DL-6CYMJ-32 ელექტრო შავი ოქროს ქვის Matcha საფქვავი: დაფქვავს ≤15μm-მდე, სიმძლავრე ~50გ/სთ, 0.55KW. იდეალურია პრემიუმ, მცირე პარტიების შესანიშნავი მატჩისთვის.
DL-6CSTL-CM50 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 50 სმ, სიგრძე 260 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 50 კგ საათში.
DL-6CSTP-D110 მწვანე/oolong ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ნახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, დრამის დიამეტრი 110 სმ, სიგრძე 100 სმ, სიჩქარე და ტემპერატურა რეგულირებადი. Capacitu დაახლოებით 100 კგ საათში.
DL-6CSTL-CM80 მწვანე / ოლონგის ჩაის დასამუშავებლად, გამოიყენეთ ხის, ქვანახშირის ან გრანულების საწვავის გათბობა, ბარაბნის დიამეტრი 80 სმ, სიგრძე 400 სმ, სიჩქარისა და ტემპერატურის რეგულირება. ტევადობა დაახლოებით 200 კგ საათში.
DL-6CFX-435 შეიძლება გამოყენებულ იქნას ყველა სახის ჩაისთვის, ჰაერის მოცულობის გამო, სხვადასხვა წონის ჩაის აფეთქება ხდება სხვადასხვა პოზიციებზე და სკრინინგდება შესაბამისი გასასვლელით, შეიძლება შეირჩეს 5 სხვადასხვა ზომის ჩაი.
DL-6CFX-F30-3QB არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ჩაის ქარხნისთვის აუცილებელი კარგი დამხმარეა!
DL-6CYQT-6105 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 32 კგ თითო პარტიაში.
ეს მანქანა შესაფერისია მაღალი ხარისხის ხვეული ჩაის ჩამოყალიბებისა და გამოწვისთვის. ამ აპარატით მოხალულ ჩაის აქვს მჭიდრო და მოწესრიგებული ზოლები, ერთგვაროვანი დახვევა, ნათელი მწვანე ფერი, ხილული თეთრი ბზუილი და მდიდარი არომატი, რაც სრულად აჩვენებს მაღალი ხარისხის ჩაის მახასიათებლებს. აპარატის გათბობის სისტემა გთავაზობთ ორ ვარიანტს: ელექტრო გათბობას და თხევადი აირის გათბობას, რაც მომხმარებლებს საშუალებას აძლევს აირჩიონ მოქნილად მათი რეალური საჭიროებიდან გამომდინარე.
შავი ჩაის შემქმნელი ჩინეთშია. ყველაზე ადრეული შავი ჩაი მსოფლიოში გამოიგონეს ჩაის ფერმერებმა Wuyishan ჩაის მიდამოში Fujian- ში ჩინეთის მინგის დინასტიის დროს და მას Lapsang souchong დაარქვეს. ჯუიანების ოჯახი სოფელ ტონგმუში, ქალაქი უუიშანი, ჩაის ოჯახია, რომელიც აწარმოებს ლაპსანგ სუჩონგის შავ ჩაის, რომლის ისტორია 400 წელზე მეტია.
შავი ჩაის დამუშავების დროს ხდება ქიმიური რეაქცია, რომელიც ემყარება ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას. ახალი ფოთლების შემადგენლობა მნიშვნელოვნად იცვლება, ხოლო ჩაის პოლიფენოლები მცირდება 90% -ზე მეტით, რის შედეგადაც წარმოიქმნება ახალი კომპონენტები და არომატული ნივთიერებები, როგორიცაა თეაფლავინები და თარუბიგენები. მას აქვს შავი ჩაის, წითელი წვნიანის, წითელი ფოთლების, ტკბილი და ნაზი თვისებები. ყველაზე ცნობილი შავი ჩაის ჯიშებია Qimen შავი ჩაი.
შავი ჩაი არის ა სრულად დადუღებული ჩაი. ეს არის ჩაი, რომელიც მზადდება შესაფერისი ჩაის ხის დარიჩინის ფოთლებისგან, როგორც ნედლეული და იხვეწება მთელი რიგი პროცესების საშუალებით, როგორიცაა ხმობა, დატრიალება, დუღილი და გაშრობა. გაცვეთა მნიშვნელოვანი პროცესია შავი ჩაის საწყის წარმოებაში, ხოლო შავ ჩაის ეწოდება შავი ჩაის საწყის წარმოებაში. შავი ჩაი თავის სახელს ატარებს, რადგან ჩაის წვნიანი და მშრალი ჩაის ფოთლების ფონი წითელია. ჩინეთის შავი ჩაის ჯიშებში ძირითადად შედის: რიჟაოს შავი ჩაი, Qihong, Zhaopinghong, Huohong, Dianhong, Yuehong, Quanchenghong, Suhong, Chuanhong, Yinghong, Dongjiang Chuyunxian შავი ჩაი და ა.შ.