email

ცხელი პროდუქცია

რა არის მუქი ჩაი?

რა არის მუქი ჩაი?

2021-10-08 14:00:04

Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში, ხანგრძლივი ისტორიის განვითარების. ამავდროულად, სამეცნიერო კვლევამ ასევე აღმოაჩინა, რომ ამ ტიპის ჩაი მდიდარია სხვადასხვა კვალი ელემენტებით, რომელიც სასარგებლოა ადამიანის ორგანიზმში, რომელსაც შეუძლია სხეულის შიდა ბალანსის რეგულირება.

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

2021-09-28 14:47:40

როგორ დამუშავების Oolong ჩაი მანქანები? Oolong ჩაი არის ერთგვარი ჩაი რთული პროცესი ნაბიჯები. ჩვენი კომპანია მდებარეობს ცნობილი Oolong თეა მშობლიურ, მიწოდების მანქანები საწყისი withing to საშრობი. გამარჯობა შენი კონტაქტი!

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

2021-09-07 14:51:40

როგორ დამუშავება 25kg ზოლიანი შავი ჩაი 100kg ახალი ჩაის ფოთოლი? Striped შავი ჩაის გვჭირდება ჩაის withering პროცესი, მოძრავი პროცესი, ჩაის ფერმენტაცია და საშრობი, აქ მანქანები თქვენი მითითება და შემოწმება.

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

2021-09-01 16:14:22

მანქანები მწვანე ჩაის მიღებისას, საჭიროა ოთხი ნაბიჯი, ჩაი სარეალიცირებელი, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის მოძრავი და ჩაის საშრობი. სწორი დამუშავების მეთოდის დამკვიდრება ხელს შეუწყობს მაღალი ხარისხის ჩაის მიღებას.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

შავი ჩაი ჩინეთში

2021-04-27 18:26:57

შავი ჩაის შემქმნელი ჩინეთშია. ყველაზე ადრეული შავი ჩაი მსოფლიოში გამოიგონეს ჩაის ფერმერებმა Wuyishan ჩაის მიდამოში Fujian- ში ჩინეთის მინგის დინასტიის დროს და მას Lapsang souchong დაარქვეს. ჯუიანების ოჯახი სოფელ ტონგმუში, ქალაქი უუიშანი, ჩაის ოჯახია, რომელიც აწარმოებს ლაპსანგ სუჩონგის შავ ჩაის, რომლის ისტორია 400 წელზე მეტია.

შავი ჩაის დამუშავების დროს ხდება ქიმიური რეაქცია, რომელიც ემყარება ჩაის პოლიფენოლების ფერმენტულ დაჟანგვას. ახალი ფოთლების შემადგენლობა მნიშვნელოვნად იცვლება, ხოლო ჩაის პოლიფენოლები მცირდება 90% -ზე მეტით, რის შედეგადაც წარმოიქმნება ახალი კომპონენტები და არომატული ნივთიერებები, როგორიცაა თეაფლავინები და თარუბიგენები. მას აქვს შავი ჩაის, წითელი წვნიანის, წითელი ფოთლების, ტკბილი და ნაზი თვისებები. ყველაზე ცნობილი შავი ჩაის ჯიშებია Qimen შავი ჩაი.

შავი ჩაი არის ა სრულად დადუღებული ჩაი. ეს არის ჩაი, რომელიც მზადდება შესაფერისი ჩაის ხის დარიჩინის ფოთლებისგან, როგორც ნედლეული და იხვეწება მთელი რიგი პროცესების საშუალებით, როგორიცაა ხმობა, დატრიალება, დუღილი და გაშრობა. გაცვეთა მნიშვნელოვანი პროცესია შავი ჩაის საწყის წარმოებაში, ხოლო შავ ჩაის ეწოდება შავი ჩაის საწყის წარმოებაში. შავი ჩაი თავის სახელს ატარებს, რადგან ჩაის წვნიანი და მშრალი ჩაის ფოთლების ფონი წითელია. ჩინეთის შავი ჩაის ჯიშებში ძირითადად შედის: რიჟაოს შავი ჩაი, Qihong, Zhaopinghong, Huohong, Dianhong, Yuehong, Quanchenghong, Suhong, Chuanhong, Yinghong, Dongjiang Chuyunxian შავი ჩაი და ა.შ.