როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
საფუძვლიანად უნდა იქნას გათვალისწინებული ჩაის პირველადი ქარხნის ადგილმდებარეობა ტრანსპორტირების, წყლის წყაროების, გარემოს, დასაქმების, ნედლეულისა და ტოპოგრაფიის თვალსაზრისით. ქარხნის აშენებამდე უნდა გამოიკვლიოს მიმდებარე გარემო და გეოლოგია, მოხდეს მიმდებარე მდინარეების, ჩაის ბაღების, ჩაის ქარხნების, საცხოვრებელი ადგილების და გზების ტოპოგრაფიული რუკების შედგენა. გაეცანით ჩაის სეზონის ნალექების და ქარის მიმართულებას მეტეოროლოგიურ მონაცემებში.
(1) ადგილმდებარეობა: ჩაის პირველადი ქარხანა ახლოს უნდა იყოს მთავარ ჩაის ბაღებსა და საცხოვრებელ ზონებთან, რაც მოსახერხებელია ახალი ფოთლების ტრანსპორტირებისა და მშრომელთა განლაგებისათვის. ამასთან, ჩვენ მაქსიმალურად უნდა ვეცადოთ, რომ თავიდან ავიცილოთ ჩაის ბაღები საცხოვრებელი ადგილების დაბინძურება და თავიდან ავიცილოთ კვამლითა და მტვრით საცხოვრებელი ადგილების და ჩაის ბაღები.
(2) ტრანსპორტირება: პირველადი საწარმო უნდა აშენდეს გზის მახლობლად, რათა ხელი შეუწყოს ნედლეულის, მანქანების, სამშენებლო მასალებისა და წარმოების მასალების ტრანსპორტირებას, აგრეთვე პროდუქციის გაგზავნას და ტრანსპორტირებას და პერსონალის გადაადგილებას.
(3) შესაბამისი ტოპოგრაფია: მცენარის ადგილის ტოპოგრაფია უნდა იყოს შედარებით მაღალი, ძირითადად მიწისქვეშა წყლის დონის გასაკონტროლებლად და გადამამუშავებელი ქარხნის სიმშრალის შესანარჩუნებლად. მცენარის დატბორვის თავიდან აცილება. სუფთა წარმოება მოითხოვს მცენარეთა იატაკისა და მანქანების სამუშაო ზედაპირების ხშირ გაწმენდას, ამიტომ პირველადი წარმოების ქარხნის მახლობლად უნდა არსებობდეს სუფთა წყლის წყარო.