DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
განსხვავებული გემო
შავი ჩაი და Pu"er ჩაი მიეკუთვნება ჩაის ორ განსხვავებულ სახეობას. ჩაის სხვადასხვა ტიპები სხვადასხვა გემოს ნიშნავს. მაგალითად, Dianhong და Pu"er ორივე მზადდება იუნანის მსხვილფოთლიანი ჩაისგან, მაგრამ გემო სრულიად განსხვავებულია. დალევის თვალსაზრისით, ეს სინამდვილეში სხვა არაფერია, თუ არა "გემო ძვირფასია". ზოგს მოსწონს ტკბილი და ტკბილი შავი ჩაი, ზოგს მოსწონს Pu'er ძლიერი ძველი სურნელით.
Pu-erh ჩაის ძველი სურნელი და ძველი გემო უნდა მიაღწიოს გარკვეულ გვიან შენახვის დროს, რათა გამოჩნდეს, ხოლო მისი გემო და ღირებულება გაუმჯობესდება სწორი და გონივრული შენახვით; შავი ჩაის დალევისას მისი ძლიერი არომატისა და სიტკბოსკენ სწრაფვაა. , ხანგრძლივად შენახვა გამოიწვევს შავი ჩაის მდიდარ არომატს გაფანტავს, გემოს სუსტდება და დაკარგავს შავი ჩაის სასმელის ღირებულებას, ამიტომ ჩაის მოყვარულებს შავი ჩაის დალევა რეკომენდებულია 2-დან 3 წლამდე.
სასმელის განსხვავებული განწყობა
ძველი ჩაის გემო მეორეა და უფრო მეტი ის ხიბლი, რომელსაც დრო ჰქვია, რომელიც წარსულს და ზრდას ეკუთვნის! და შავი ჩაის სიტკბო და სიტკბო არის დღევანდელი მომენტის აღქმა. ეს ფინჯანი შავი ჩაი ამ წუთში ყველაზე ტკბილი და ტკბილია. თუ გამოტოვებ, დაკარგავ!
მოკლედ: ამ ორის წარმოების პროცესი განსხვავებულია და პუერ ჩაის მოგვიანებით შენახვა და ტრანსფორმაცია ასევე მისი პროცესის ნაწილია; შავი ჩაის და პუერ ჩაის გემო განსხვავებულია და გემოვნების ღირებულება. შავი ჩაი დროთა განმავლობაში მცირდება. Pu-erh ჩაი ბერდება და დროთა განმავლობაში უმჯობესდება; Pu-erh შესაფერისია წარსულის გახსენებისთვის და ცვლილებების მოწმეებისთვის, ამიტომ პუ-ერ ჩაის არ აქვს მკაფიო შენახვის ვადა, ხოლო შავი ჩაი შესაფერისია აწმყოს ტკბობისა და მომენტისთვის, ამიტომ შავ ჩაის აქვს შენახვის ვადა.