email

როგორ განვახორციელოთ მწვანე ჩაის გადამუშავების

ცხელი პროდუქცია

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

როგორ არის უნიკალური სუნამო შავი ჩაის წარმოებული?

2021-07-29 15:52:16

ფერმენტაცია არის ძალიან მნიშვნელოვანი ფაქტორი შავი ჩაის წარმოებაში. შავი ჩაის უნიკალური არომატი შეიძლება მხოლოდ დუღილის პროცესში არსებული ნივთიერებების ცვლილებებით. ჩვენი კომპანია გთავაზობთ მაღალი ხარისხის მანქანებს შავი ჩაის დუღილისთვის. შენი გამოძიება არის მისასალმებელი!

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

რატომ არის შავი ჩაი მჭიდრო ზოლები?

2021-07-28 16:02:02

მჭიდრო ზოლები შავი ჩაი უფრო მდგრადია, ხოლო სწორი ზოლები უფრო პოპულარულია მომხმარებელთან. დაეუფლონ შავი ჩაის მოძრავი ტექნოლოგიას, აირჩიეთ სწორი მოძრავი აღჭურვილობა, მივესალმებით თქვენს კონსულტაციას!

შავი ჩაი

შავი ჩაი

2021-07-20 15:08:21

Withering არის პირველი პროცესი შავი ჩაის მიღებისას. დაეუფლონ სწორი წებოვანი დრო და ტემპერატურა, რათა მივაღწიოთ სასურველ ხარისხს.

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

მიღების ბინა ფორმის მწვანე ჩაი

2021-07-13 17:00:39

ბინა მწვანე ჩაი მწვანე ჩაი გამოჩნდება სხვადასხვა ფორმით ჩვეულებრივი ზოლები მწვანე ჩაი, როდესაც brewed. ბინის მწვანე ჩაის წარმოების გზით, ეს შესაძლებელია ბაზრის სეგმენტად, როგორც მწვანე ჩაის სხვა ფორმებით.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ გამოგვიგზავნოთ ელ.ფოსტა: info@delijx.com. ასევე შეგიძლიათ გააგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat- სა ან WhatsApp- ზე: 0086-18120033767

როგორ განვახორციელოთ მწვანე ჩაის გადამუშავების

2021-04-22 17:34:13

ჩაის დახვევის ეტაპის მიზანია თავიდან ფორმის შექმნა და ფოთლის უჯრედების გატეხვა მზა ჩაის გემოვნების კონცენტრაციის გასაუმჯობესებლად. მწვანე ჩაის გადამუშავების პროცესში, გარდა რამდენიმე ცნობილი მწვანე ჩაისა, დახვევა, ძირითადად, შეუცვლელი პროცესია.

Orthodox Green/Black/Oolong Tea Rolling Machine

მოძრავი ტექნიკური წერტილებია:

(1) "მოზილეთ ძველი ფოთლები ცხელი და ახალგაზრდა ფოთლები ცივი". ძველი ფოთლები უხარისხოა. ფოთლის უფრო მაღალი ტემპერატურის შემთხვევაში, მათ აქვთ კარგი პლასტიურობა, ხოლო ცხელი ცურვა კარგია ზოლებისთვის. ახალგაზრდა ფოთლები კარგი ხარისხისაა და ფოთლების გაცივების შემდეგ იხვევა, რაც ხელს უწყობს კარგი ფერისა და არომატის შენარჩუნებას.

DL-6CRT-25-Tea-Leaves-Kneading-Machine/Tea-Leaf-Kneader-Kneading-Machine-Equipment-For-Kneading-Tea

(2) ზეწოლა „მსუბუქი, მძიმე და მსუბუქი“ ასათვისებლად. იმისათვის, რომ თავიდან იქნას აცილებული ფხვიერი ჩაის ზოლები და დამსხვრეული ბრტყელი ზოლები არ წარმოიქმნას, წნევა უნდა დაიცვას პრინციპით "ჯერ მსუბუქი და შემდეგ მძიმე, თანდათანობით ზეწოლა, ცვალებადი მსუბუქი და მძიმე და ბოლოს არ მოხდეს ზეწოლა". ზოგადად, წნევისა და გამოყოფის დროის თანაფარდობაა 2-დან 1-მდე ან 3-დან 1-მდე, მაგალითად, ზეწოლა 10 წუთის განმავლობაში და გამოთავისუფლების წნევა 5 წუთის განმავლობაში, ან წნევა 15 წუთის განმავლობაში და წნევა 5 წუთის განმავლობაში.

DL-6CRT-45-Tea-Leaf-Rolling-Machine/Orthodox-BlackGreen-Tea-Leaf-Rolling-Process-Machine-Price

(3) დალაგების დრო და ფოთლების რაოდენობა უნდა იყოს შესაბამისი. ახალგაზრდა ფოთლების მოზელის დრო შეიძლება იყოს მოკლე, ხოლო ძველი ფოთლები უფრო გრძელია; ფოთლის სროლის რაოდენობა მჭიდრო კავშირშია საფქვავი დრამის მოცულობასთან. იმის გამო, რომ ახალგაზრდა ფოთლების მოცულობა დიდია და ძველი ფოთლების ნაყარი სიმჭიდროვე მცირეა, ახალგაზრდა ფოთლები შეიძლება უფრო შესაფერისი იყოს, ხოლო ძველი ფოთლები - ნაკლებად. მაგალითისთვის აიღეთ შემწვარი მწვანე ჩაი, 55 ტიპის მბრწყინავი და მბრუნავი აპარატის, პირველი და მეორე კლასის ახალი ფოთლების გამოყენებით, ზოგადად ფოთლების გადაყრა 30-35 კგ-ზე და მოძრავი 40-45 წუთის განმავლობაში. გადახვევის ხარისხი მოითხოვს, რომ ჩამოშორების სიჩქარე 80% -ზე მეტია, ხოლო ფოთლის უჯრედის ქსოვილის განადგურების მაჩვენებელი 45% -დან 55% -მდე.

DL-6CRT-65-Kneading-Tea-Machinery/650Mm-Stainless-Steel-Tea-Kneading-Table-Machine-Machinery