DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
1. შავი ჩაის შენახვის ვადა მისი საუკეთესო დასალევი პერიოდია
წარმოების პროცესის განსხვავების გამო შავი ჩაი არის fully fermented teaდა მისი შინაარსი სტიმულირებულია პიკს მიაღწიოს. მიუხედავად იმისა, რომ იგი იჟანგება შემდგომ შენახვაში, შავი ჩაის შემდგომი შენახვის დაჟანგვა გაანადგურებს მის ჩაის თვისებებს, რის გამოც შავი ჩაი დალუქული შენახვის მიზეზია მისი არომატის გავრცელების თავიდან აცილება და დაჟანგვის შემცირება.
შეიძლება ითქვას, რომ შავი ჩაი დასრულების მომენტში მისი გემოს პიკია და შემდეგ იწყებს კლებას. ნაციონალურ სტანდარტში შენახვის ვადის განსაზღვრა აღნიშნავს, რომ შენახვის ვადაში მყოფმა პროდუქტებმა უნდა შეინარჩუნონ უნიკალური ხარისხი შენახვის ვადაში, ამიტომ შავი ჩაის ვარგისიანობის ვადა არ არის მხოლოდ ის არის მხოლოდ მისი შენახვა ყველაზე გრძელი ან საუკეთესო. სასმელი პერიოდი. ახლა ვაკუუმის, აზოტით შევსების და შეფუთვის ტექნოლოგიის მეშვეობით, მისი გემო უკეთესად შენარჩუნდება.
2. Pu-erh ჩაის საუკეთესო სასმელი პერიოდი გვიან უნდა გამოჩნდეს
შავი ჩაისგან განსხვავებით, Pu-erh ჩაის დალევა არ არის რეკომენდებული მისი მომზადებისთანავე. ახალი ჩაის ჩაის თვისებები ცივი და მაგარია, ჩაის პოლიფენოლების დაჟანგვის ხარისხი დაბალია და დალევისას ადვილად სვამს და კუჭს ავნებს; ახლად მოხარშული ჩაის ჩაის თვისებები ცხელია და საჭიროა მისი შენახვა გარკვეული პერიოდის განმავლობაში.
შეიძლება ითქვას, რომ ის მომენტი, როდესაც პუ-ერ ჩაი სრულდება, ის მხოლოდ პუ-ერ ჩაის გემოს შუაშია, რაც გარდამავალი პერიოდია. მისი გემოს პიკი ან მისი საუკეთესო სასმელის პერიოდი შეიძლება გამოვლინდეს მხოლოდ წლების გაპრიალების შემდეგ.