email

ცხელი პროდუქცია

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი?

2022-09-09 15:31:27

სათანადო გაშრობამ შეიძლება სრულად ასახოს Wuyi როკის ჩაის არომატი საბოლოო ეტაპზე, აქ არის მეტი ინფორმაცია გაშრობის შესახებ.

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

როგორ დავამუშავოთ ვუი როკის ჩაი? 1

2022-09-09 15:24:25

გახმობა და მწვანე რყევა არის Wuyi როკ ჩაის წარმოების ძირითადი საფეხურები. მიესალმეთ თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

როგორ

2021-04-22 17:34:02

ზოგადად, ახალი ფოთლების დამუშავება შეუძლებელია მოკრეფისთანავე და საჭიროა მათი გავრცელება გარკვეული პერიოდის განმავლობაშიგახმებული ფოთლები. ახალი ფოთლების ქარხანაში მიღების შემდეგ, ისინი ცალკე უნდა გავრცელდეს ჯიშის, წარმოშობის ადგილის, კრეფის დროისა და ფოთლის ახალი დონის მიხედვით. გავრცელების სისქე და დრო განსხვავდება ახალი ფოთლების მრავალფეროვნებით და სინაზით, წარმოების სეზონით, ჩაის გადამუშავებით, გადამამუშავებელი გარემოთი და ჩაის არეებით. მაგალითად, ნაყარი ახალი მწვანე ჩაის ფოთლები, გაშალეთ სისქე15 ~20 სმ ,დაახლოებით 20 კგ/ მ2 , დრო ზოგადად არის12 სთ შიგნით, ფოთლები სათანადოდ უნდა გადაიქცეს გავრცელების პროცესში, სითბოს დასაშლელად. ცნობილი ახალი მწვანე ჩაის ფოთლები, გავრცელებული ფოთლების სისქე ზოგადად არის2 ~3 სმ , 1 კგ/ მ2 გარშემო, გავრცელების დრო ზოგადად არის6 ~8 სთ , წვიმის ფოთლები სწორად არის გაშლილი და გავრცელების პროცესში ფოთლები სწორად უნდა გადაიქცეს, მაგრამ ფრთხილად უნდა იქნეს მოქცეული და ნაზად შერეული. რაც შეეხება წარმოების სეზონს, გაზაფხულზე, ტემპერატურა დაბალია და ტენიანობა მაღალი, ხოლო ახალი ფოთლის გაშლის დრო შეიძლება იყოს უფრო გრძელი, ხოლო ზაფხულში და შემოდგომაზე მაღალია და ტენიანობა დაბალია, ხოლო ახალი ფოთლის გაშლის დრო შეიძლება უფრო მოკლე იყოს. რაც შეეხება ჩაის არეს, ზოგადად, სამხრეთ ჩაის არეს აქვს ახალი ტენიანობის შემცველობა მტკნარ ფოთლებში და გავრცელების დრო უნდა იყოს უფრო გრძელი, ხოლო ფოთლების ახალი ტენიანობის შემცველობა ჩრდილოეთ ჩაის მიდამოში უფრო დაბალია და გავრცელების დრო უნდა იყოს უფრო მოკლე.

ახალი ფოთლების გავრცელების შემდეგ, ფოთლების ხარისხი ხდება რბილი, გამოყოფს დელიკატურ სუნამოს და ზოგადად ტენიანობა აღწევს70% დაახლოებით (უწონადობის მაჩვენებელი დაახლოებით15% ~20% ) ზომიერია და შეუძლია შემდეგ პროცესში შესვლა.