email

შავი ჩაი ჩინეთში

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

შავი ჩაი ჩინეთში

2021-04-27 18:26:57

შავი ჩაის შემქმნელი ჩინეთშია. ყველაზე ადრეული შავი ჩაი მსოფლიოში გამოიგონეს ჩაის ფერმერებმა Wuyishan ჩაის მიდამოში Fujian- ში ჩინეთის მინგის დინასტიის დროს და მას Lapsang souchong დაარქვეს. ჯუიანების ოჯახი სოფელ ტონგმუში, ქალაქი უუიშანი, ჩაის ოჯახია, რომელიც აწარმოებს ლაპსანგ სუჩონგის შავ ჩაის, რომლის ისტორია 400 წელზე მეტია.

შავი ჩაის დამუშავების დროს ხდება ქიმიური რეაქცია, რომელიც ემყარება ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას. ახალი ფოთლების შემადგენლობა მნიშვნელოვნად იცვლება, ხოლო ჩაის პოლიფენოლები მცირდება 90% -ზე მეტით, რის შედეგადაც წარმოიქმნება ახალი კომპონენტები და არომატული ნივთიერებები, როგორიცაა თეაფლავინები და თარუბიგენები. მას აქვს შავი ჩაის, წითელი წვნიანის, წითელი ფოთლების, ტკბილი და ნაზი თვისებები. ყველაზე ცნობილი შავი ჩაის ჯიშებია Qimen შავი ჩაი.

შავი ჩაი არის ა სრულად დადუღებული ჩაი. ეს არის ჩაი, რომელიც მზადდება შესაფერისი ჩაის ხის დარიჩინის ფოთლებისგან, როგორც ნედლეული და იხვეწება მთელი რიგი პროცესების საშუალებით, როგორიცაა ხმობა, დატრიალება, დუღილი და გაშრობა. გაცვეთა მნიშვნელოვანი პროცესია შავი ჩაის საწყის წარმოებაში, ხოლო შავ ჩაის ეწოდება შავი ჩაის საწყის წარმოებაში. შავი ჩაი თავის სახელს ატარებს, რადგან ჩაის წვნიანი და მშრალი ჩაის ფოთლების ფონი წითელია. ჩინეთის შავი ჩაის ჯიშებში ძირითადად შედის: რიჟაოს შავი ჩაი, Qihong, Zhaopinghong, Huohong, Dianhong, Yuehong, Quanchenghong, Suhong, Chuanhong, Yinghong, Dongjiang Chuyunxian შავი ჩაი და ა.შ.