ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
ეფექტურობა 1: აზრების გამაგრილებელი
ყოველდღიურ ცხოვრებაში ყველას გვესმის ეს წინადადება, ანუ ძილის წინ ჩაის დალევა არ არის მიზანშეწონილი. ჩაის თუ დალევ, ვერ დაიძინებ. სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, ამის მიზეზი ის არის, რომ ჩაიში შემავალ კოფეინს შეუძლია ადამიანის სხეულის ნერვული ცენტრის სტიმულირება. , გაახალისებს ადამიანებს და მიაღწიეთ განახლებისა და აზროვნების ეფექტს.
ეფექტი 2: დეკომპრესია და ლიპიდების დაქვეითება
დღესდღეობით, რაც უფრო და უფრო მეტი სამეცნიერო კვლევა აჩვენებს, რომ ჩაის შემადგენლობაში შემავალ ინგრედიენტებს შეუძლიათ ადამიანის ორგანიზმში ცხიმის მეტაბოლიზმის დარეგულირება, ცხიმოვანი ქოლესტერინის დაშლის დაჩქარება, ადამიანის ორგანიზმის მიერ ორგანიზმის შეწოვის შემცირება და შემცირების ეფექტის მიღწევა. ლიპიდები და წონის დაკლება. ამავდროულად, ჩაის პოლიფენოლები და ჩაის ვიტამინები ხელს უწყობენ გულ-სისხლძარღვთა და ცერებროვასკულური სისხლძარღვების ბალანსის რეგულირებას, სისხლძარღვების გაფართოებას, ათეროსკლეროზის პრევენციას და არტერიული წნევის და სხვა დაავადებების თავიდან აცილებას.
ეფექტი მესამე: ანტიბაქტერიული და კიბოს საწინააღმდეგო
ჩვენ ვიცით, რომ ბაქტერიების მთავარი კომპონენტი ცილაა. კვლევებმა აჩვენა, რომ ჩაის ზოგიერთ კომპონენტს შეუძლია ცილების კოაგულაცია, რის შედეგადაც ბაქტერიები შეიძლება მოკვდნენ და მიაღწიონ ბაქტერიციდულ ეფექტს. ამავდროულად, კვლევებმა ასევე დაადგინა, რომ ადამიანები, რომლებიც ჩაის ყოველდღიურად სვამენ, აქვთ კიბოს უფრო მაღალი რისკი. დაბალი კონტრასტი.
მაშ, როგორ მუშავდება მწვანე ჩაის ეს განსაკუთრებული ფორმა? ტრადიციულ მწვანე ჩაისთან შედარებით, ხუჭუჭა ბილუოჩუნი უნდა დამუშავდეს სპეციალურ მანქანაში. The double-pot pearl type shaping machine გახდა მანქანა, რომელიც ცვლის ხელით დამუშავებას. ორმაგი ქოთნები მარგალიტის ტიპის ფორმირების მანქანა ნელ-ნელა ახვევს ჩაის ფოთლებს მარგალიტის ფორმაში ტაფაში შეწვით. თითოეულ ქვაბში შეიძლება 3-4 კგ სველი ჩაი. ტემპერატურისა და დროის რეგულირება შესაძლებელია ჩაის ფოთლების ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით.
ეს მწვანე ჩაის ფორმირების პროცესი უნდა დასრულდეს გაშრობამდე. თუ ჩაი მზადდება მცირე პარტიებში და ტენიანობა არ არის მაღალი, მაშინ ამ ორმაგი ქოთნის Quhao აპარატს შეუძლია ჩაის მთლიანად გაშრობა ფორმირების პროცესში.
ლე.