:42

ავტომატური პატარა მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის პუდრის ფხვნილის შესაფუთი მანქანა არის უახლესი შესაფუთი ხსნარი, რომელიც შექმნილია მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის, ყავის ნაჭრებისა და ფხვნილის შეფუთვის პროცესის გასამარტივებლად. ამ სტატიაში მოცემულია ამ ინოვაციური აპარატის მიმოხილვა, მისი მახასიათებლების, უპირატესობებისა და აპლიკაციების ჩათვლით.

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

2024-04-18 10:36:42

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთა დალუქვის ავტომატური ყინულის კანფეტის ტომრის შემავსებელი შეფუთვის მანქანამ განიცადა მნიშვნელოვანი განვითარება წლების განმავლობაში, რათა დააკმაყოფილოს მზარდი მოთხოვნა ეფექტური და ავტომატიზირებული შეფუთვის გადაწყვეტილებებზე.

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

2024-04-15 17:26:49

გაეცანით ისტორიას, გამოყენების მეთოდებს, გამოყენების სცენარებს და ავტორის შეფასებას ჩაის დალუქვის მცირე დანადგარების უპირატესობების შესახებ

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

მოკლე შესავალი შავი ჩაის სხვადასხვა ტიპებზე

2023-11-29 09:00:13

შავი ჩაი, რომელიც ასევე ცნობილია როგორც წითელი ჩაი ჩინეთში, არის პოპულარული სასმელი, რომელსაც მიირთმევენ მთელ მსოფლიოში. ეს სტატია მიზნად ისახავს მოკლე მიმოხილვას შავი ჩაის სხვადასხვა სახეობისა და მათი მახასიათებლების შესახებ.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაის მჟავიანობის ერთ-ერთი ფაქტორი: ჩაის შენახვა

2022-03-05 14:03:27

როგორც ყველამ ვიცით, ჩაის ფოთლების გემო შენახვის შემდეგ უფრო სტაბილური იქნება, ხოლო ჩაის სურნელი და ჩაის გემო უფრო შესანიშნავი. როგორც დღეს შავ ჩაის ვუწოდებთ, ის მთლიანად ფერმენტირებული ჩაის კატეგორიას განეკუთვნება და ჩაის სუპის არომატი უკეთესია დალევამდე ექვსი თვის შენახვის შემდეგ.

მიუხედავად იმისა, რომ შავი ჩაი არ არის ისეთი ჩაი, რომელიც შეიძლება დიდხანს გაგრძელდეს თეთრ ჩაის და პუერ ჩაის შედარებით, შავი ჩაის შენახვის პროცესი უფრო ფრთხილად უნდა იყოს. შავი ჩაის შენახვის პროცესში აუცილებლად შეინახეთ ის ადგილიდან წყლის ორთქლითა და თავისებური სუნით.

თუ ის შემთხვევით დაბინძურებულია წყლის ორთქლით, ჩაი შთანთქავს წყალს და გახდება ნესტიანი, შემდეგ კი მოხდება „მეორადი დუღილი“, წარმოქმნის სუნის კომპონენტებს, როგორიცაა ძმარმჟავა და პროპიონის მჟავა, რაც საბოლოოდ გამოიწვევს ჩაის მჟავე გემოს. ამიტომ ხშირად გვესმის, რომ ჩაის მეგობრები ამბობენ, რომ რამდენიმე წლის განმავლობაში შენახულ შავ ჩაის ხელახლა მოდუღებისას მკაფიოდ მჟავე გემო ექნება, რაც არასწორი შენახვის შედეგია.

შავი ჩაი არ ჰგავს Pu-erh ჩაის, რომელიც არის პოსტფერმენტირებული ჩაი. მაშინაც კი, თუ ის ექვემდებარება გარკვეულ ტენიანობას შენახვის დროს, რამდენადაც იგი ჩაის შენახვისა და ტრანსფორმაციის გონივრულ დიაპაზონშია, ეს არ არის დიდი პრობლემა. სხვადასხვა ჯიშის ჩაის ფოთლებს განსხვავებული თვისებები აქვთ.

ამიტომ, შავი ჩაის გონივრულ შენახვამ შეიძლება თავიდან აიცილოს შავი ჩაის სუპის მჟავე გემო მოდუღების შემდეგ. შეინარჩუნეთ შავი ჩაის არომატი