ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
განსხვავებული გემო
შავი ჩაი და Pu"er ჩაი მიეკუთვნება ჩაის ორ განსხვავებულ სახეობას. ჩაის სხვადასხვა ტიპები სხვადასხვა გემოს ნიშნავს. მაგალითად, Dianhong და Pu"er ორივე მზადდება იუნანის მსხვილფოთლიანი ჩაისგან, მაგრამ გემო სრულიად განსხვავებულია. დალევის თვალსაზრისით, ეს სინამდვილეში სხვა არაფერია, თუ არა "გემო ძვირფასია". ზოგს მოსწონს ტკბილი და ტკბილი შავი ჩაი, ზოგს მოსწონს Pu'er ძლიერი ძველი სურნელით.
Pu-erh ჩაის ძველი სურნელი და ძველი გემო უნდა მიაღწიოს გარკვეულ გვიან შენახვის დროს, რათა გამოჩნდეს, ხოლო მისი გემო და ღირებულება გაუმჯობესდება სწორი და გონივრული შენახვით; შავი ჩაის დალევისას მისი ძლიერი არომატისა და სიტკბოსკენ სწრაფვაა. , ხანგრძლივად შენახვა გამოიწვევს შავი ჩაის მდიდარ არომატს გაფანტავს, გემოს სუსტდება და დაკარგავს შავი ჩაის სასმელის ღირებულებას, ამიტომ ჩაის მოყვარულებს შავი ჩაის დალევა რეკომენდებულია 2-დან 3 წლამდე.
სასმელის განსხვავებული განწყობა
ძველი ჩაის გემო მეორეა და უფრო მეტი ის ხიბლი, რომელსაც დრო ჰქვია, რომელიც წარსულს და ზრდას ეკუთვნის! და შავი ჩაის სიტკბო და სიტკბო არის დღევანდელი მომენტის აღქმა. ეს ფინჯანი შავი ჩაი ამ წუთში ყველაზე ტკბილი და ტკბილია. თუ გამოტოვებ, დაკარგავ!
მოკლედ: ამ ორის წარმოების პროცესი განსხვავებულია და პუერ ჩაის მოგვიანებით შენახვა და ტრანსფორმაცია ასევე მისი პროცესის ნაწილია; შავი ჩაის და პუერ ჩაის გემო განსხვავებულია და გემოვნების ღირებულება. შავი ჩაი დროთა განმავლობაში მცირდება. Pu-erh ჩაი ბერდება და დროთა განმავლობაში უმჯობესდება; Pu-erh შესაფერისია წარსულის გახსენებისთვის და ცვლილებების მოწმეებისთვის, ამიტომ პუ-ერ ჩაის არ აქვს მკაფიო შენახვის ვადა, ხოლო შავი ჩაი შესაფერისია აწმყოს ტკბობისა და მომენტისთვის, ამიტომ შავ ჩაის აქვს შენახვის ვადა.