დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
1. შავი ჩაის შენახვის ვადა მისი საუკეთესო დასალევი პერიოდია
წარმოების პროცესის განსხვავების გამო შავი ჩაი არის fully fermented teaდა მისი შინაარსი სტიმულირებულია პიკს მიაღწიოს. მიუხედავად იმისა, რომ იგი იჟანგება შემდგომ შენახვაში, შავი ჩაის შემდგომი შენახვის დაჟანგვა გაანადგურებს მის ჩაის თვისებებს, რის გამოც შავი ჩაი დალუქული შენახვის მიზეზია მისი არომატის გავრცელების თავიდან აცილება და დაჟანგვის შემცირება.
შეიძლება ითქვას, რომ შავი ჩაი დასრულების მომენტში მისი გემოს პიკია და შემდეგ იწყებს კლებას. ნაციონალურ სტანდარტში შენახვის ვადის განსაზღვრა აღნიშნავს, რომ შენახვის ვადაში მყოფმა პროდუქტებმა უნდა შეინარჩუნონ უნიკალური ხარისხი შენახვის ვადაში, ამიტომ შავი ჩაის ვარგისიანობის ვადა არ არის მხოლოდ ის არის მხოლოდ მისი შენახვა ყველაზე გრძელი ან საუკეთესო. სასმელი პერიოდი. ახლა ვაკუუმის, აზოტით შევსების და შეფუთვის ტექნოლოგიის მეშვეობით, მისი გემო უკეთესად შენარჩუნდება.
2. Pu-erh ჩაის საუკეთესო სასმელი პერიოდი გვიან უნდა გამოჩნდეს
შავი ჩაისგან განსხვავებით, Pu-erh ჩაის დალევა არ არის რეკომენდებული მისი მომზადებისთანავე. ახალი ჩაის ჩაის თვისებები ცივი და მაგარია, ჩაის პოლიფენოლების დაჟანგვის ხარისხი დაბალია და დალევისას ადვილად სვამს და კუჭს ავნებს; ახლად მოხარშული ჩაის ჩაის თვისებები ცხელია და საჭიროა მისი შენახვა გარკვეული პერიოდის განმავლობაში.
შეიძლება ითქვას, რომ ის მომენტი, როდესაც პუ-ერ ჩაი სრულდება, ის მხოლოდ პუ-ერ ჩაის გემოს შუაშია, რაც გარდამავალი პერიოდია. მისი გემოს პიკი ან მისი საუკეთესო სასმელის პერიოდი შეიძლება გამოვლინდეს მხოლოდ წლების გაპრიალების შემდეგ.