email

ცხელი პროდუქცია

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

ფერმენტაცია არის ძალიან მნიშვნელოვანი ფაქტორი შავი ჩაის წარმოებაში. შავი ჩაის უნიკალური არომატი შეიძლება მხოლოდ დუღილის პროცესში არსებული ნივთიერებების ცვლილებებით. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მაღალი ხარისხის მანქანებს შავი ჩაის დუღილისთვის. შენი გამოძიება არის მისასალმებელი!

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

როგორ

2021-04-22 17:34:02

ზოგადად, ახალი ფოთლების დამუშავება შეუძლებელია მოკრეფისთანავე და საჭიროა მათი გავრცელება გარკვეული პერიოდის განმავლობაშიგახმებული ფოთლები. ახალი ფოთლების ქარხანაში მიღების შემდეგ, ისინი ცალკე უნდა გავრცელდეს ჯიშის, წარმოშობის ადგილის, კრეფის დროისა და ფოთლის ახალი დონის მიხედვით. გავრცელების სისქე და დრო განსხვავდება ახალი ფოთლების მრავალფეროვნებით და სინაზით, წარმოების სეზონით, ჩაის გადამუშავებით, გადამამუშავებელი გარემოთი და ჩაის არეებით. მაგალითად, ნაყარი ახალი მწვანე ჩაის ფოთლები, გაშალეთ სისქე15 ~20 სმ ,დაახლოებით 20 კგ/ მ2 , დრო ზოგადად არის12 სთ შიგნით, ფოთლები სათანადოდ უნდა გადაიქცეს გავრცელების პროცესში, სითბოს დასაშლელად. ცნობილი ახალი მწვანე ჩაის ფოთლები, გავრცელებული ფოთლების სისქე ზოგადად არის2 ~3 სმ , 1 კგ/ მ2 გარშემო, გავრცელების დრო ზოგადად არის6 ~8 სთ , წვიმის ფოთლები სწორად არის გაშლილი და გავრცელების პროცესში ფოთლები სწორად უნდა გადაიქცეს, მაგრამ ფრთხილად უნდა იქნეს მოქცეული და ნაზად შერეული. რაც შეეხება წარმოების სეზონს, გაზაფხულზე, ტემპერატურა დაბალია და ტენიანობა მაღალი, ხოლო ახალი ფოთლის გაშლის დრო შეიძლება იყოს უფრო გრძელი, ხოლო ზაფხულში და შემოდგომაზე მაღალია და ტენიანობა დაბალია, ხოლო ახალი ფოთლის გაშლის დრო შეიძლება უფრო მოკლე იყოს. რაც შეეხება ჩაის არეს, ზოგადად, სამხრეთ ჩაის არეს აქვს ახალი ტენიანობის შემცველობა მტკნარ ფოთლებში და გავრცელების დრო უნდა იყოს უფრო გრძელი, ხოლო ფოთლების ახალი ტენიანობის შემცველობა ჩრდილოეთ ჩაის მიდამოში უფრო დაბალია და გავრცელების დრო უნდა იყოს უფრო მოკლე.

ახალი ფოთლების გავრცელების შემდეგ, ფოთლების ხარისხი ხდება რბილი, გამოყოფს დელიკატურ სუნამოს და ზოგადად ტენიანობა აღწევს70% დაახლოებით (უწონადობის მაჩვენებელი დაახლოებით15% ~20% ) ზომიერია და შეუძლია შემდეგ პროცესში შესვლა.