ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
Biluochun, როგორც ცნობილი ისტორიული ჩაი ჩინეთში, საკმაოდ ცნობილია ჩინეთში და ის იწარმოება ჩინეთში, ჯიანგსუს პროვინციაში.
Biluochun მწვანე ჩაი, ასევე ცნობილი როგორც Dongting Biluochun, დაარქვეს დონგტინგის მთა ტაიჰუს ტბაში, სუჟოუ, ჩინეთი, როგორც მისი მთავარი მწარმოებელი ტერიტორია. Biluochun მწვანე ჩაი არის ერთგვარი მწვანე ჩაი დიდი ხნის ისტორიით. შესაბამისი დოკუმენტების ჩანაწერების მიხედვით, მას ათას წელზე მეტი ხნის ისტორია აქვს და იგი მსოფლიოსთვის კარგად იყო ცნობილი ჩინეთის სუის და ტანგის დინასტიებში.
:
Biluochun ჩაის აქვს ხვეული ფორმა, პატარა ფოთლები და ნათელი მწვანე ფერი. ამავდროულად, ჩაის ფოთლების მთელი სხეული დაფარულია თეთრი თმებით. კვირტები და ფოთლები შედარებით წვრილი და რბილია, ჩაის ფოთლები კი ლოკოკინასავით გრეხილია. იმის გამო, რომ დონტინგის მთის ირგვლივ ნიადაგი ნაყოფიერია, მდიდარია საკვები ნივთიერებებით და გარემო მშვიდია, ამ გარემოს კვებით, წარმოებულ ბილუოჩუნს ასევე აქვს ყვავილების და ხილის სურნელი.
Biluochun ჩაის ფოთლებისგან მოხარშული ჩაის წვნიანი არის ზურმუხტისფერი მწვანე, სუპის ფერი მწვანე და ნათელი, ჩაის წვნიანი არის ტკბილი, სუნი, სურნელოვანი და გემო ტკბილი და სასიამოვნო. ბილუოჩუნის ხარშვის პროცესიც ერთგვარი ვიზუალური სიამოვნებაა. ჩაის ფოთლებს ცვლიან და წყალში აჭიმებენ, ჩაის ფურცლები კი ჩაის წყალში იძირებიან და წყალში მშვენიერი ქალივით ცეკვავენ. მოხარშვის შემდეგ ჩაის ფოთლები იშლება, ფოთლების ბოლოში ძარღვები გამჭვირვალეა და ჩაის არომატი მძაფრია.
რაც შეეხება ჩაის, ჩაის დალევა ბუნებრივია გონების დასამშვიდებლად, სხეულის დასამუშავებლად და თვითგანვითარებისთვის და აქვს მრავალი ჯანმრთელობის ეფექტი ადამიანის ორგანიზმზე. ჩვენ ყველამ ვიცით, რომ ჩაი მდიდარია მინერალებით და არაორგანული ნივთიერებებით. ნაერთები და მდიდარი ინგრედიენტები ძალიან კარგ გავლენას ახდენენ ადამიანის სხეულზე, ასე რომ, რა გავლენას ახდენს ბილუოჩუნი?