DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაის შერყევა არის პროცესი ოლონგის ჩაის პროცესში, ანუ შერყევის პროცესში. რხევის მექანიკური მოძრაობის ძალისა და მექანიკური ხახუნის ძალის სხვადასხვა კომბინირებული ტესტების მეშვეობით ინგ , რხევის სხვადასხვა მექანიკური ძალის გავლენა ინგ ფიზიკურ და ქიმიურ ცვლილებებზე ახალი ჩაი შეისწავლეს ფოთლები და ჩაის ხარისხი. შედეგებმა აჩვენა, რომ მექანიკური სავარჯიშო ძალა აძლიერებდა ფოთლის წვერის ქსოვილის გამტარ ფუნქციას, კოორდინაციას უწევდა ჩაის სუპის არომატულ ნივთიერებებს და ჰქონდა შინაგანი ეფექტი; მექანიკური ხახუნი იწვევდა ფოთლის უჯრედების დაზიანებას, ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას, იწვევდა არომატს და ჰქონდა გარეგანი ეფექტი; ვარჯიში ძალა და ხახუნი უნდა იყოს კოორდინირებული, რათა ჩამოყალიბდეს ჩაის უნიკალური არომატი, მაღალი გემო და სასიამოვნო ხარისხი.
ოლონგის ჩაის მწვანე ფერის როლი:
1. ფოთლის კიდეების უჯრედების გახეხვა ფერმენტული დაჟანგვის დასაჩქარებლად;
2. ხელი შეუწყოს მწვანე ჩაის "გაუწყლოებას";
3. წყლის განაწილების წესის შეცვლა, ისე, რომ წყლის ნაწილი გადანაწილდეს დაზიანებული უჯრედებიდან;
4. უზრუნველყავით გარე ძალა ფოთლის სხვადასხვა ცვლილებებისთვის.
როგორ შეირყა ინგ ულუნის ჩაი?
ჩაის გამხმარ ფოთლებს ათავსებენ ბამბუკის საცერში და გაცრიან წინ და უკან, ისე რომ ფოთლის კიდეები იხეხება, ფოთლის კიდეები დაზიანდება და გაშრობის შემდეგ წყალი იკარგება და ფოთლებში პოლიფენოლები თანდათან იშლება. იჟანგება ობის მოქმედებით, აყალიბებს ჩაის უნიკალურ ხარისხს..შა მეფე ჩაის ფოთლები ჯერ მსუბუქი და შემდეგ უფრო მძიმე, რათა არ გატყდეს ყუნწები და არ გამოიწვიოს ჩაის ფოთლები მკვდარი.
შაკინი გ უნდა დაეუფლოს „ნაბიჯ ნაბიჯების“ პრინციპს. ბრუნვის სიჩქარე ჩაის საშრობი მანქანა იზრდება მცირედან მაღალზე, ძალა თანდათან იზრდება მსუბუქი ძალიდან, გავრცელება ტოვებს თხელიდან სქელამდე, დრო მოკლედან გრძელამდე და დუღილი მსუბუქია უფრო მძიმემდე. ახალი ფოთლები ნაზი და ბევრი წყალია, ამიტომ ისინი შესაფერისია მზის ზემოქმედებისა და ნაკლებად რხევისთვის.
ოლონგის ჩაის შერყევა უნდა დაეუფლოს „ნაბიჯ ნაბიჯების“ პრინციპს. The ოლონგის ჩაის საშრობი მანქანა ბრუნვის სიჩქარე გაიზარდა პატარადან დიდამდე, ძალა მსუბუქია და თანდათან იზრდება, გავრცელება ფოთლები თხელიდან სქელამდე, დრო მოკლედან გრძელამდე და დუღილი მსუბუქი უფრო მძიმემდე.