როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
ჩაის შერყევა არის პროცესი ოლონგის ჩაის პროცესში, ანუ შერყევის პროცესში. რხევის მექანიკური მოძრაობის ძალისა და მექანიკური ხახუნის ძალის სხვადასხვა კომბინირებული ტესტების მეშვეობით ინგ , რხევის სხვადასხვა მექანიკური ძალის გავლენა ინგ ფიზიკურ და ქიმიურ ცვლილებებზე ახალი ჩაი შეისწავლეს ფოთლები და ჩაის ხარისხი. შედეგებმა აჩვენა, რომ მექანიკური სავარჯიშო ძალა აძლიერებდა ფოთლის წვერის ქსოვილის გამტარ ფუნქციას, კოორდინაციას უწევდა ჩაის სუპის არომატულ ნივთიერებებს და ჰქონდა შინაგანი ეფექტი; მექანიკური ხახუნი იწვევდა ფოთლის უჯრედების დაზიანებას, ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას, იწვევდა არომატს და ჰქონდა გარეგანი ეფექტი; ვარჯიში ძალა და ხახუნი უნდა იყოს კოორდინირებული, რათა ჩამოყალიბდეს ჩაის უნიკალური არომატი, მაღალი გემო და სასიამოვნო ხარისხი.
ოლონგის ჩაის მწვანე ფერის როლი:
1. ფოთლის კიდეების უჯრედების გახეხვა ფერმენტული დაჟანგვის დასაჩქარებლად;
2. ხელი შეუწყოს მწვანე ჩაის "გაუწყლოებას";
3. წყლის განაწილების წესის შეცვლა, ისე, რომ წყლის ნაწილი გადანაწილდეს დაზიანებული უჯრედებიდან;
4. უზრუნველყავით გარე ძალა ფოთლის სხვადასხვა ცვლილებებისთვის.
როგორ შეირყა ინგ ულუნის ჩაი?
ჩაის გამხმარ ფოთლებს ათავსებენ ბამბუკის საცერში და გაცრიან წინ და უკან, ისე რომ ფოთლის კიდეები იხეხება, ფოთლის კიდეები დაზიანდება და გაშრობის შემდეგ წყალი იკარგება და ფოთლებში პოლიფენოლები თანდათან იშლება. იჟანგება ობის მოქმედებით, აყალიბებს ჩაის უნიკალურ ხარისხს..შა მეფე ჩაის ფოთლები ჯერ მსუბუქი და შემდეგ უფრო მძიმე, რათა არ გატყდეს ყუნწები და არ გამოიწვიოს ჩაის ფოთლები მკვდარი.
შაკინი გ უნდა დაეუფლოს „ნაბიჯ ნაბიჯების“ პრინციპს. ბრუნვის სიჩქარე ჩაის საშრობი მანქანა იზრდება მცირედან მაღალზე, ძალა თანდათან იზრდება მსუბუქი ძალიდან, გავრცელება ტოვებს თხელიდან სქელამდე, დრო მოკლედან გრძელამდე და დუღილი მსუბუქია უფრო მძიმემდე. ახალი ფოთლები ნაზი და ბევრი წყალია, ამიტომ ისინი შესაფერისია მზის ზემოქმედებისა და ნაკლებად რხევისთვის.
ოლონგის ჩაის შერყევა უნდა დაეუფლოს „ნაბიჯ ნაბიჯების“ პრინციპს. The ოლონგის ჩაის საშრობი მანქანა ბრუნვის სიჩქარე გაიზარდა პატარადან დიდამდე, ძალა მსუბუქია და თანდათან იზრდება, გავრცელება ფოთლები თხელიდან სქელამდე, დრო მოკლედან გრძელამდე და დუღილი მსუბუქი უფრო მძიმემდე.