DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
1. შავი ჩაის შენახვის ვადა მისი საუკეთესო დასალევი პერიოდია
წარმოების პროცესის განსხვავების გამო შავი ჩაი არის fully fermented teaდა მისი შინაარსი სტიმულირებულია პიკს მიაღწიოს. მიუხედავად იმისა, რომ იგი იჟანგება შემდგომ შენახვაში, შავი ჩაის შემდგომი შენახვის დაჟანგვა გაანადგურებს მის ჩაის თვისებებს, რის გამოც შავი ჩაი დალუქული შენახვის მიზეზია მისი არომატის გავრცელების თავიდან აცილება და დაჟანგვის შემცირება.
შეიძლება ითქვას, რომ შავი ჩაი დასრულების მომენტში მისი გემოს პიკია და შემდეგ იწყებს კლებას. ნაციონალურ სტანდარტში შენახვის ვადის განსაზღვრა აღნიშნავს, რომ შენახვის ვადაში მყოფმა პროდუქტებმა უნდა შეინარჩუნონ უნიკალური ხარისხი შენახვის ვადაში, ამიტომ შავი ჩაის ვარგისიანობის ვადა არ არის მხოლოდ ის არის მხოლოდ მისი შენახვა ყველაზე გრძელი ან საუკეთესო. სასმელი პერიოდი. ახლა ვაკუუმის, აზოტით შევსების და შეფუთვის ტექნოლოგიის მეშვეობით, მისი გემო უკეთესად შენარჩუნდება.
2. Pu-erh ჩაის საუკეთესო სასმელი პერიოდი გვიან უნდა გამოჩნდეს
შავი ჩაისგან განსხვავებით, Pu-erh ჩაის დალევა არ არის რეკომენდებული მისი მომზადებისთანავე. ახალი ჩაის ჩაის თვისებები ცივი და მაგარია, ჩაის პოლიფენოლების დაჟანგვის ხარისხი დაბალია და დალევისას ადვილად სვამს და კუჭს ავნებს; ახლად მოხარშული ჩაის ჩაის თვისებები ცხელია და საჭიროა მისი შენახვა გარკვეული პერიოდის განმავლობაში.
შეიძლება ითქვას, რომ ის მომენტი, როდესაც პუ-ერ ჩაი სრულდება, ის მხოლოდ პუ-ერ ჩაის გემოს შუაშია, რაც გარდამავალი პერიოდია. მისი გემოს პიკი ან მისი საუკეთესო სასმელის პერიოდი შეიძლება გამოვლინდეს მხოლოდ წლების გაპრიალების შემდეგ.