ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
შავი ჩაის შემქმნელი ჩინეთშია. ყველაზე ადრეული შავი ჩაი მსოფლიოში გამოიგონეს ჩაის ფერმერებმა Wuyishan ჩაის მიდამოში Fujian- ში ჩინეთის მინგის დინასტიის დროს და მას Lapsang souchong დაარქვეს. ჯუიანების ოჯახი სოფელ ტონგმუში, ქალაქი უუიშანი, ჩაის ოჯახია, რომელიც აწარმოებს ლაპსანგ სუჩონგის შავ ჩაის, რომლის ისტორია 400 წელზე მეტია.
შავი ჩაის დამუშავების დროს ხდება ქიმიური რეაქცია, რომელიც ემყარება ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას. ახალი ფოთლების შემადგენლობა მნიშვნელოვნად იცვლება, ხოლო ჩაის პოლიფენოლები მცირდება 90% -ზე მეტით, რის შედეგადაც წარმოიქმნება ახალი კომპონენტები და არომატული ნივთიერებები, როგორიცაა თეაფლავინები და თარუბიგენები. მას აქვს შავი ჩაის, წითელი წვნიანის, წითელი ფოთლების, ტკბილი და ნაზი თვისებები. ყველაზე ცნობილი შავი ჩაის ჯიშებია Qimen შავი ჩაი.
შავი ჩაი არის ა სრულად დადუღებული ჩაი. ეს არის ჩაი, რომელიც მზადდება შესაფერისი ჩაის ხის დარიჩინის ფოთლებისგან, როგორც ნედლეული და იხვეწება მთელი რიგი პროცესების საშუალებით, როგორიცაა ხმობა, დატრიალება, დუღილი და გაშრობა. გაცვეთა მნიშვნელოვანი პროცესია შავი ჩაის საწყის წარმოებაში, ხოლო შავ ჩაის ეწოდება შავი ჩაის საწყის წარმოებაში. შავი ჩაი თავის სახელს ატარებს, რადგან ჩაის წვნიანი და მშრალი ჩაის ფოთლების ფონი წითელია. ჩინეთის შავი ჩაის ჯიშებში ძირითადად შედის: რიჟაოს შავი ჩაი, Qihong, Zhaopinghong, Huohong, Dianhong, Yuehong, Quanchenghong, Suhong, Chuanhong, Yinghong, Dongjiang Chuyunxian შავი ჩაი და ა.შ.