ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
Biluochun, როგორც ცნობილი ისტორიული ჩაი ჩინეთში, საკმაოდ ცნობილია ჩინეთში და ის იწარმოება ჩინეთში, ჯიანგსუს პროვინციაში.
Biluochun მწვანე ჩაი, ასევე ცნობილი როგორც Dongting Biluochun, დაარქვეს დონგტინგის მთა ტაიჰუს ტბაში, სუჟოუ, ჩინეთი, როგორც მისი მთავარი მწარმოებელი ტერიტორია. Biluochun მწვანე ჩაი არის ერთგვარი მწვანე ჩაი დიდი ხნის ისტორიით. შესაბამისი დოკუმენტების ჩანაწერების მიხედვით, მას ათას წელზე მეტი ხნის ისტორია აქვს და იგი მსოფლიოსთვის კარგად იყო ცნობილი ჩინეთის სუის და ტანგის დინასტიებში.
:
Biluochun ჩაის აქვს ხვეული ფორმა, პატარა ფოთლები და ნათელი მწვანე ფერი. ამავდროულად, ჩაის ფოთლების მთელი სხეული დაფარულია თეთრი თმებით. კვირტები და ფოთლები შედარებით წვრილი და რბილია, ჩაის ფოთლები კი ლოკოკინასავით გრეხილია. იმის გამო, რომ დონტინგის მთის ირგვლივ ნიადაგი ნაყოფიერია, მდიდარია საკვები ნივთიერებებით და გარემო მშვიდია, ამ გარემოს კვებით, წარმოებულ ბილუოჩუნს ასევე აქვს ყვავილების და ხილის სურნელი.
Biluochun ჩაის ფოთლებისგან მოხარშული ჩაის წვნიანი არის ზურმუხტისფერი მწვანე, სუპის ფერი მწვანე და ნათელი, ჩაის წვნიანი არის ტკბილი, სუნი, სურნელოვანი და გემო ტკბილი და სასიამოვნო. ბილუოჩუნის ხარშვის პროცესიც ერთგვარი ვიზუალური სიამოვნებაა. ჩაის ფოთლებს ცვლიან და წყალში აჭიმებენ, ჩაის ფურცლები კი ჩაის წყალში იძირებიან და წყალში მშვენიერი ქალივით ცეკვავენ. მოხარშვის შემდეგ ჩაის ფოთლები იშლება, ფოთლების ბოლოში ძარღვები გამჭვირვალეა და ჩაის არომატი მძაფრია.
რაც შეეხება ჩაის, ჩაის დალევა ბუნებრივია გონების დასამშვიდებლად, სხეულის დასამუშავებლად და თვითგანვითარებისთვის და აქვს მრავალი ჯანმრთელობის ეფექტი ადამიანის ორგანიზმზე. ჩვენ ყველამ ვიცით, რომ ჩაი მდიდარია მინერალებით და არაორგანული ნივთიერებებით. ნაერთები და მდიდარი ინგრედიენტები ძალიან კარგ გავლენას ახდენენ ადამიანის სხეულზე, ასე რომ, რა გავლენას ახდენს ბილუოჩუნი?