email

მსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

ცხელი პროდუქცია

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

ფერმენტაცია არის ძალიან მნიშვნელოვანი ფაქტორი შავი ჩაის წარმოებაში. შავი ჩაის უნიკალური არომატი შეიძლება მხოლოდ დუღილის პროცესში არსებული ნივთიერებების ცვლილებებით. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მაღალი ხარისხის მანქანებს შავი ჩაის დუღილისთვის. შენი გამოძიება არის მისასალმებელი!

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

მსუბუქი კომპენსაცია ყველა ამინდის გაქრობის ტექნოლოგიას

2021-04-27 18:26:35

DL-6CWD-580 Green Black Tea Leaves Withering Process Trough Machine For Tea/Green-Black-Tea-Leaves-Withering-Process-Trough-Machine-For-Tea

ტექნიკური მიზნები
ეს ტექნოლოგია ძირითადად ეხება ახალი ფოთლების არათანაბარი გაცვეთა პრობლემებს შავი ჩაის დამუშავების პროცესში, გაცვეთა პროცესი იზღუდება ბუნებრივი გარემოთი, გახანგრძლივება ძალიან გრძელია და მთელი პროცესი ძვირია. ამ ტექნოლოგიის გამოყენებას შეუძლია კარგად მოაწესრიგოს ჩაქრობის გარემო, ეფექტურად გააკონტროლოს ჩაქრობის დრო, გააუმჯობესოს ახალი ფოთლების გახმობის ეფექტი და ეფექტურობა და დაზოგოს შრომა.


შესაფერისი ტერიტორია
ჩინეთში შავი ჩაის წარმოების ძირითადი ადგილებია, განსაკუთრებით წვიმიან ადგილებში, ჩაის სეზონზე.


ტექნიკური პუნქტები
ტემპერატურისა და ტენიანობის კონტროლირებადი და მსუბუქი დანამატი: გამქრალ ოთახში ტემპერატურა კონტროლდება 25 ~ 38 the ფარგლებში, ფარდობითი ტენიანობა კონტროლდება 55% 85% ფარგლებში; სინათლის ინტენსივობაა 2000 ~ 4000 ლ.
რეგულირებადი დრო და დრო ფოთლის მოქცევისთვის: ახალი ფოთლების მთელი გამხმარი ციკლი რეგულირდება 6 – დან 12 საათამდე; დროის ავტომატური ფოთლის მოქცევის დრო 3 – დან 6 – ჯერ, თითოეული ფოთლის მოქცევის საერთო დროა 30 – დან 40 წუთამდე.
როდესაც გამშრალი ფოთლების წყლის შემცველობა 55% 60% იქნება, გახმება საშუალო იქნება. დააჭირეთ გამონადენის ღილაკს და ახალი ფოთლები ავტომატურად დაასრულებენ განმუხტვის პროცესს და გადაადგილდებიან მოძრავი პროცესისკენ.


Სიფრთხილის ზომები
როდესაც ახალი ფოთლები მივა ქარხანაში, ხოლო ახალი ფოთლები თანაბრად გადაიტანება აპარატში ვერტიკალური გადმოცემით, ფოთლის ჰომოგენიზატორის სიმაღლე მოწესრიგებულია ფოთლის ამჟამინდელი მოცულობის შესაბამისად და ფოთლის ერთგვაროვნების ეფექტი საუკეთესოა; ხელახლა მოაწესრიგეთ ფოთლის ჰომოგენიზატორი.
Theმშრალი გარემოს ტემპერატურა არ უნდა აღემატებოდეს 35, წინააღმდეგ შემთხვევაში ეს გამოიწვევს ახალი ფოთლების სერიოზულ წითელ შეცვლას. თქვენ არ უნდა გაზარდოთ ტემპერატურა ბრმად, რომ გაცვეთილი დრო შემცირდეს.
Leaf ფოთლის ბრუნვის ავტომატური პროგრამის დაყენებისას ყურადღება მიაქციეთ ვერტიკალური ტრანსმისიის და სარტყლის სიჩქარის დაყენებას, რომ არ იყოს ძალიან სწრაფი, წინააღმდეგ შემთხვევაში ადვილია ფოთლის არათანაბარი გავრცელების გამოწვევა.