DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაის დახვევის ეტაპის მიზანია თავიდან ფორმის შექმნა და ფოთლის უჯრედების გატეხვა მზა ჩაის გემოვნების კონცენტრაციის გასაუმჯობესებლად. მწვანე ჩაის გადამუშავების პროცესში, გარდა რამდენიმე ცნობილი მწვანე ჩაისა, დახვევა, ძირითადად, შეუცვლელი პროცესია.
მოძრავი ტექნიკური წერტილებია:
(1) "მოზილეთ ძველი ფოთლები ცხელი და ახალგაზრდა ფოთლები ცივი". ძველი ფოთლები უხარისხოა. ფოთლის უფრო მაღალი ტემპერატურის შემთხვევაში, მათ აქვთ კარგი პლასტიურობა, ხოლო ცხელი ცურვა კარგია ზოლებისთვის. ახალგაზრდა ფოთლები კარგი ხარისხისაა და ფოთლების გაცივების შემდეგ იხვევა, რაც ხელს უწყობს კარგი ფერისა და არომატის შენარჩუნებას.
(2) ზეწოლა „მსუბუქი, მძიმე და მსუბუქი“ ასათვისებლად. იმისათვის, რომ თავიდან იქნას აცილებული ფხვიერი ჩაის ზოლები და დამსხვრეული ბრტყელი ზოლები არ წარმოიქმნას, წნევა უნდა დაიცვას პრინციპით "ჯერ მსუბუქი და შემდეგ მძიმე, თანდათანობით ზეწოლა, ცვალებადი მსუბუქი და მძიმე და ბოლოს არ მოხდეს ზეწოლა". ზოგადად, წნევისა და გამოყოფის დროის თანაფარდობაა 2-დან 1-მდე ან 3-დან 1-მდე, მაგალითად, ზეწოლა 10 წუთის განმავლობაში და გამოთავისუფლების წნევა 5 წუთის განმავლობაში, ან წნევა 15 წუთის განმავლობაში და წნევა 5 წუთის განმავლობაში.
(3) დალაგების დრო და ფოთლების რაოდენობა უნდა იყოს შესაბამისი. ახალგაზრდა ფოთლების მოზელის დრო შეიძლება იყოს მოკლე, ხოლო ძველი ფოთლები უფრო გრძელია; ფოთლის სროლის რაოდენობა მჭიდრო კავშირშია საფქვავი დრამის მოცულობასთან. იმის გამო, რომ ახალგაზრდა ფოთლების მოცულობა დიდია და ძველი ფოთლების ნაყარი სიმჭიდროვე მცირეა, ახალგაზრდა ფოთლები შეიძლება უფრო შესაფერისი იყოს, ხოლო ძველი ფოთლები - ნაკლებად. მაგალითისთვის აიღეთ შემწვარი მწვანე ჩაი, 55 ტიპის მბრწყინავი და მბრუნავი აპარატის, პირველი და მეორე კლასის ახალი ფოთლების გამოყენებით, ზოგადად ფოთლების გადაყრა 30-35 კგ-ზე და მოძრავი 40-45 წუთის განმავლობაში. გადახვევის ხარისხი მოითხოვს, რომ ჩამოშორების სიჩქარე 80% -ზე მეტია, ხოლო ფოთლის უჯრედის ქსოვილის განადგურების მაჩვენებელი 45% -დან 55% -მდე.