email

მსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიმსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

მსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

2021-04-27 18:26:35

DL-6CWD-580 Green Black Tea Leaves Withering Process Trough Machine For Tea/Green-Black-Tea-Leaves-Withering-Process-Trough-Machine-For-Tea

ტექნიკური მიზნები
ეს ტექნოლოგია ძირითადად ეხება ახალი ფოთლების არათანაბარი გაცვეთა პრობლემებს შავი ჩაის დამუშავების პროცესში, გაცვეთა პროცესი იზღუდება ბუნებრივი გარემოთი, გახანგრძლივება ძალიან გრძელია და მთელი პროცესი ძვირია. ამ ტექნოლოგიის გამოყენებას შეუძლია კარგად მოაწესრიგოს ჩაქრობის გარემო, ეფექტურად გააკონტროლოს ჩაქრობის დრო, გააუმჯობესოს ახალი ფოთლების გახმობის ეფექტი და ეფექტურობა და დაზოგოს შრომა.


შესაფერისი ტერიტორია
ჩინეთში შავი ჩაის წარმოების ძირითადი ადგილებია, განსაკუთრებით წვიმიან ადგილებში, ჩაის სეზონზე.


ტექნიკური პუნქტები
ტემპერატურისა და ტენიანობის კონტროლირებადი და მსუბუქი დანამატი: გამქრალ ოთახში ტემპერატურა კონტროლდება 25 ~ 38 the ფარგლებში, ფარდობითი ტენიანობა კონტროლდება 55% 85% ფარგლებში; სინათლის ინტენსივობაა 2000 ~ 4000 ლ.
რეგულირებადი დრო და დრო ფოთლის მოქცევისთვის: ახალი ფოთლების მთელი გამხმარი ციკლი რეგულირდება 6 – დან 12 საათამდე; დროის ავტომატური ფოთლის მოქცევის დრო 3 – დან 6 – ჯერ, თითოეული ფოთლის მოქცევის საერთო დროა 30 – დან 40 წუთამდე.
როდესაც გამშრალი ფოთლების წყლის შემცველობა 55% 60% იქნება, გახმება საშუალო იქნება. დააჭირეთ გამონადენის ღილაკს და ახალი ფოთლები ავტომატურად დაასრულებენ განმუხტვის პროცესს და გადაადგილდებიან მოძრავი პროცესისკენ.


Სიფრთხილის ზომები
როდესაც ახალი ფოთლები მივა ქარხანაში, ხოლო ახალი ფოთლები თანაბრად გადაიტანება აპარატში ვერტიკალური გადმოცემით, ფოთლის ჰომოგენიზატორის სიმაღლე მოწესრიგებულია ფოთლის ამჟამინდელი მოცულობის შესაბამისად და ფოთლის ერთგვაროვნების ეფექტი საუკეთესოა; ხელახლა მოაწესრიგეთ ფოთლის ჰომოგენიზატორი.
Theმშრალი გარემოს ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 35, წინააღმდეგ შემთხვევაში ეს გამოიწვევს ახალი ფოთლების სერიოზულ წითელ შეცვლას. თქვენ არ უნდა გაზარდოთ ტემპერატურა ბრმად, რომ გაცვეთილი დრო შემცირდეს.
Leaf ფოთლის ბრუნვის ავტომატური პროგრამის დაყენებისას ყურადღება მიაქციეთ ვერტიკალური ტრანსმისიის და სარტყლის სიჩქარის დაყენებას, რომ არ იყოს ძალიან სწრაფი, წინააღმდეგ შემთხვევაში ადვილია ფოთლის არათანაბარი გავრცელების გამოწვევა.