email

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ

2021-04-22 17:34:02

ზოგადად, ახალი ფოთლების დამუშავება შეუძლებელია მოკრეფისთანავე და საჭიროა მათი გავრცელება გარკვეული პერიოდის განმავლობაშიგახმებული ფოთლები. ახალი ფოთლების ქარხანაში მიღების შემდეგ, ისინი ცალკე უნდა გავრცელდეს ჯიშის, წარმოშობის ადგილის, კრეფის დროისა და ფოთლის ახალი დონის მიხედვით. გავრცელების სისქე და დრო განსხვავდება ახალი ფოთლების მრავალფეროვნებით და სინაზით, წარმოების სეზონით, ჩაის გადამუშავებით, გადამამუშავებელი გარემოთი და ჩაის არეებით. მაგალითად, ნაყარი ახალი მწვანე ჩაის ფოთლები, გაშალეთ სისქე15 ~20 სმ ,დაახლოებით 20 კგ/ მ2 , დრო ზოგადად არის12 სთ შიგნით, ფოთლები სათანადოდ უნდა გადაიქცეს გავრცელების პროცესში, სითბოს დასაშლელად. ცნობილი ახალი მწვანე ჩაის ფოთლები, გავრცელებული ფოთლების სისქე ზოგადად არის2 ~3 სმ , 1 კგ/ მ2 გარშემო, გავრცელების დრო ზოგადად არის6 ~8 სთ , წვიმის ფოთლები სწორად არის გაშლილი და გავრცელების პროცესში ფოთლები სწორად უნდა გადაიქცეს, მაგრამ ფრთხილად უნდა იქნეს მოქცეული და ნაზად შერეული. რაც შეეხება წარმოების სეზონს, გაზაფხულზე, ტემპერატურა დაბალია და ტენიანობა მაღალი, ხოლო ახალი ფოთლის გაშლის დრო შეიძლება იყოს უფრო გრძელი, ხოლო ზაფხულში და შემოდგომაზე მაღალია და ტენიანობა დაბალია, ხოლო ახალი ფოთლის გაშლის დრო შეიძლება უფრო მოკლე იყოს. რაც შეეხება ჩაის არეს, ზოგადად, სამხრეთ ჩაის არეს აქვს ახალი ტენიანობის შემცველობა მტკნარ ფოთლებში და გავრცელების დრო უნდა იყოს უფრო გრძელი, ხოლო ფოთლების ახალი ტენიანობის შემცველობა ჩრდილოეთ ჩაის მიდამოში უფრო დაბალია და გავრცელების დრო უნდა იყოს უფრო მოკლე.

ახალი ფოთლების გავრცელების შემდეგ, ფოთლების ხარისხი ხდება რბილი, გამოყოფს დელიკატურ სუნამოს და ზოგადად ტენიანობა აღწევს70% დაახლოებით (უწონადობის მაჩვენებელი დაახლოებით15% ~20% ) ზომიერია და შეუძლია შემდეგ პროცესში შესვლა.