ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
1. შავი ჩაის შენახვის ვადა მისი საუკეთესო დასალევი პერიოდია
წარმოების პროცესის განსხვავების გამო შავი ჩაი არის fully fermented teaდა მისი შინაარსი სტიმულირებულია პიკს მიაღწიოს. მიუხედავად იმისა, რომ იგი იჟანგება შემდგომ შენახვაში, შავი ჩაის შემდგომი შენახვის დაჟანგვა გაანადგურებს მის ჩაის თვისებებს, რის გამოც შავი ჩაი დალუქული შენახვის მიზეზია მისი არომატის გავრცელების თავიდან აცილება და დაჟანგვის შემცირება.
შეიძლება ითქვას, რომ შავი ჩაი დასრულების მომენტში მისი გემოს პიკია და შემდეგ იწყებს კლებას. ნაციონალურ სტანდარტში შენახვის ვადის განსაზღვრა აღნიშნავს, რომ შენახვის ვადაში მყოფმა პროდუქტებმა უნდა შეინარჩუნონ უნიკალური ხარისხი შენახვის ვადაში, ამიტომ შავი ჩაის ვარგისიანობის ვადა არ არის მხოლოდ ის არის მხოლოდ მისი შენახვა ყველაზე გრძელი ან საუკეთესო. სასმელი პერიოდი. ახლა ვაკუუმის, აზოტით შევსების და შეფუთვის ტექნოლოგიის მეშვეობით, მისი გემო უკეთესად შენარჩუნდება.
2. Pu-erh ჩაის საუკეთესო სასმელი პერიოდი გვიან უნდა გამოჩნდეს
შავი ჩაისგან განსხვავებით, Pu-erh ჩაის დალევა არ არის რეკომენდებული მისი მომზადებისთანავე. ახალი ჩაის ჩაის თვისებები ცივი და მაგარია, ჩაის პოლიფენოლების დაჟანგვის ხარისხი დაბალია და დალევისას ადვილად სვამს და კუჭს ავნებს; ახლად მოხარშული ჩაის ჩაის თვისებები ცხელია და საჭიროა მისი შენახვა გარკვეული პერიოდის განმავლობაში.
შეიძლება ითქვას, რომ ის მომენტი, როდესაც პუ-ერ ჩაი სრულდება, ის მხოლოდ პუ-ერ ჩაის გემოს შუაშია, რაც გარდამავალი პერიოდია. მისი გემოს პიკი ან მისი საუკეთესო სასმელის პერიოდი შეიძლება გამოვლინდეს მხოლოდ წლების გაპრიალების შემდეგ.