DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
Pu'er-ის წარმოების პროცესი: კრეფა, გავრცელება , ფიქსაცია, გადახვევა, გაშრობა
შავი ჩაის წარმოების პროცესი: კრეფა, გახმობა, გადახვევა, დუღილი, გაშრობა
პროცესის შედარების გზით, ჩვენ შეგვიძლია ყველაზე ინტუიციურად დავინახოთ, რომ ყველაზე დიდი განსხვავება შავ ჩაისა და პუ-ერჰ ჩაის შორის არის დამაგრების, გაშრობის, დუღილისა და გაშრობის ოთხი რგოლი (გავრცელება გახმობის გზაა).
ფიქსაციის დამუშავება
Pu-erh ჩაი არის შემდგომი ფერმენტირებული ჩაი, რომელიც საჭიროებს ფიქსაციას ფერმენტების აქტივობის დასათრგუნად, რათა თავიდან იქნას აცილებული Pu-erh ჩაის სწრაფი დაჟანგვა და ფერმენტაცია ფერმენტების ბიოჟანგვის ქვეშ, რათა შემდგომში შენახვის ღირებულება Pu-erh ჩაი მცირდება ან თუნდაც იკარგება.
შავი ჩაი არის სრულად ფერმენტირებული ჩაი, რომელიც მოითხოვს ჩაის ფოთლებში აქტიური ფერმენტების მონაწილეობას სრული დუღილის დასასრულებლად. თუ ამის გაკეთება fixation processფერმენტის აქტივობა დაიკარგება და დუღილის პროცესი შეფერხდება და ძნელი შესასრულებელიც კი, ამიტომ ჩაის ფიქსაციას ვერ გააკეთებს.
საშრობი დამუშავება
შავი ჩაი უნდა იყოს მოხალული, რათა გაიზარდოს მისი არომატი.
Pu-erh ჩაის გაშრობა შეამცირებს მის შემდგომ ტრანსფორმაციის სივრცეს. ეს იმიტომ ხდება, რომ როდესაც პუ-ერ ჩაი ფიქსაციას ახდენს, ის მხოლოდ აფერხებს, ვიდრე ანადგურებს ჩაის ფერმენტების აქტივობას. გაშრობის შემთხვევაში ფერმენტების აქტივობა განადგურდება და პუ-ერ ჩაის ზოგიერთი აქტიური ორგანული ნივთიერება დაკარგავს თავის აქტივობას გამოცხობის დროს, რაც გამოიწვევს ნაკლებ აქტივობას. ფერმენტების და აქტიური ორგანული ნივთიერებების გვიანი ტრანსფორმაციის სივრცე ბუნებრივად მცირდება.
შავი ჩაი უნდა იყოს ფერმენტირებული, როგორც პროცესის რგოლი, რათა სრულად გაააქტიუროს მისი შინაარსი.
თუ Pu-erh ჩაი ფერმენტირებულია, ის შეამცირებს მის შემდგომ დაბერების ადგილს და შეამცირებს შენახვის ღირებულებას.