დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
საფუძვლიანად უნდა იქნას გათვალისწინებული ჩაის პირველადი ქარხნის ადგილმდებარეობა ტრანსპორტირების, წყლის წყაროების, გარემოს, დასაქმების, ნედლეულისა და ტოპოგრაფიის თვალსაზრისით. ქარხნის აშენებამდე უნდა გამოიკვლიოს მიმდებარე გარემო და გეოლოგია, მოხდეს მიმდებარე მდინარეების, ჩაის ბაღების, ჩაის ქარხნების, საცხოვრებელი ადგილების და გზების ტოპოგრაფიული რუკების შედგენა. გაეცანით ჩაის სეზონის ნალექების და ქარის მიმართულებას მეტეოროლოგიურ მონაცემებში.
(1) ადგილმდებარეობა: ჩაის პირველადი ქარხანა ახლოს უნდა იყოს მთავარ ჩაის ბაღებსა და საცხოვრებელ ზონებთან, რაც მოსახერხებელია ახალი ფოთლების ტრანსპორტირებისა და მშრომელთა განლაგებისათვის. ამასთან, ჩვენ მაქსიმალურად უნდა ვეცადოთ, რომ თავიდან ავიცილოთ ჩაის ბაღები საცხოვრებელი ადგილების დაბინძურება და თავიდან ავიცილოთ კვამლითა და მტვრით საცხოვრებელი ადგილების და ჩაის ბაღები.
(2) ტრანსპორტირება: პირველადი საწარმო უნდა აშენდეს გზის მახლობლად, რათა ხელი შეუწყოს ნედლეულის, მანქანების, სამშენებლო მასალებისა და წარმოების მასალების ტრანსპორტირებას, აგრეთვე პროდუქციის გაგზავნას და ტრანსპორტირებას და პერსონალის გადაადგილებას.
(3) შესაბამისი ტოპოგრაფია: მცენარის ადგილის ტოპოგრაფია უნდა იყოს შედარებით მაღალი, ძირითადად მიწისქვეშა წყლის დონის გასაკონტროლებლად და გადამამუშავებელი ქარხნის სიმშრალის შესანარჩუნებლად. მცენარის დატბორვის თავიდან აცილება. სუფთა წარმოება მოითხოვს მცენარეთა იატაკისა და მანქანების სამუშაო ზედაპირების ხშირ გაწმენდას, ამიტომ პირველადი წარმოების ქარხნის მახლობლად უნდა არსებობდეს სუფთა წყლის წყარო.