email

ერთგვარი განსაკუთრებული ჩინეთის მწვანე ჩაი-Biluochun

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიერთგვარი განსაკუთრებული ჩინეთის მწვანე ჩაი-Biluochun

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ერთგვარი განსაკუთრებული ჩინეთის მწვანე ჩაი-Biluochun

2022-03-11 18:20:50

Biluochun, როგორც ცნობილი ისტორიული ჩაი ჩინეთში, საკმაოდ ცნობილია ჩინეთში და ის იწარმოება ჩინეთში, ჯიანგსუს პროვინციაში.

Biluochun მწვანე ჩაი, ასევე ცნობილი როგორც Dongting Biluochun, დაარქვეს დონგტინგის მთა ტაიჰუს ტბაში, სუჟოუ, ჩინეთი, როგორც მისი მთავარი მწარმოებელი ტერიტორია. Biluochun მწვანე ჩაი არის ერთგვარი მწვანე ჩაი დიდი ხნის ისტორიით. შესაბამისი დოკუმენტების ჩანაწერების მიხედვით, მას ათას წელზე მეტი ხნის ისტორია აქვს და იგი მსოფლიოსთვის კარგად იყო ცნობილი ჩინეთის სუის და ტანგის დინასტიებში.

:

Biluochun ჩაის აქვს ხვეული ფორმა, პატარა ფოთლები და ნათელი მწვანე ფერი. ამავდროულად, ჩაის ფოთლების მთელი სხეული დაფარულია თეთრი თმებით. კვირტები და ფოთლები შედარებით წვრილი და რბილია, ჩაის ფოთლები კი ლოკოკინასავით გრეხილია. იმის გამო, რომ დონტინგის მთის ირგვლივ ნიადაგი ნაყოფიერია, მდიდარია საკვები ნივთიერებებით და გარემო მშვიდია, ამ გარემოს კვებით, წარმოებულ ბილუოჩუნს ასევე აქვს ყვავილების და ხილის სურნელი.

Biluochun ჩაის ფოთლებისგან მოხარშული ჩაის წვნიანი არის ზურმუხტისფერი მწვანე, სუპის ფერი მწვანე და ნათელი, ჩაის წვნიანი არის ტკბილი, სუნი, სურნელოვანი და გემო ტკბილი და სასიამოვნო. ბილუოჩუნის ხარშვის პროცესიც ერთგვარი ვიზუალური სიამოვნებაა. ჩაის ფოთლებს ცვლიან და წყალში აჭიმებენ, ჩაის ფურცლები კი ჩაის წყალში იძირებიან და წყალში მშვენიერი ქალივით ცეკვავენ. მოხარშვის შემდეგ ჩაის ფოთლები იშლება, ფოთლების ბოლოში ძარღვები გამჭვირვალეა და ჩაის არომატი მძაფრია.

რაც შეეხება ჩაის, ჩაის დალევა ბუნებრივია გონების დასამშვიდებლად, სხეულის დასამუშავებლად და თვითგანვითარებისთვის და აქვს მრავალი ჯანმრთელობის ეფექტი ადამიანის ორგანიზმზე. ჩვენ ყველამ ვიცით, რომ ჩაი მდიდარია მინერალებით და არაორგანული ნივთიერებებით. ნაერთები და მდიდარი ინგრედიენტები ძალიან კარგ გავლენას ახდენენ ადამიანის სხეულზე, ასე რომ, რა გავლენას ახდენს ბილუოჩუნი?