დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
განსხვავებული გემო
შავი ჩაი და Pu"er ჩაი მიეკუთვნება ჩაის ორ განსხვავებულ სახეობას. ჩაის სხვადასხვა ტიპები სხვადასხვა გემოს ნიშნავს. მაგალითად, Dianhong და Pu"er ორივე მზადდება იუნანის მსხვილფოთლიანი ჩაისგან, მაგრამ გემო სრულიად განსხვავებულია. დალევის თვალსაზრისით, ეს სინამდვილეში სხვა არაფერია, თუ არა "გემო ძვირფასია". ზოგს მოსწონს ტკბილი და ტკბილი შავი ჩაი, ზოგს მოსწონს Pu'er ძლიერი ძველი სურნელით.
Pu-erh ჩაის ძველი სურნელი და ძველი გემო უნდა მიაღწიოს გარკვეულ გვიან შენახვის დროს, რათა გამოჩნდეს, ხოლო მისი გემო და ღირებულება გაუმჯობესდება სწორი და გონივრული შენახვით; შავი ჩაის დალევისას მისი ძლიერი არომატისა და სიტკბოსკენ სწრაფვაა. , ხანგრძლივად შენახვა გამოიწვევს შავი ჩაის მდიდარ არომატს გაფანტავს, გემოს სუსტდება და დაკარგავს შავი ჩაის სასმელის ღირებულებას, ამიტომ ჩაის მოყვარულებს შავი ჩაის დალევა რეკომენდებულია 2-დან 3 წლამდე.
სასმელის განსხვავებული განწყობა
ძველი ჩაის გემო მეორეა და უფრო მეტი ის ხიბლი, რომელსაც დრო ჰქვია, რომელიც წარსულს და ზრდას ეკუთვნის! და შავი ჩაის სიტკბო და სიტკბო არის დღევანდელი მომენტის აღქმა. ეს ფინჯანი შავი ჩაი ამ წუთში ყველაზე ტკბილი და ტკბილია. თუ გამოტოვებ, დაკარგავ!
მოკლედ: ამ ორის წარმოების პროცესი განსხვავებულია და პუერ ჩაის მოგვიანებით შენახვა და ტრანსფორმაცია ასევე მისი პროცესის ნაწილია; შავი ჩაის და პუერ ჩაის გემო განსხვავებულია და გემოვნების ღირებულება. შავი ჩაი დროთა განმავლობაში მცირდება. Pu-erh ჩაი ბერდება და დროთა განმავლობაში უმჯობესდება; Pu-erh შესაფერისია წარსულის გახსენებისთვის და ცვლილებების მოწმეებისთვის, ამიტომ პუ-ერ ჩაის არ აქვს მკაფიო შენახვის ვადა, ხოლო შავი ჩაი შესაფერისია აწმყოს ტკბობისა და მომენტისთვის, ამიტომ შავ ჩაის აქვს შენახვის ვადა.