ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ავტომატური ავტომატური შეფუთვის მანქანა პლასტიკური ფილმების შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შეფუთვის მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის სხვადასხვა შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. ის იყენებს პლასტმასის ფილმს პროდუქციის მჭიდროდ შეფუთვისთვის, შემდეგ კი სითბოს იყენებს ფილმის შემცირებისთვის, რითაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიკური შეფუთვის გარანტიას.
24V უსადენო ელექტრო მინი პორტატული ჩაის მოსავლის მანქანა, მოდელი 4C - 35, არის ძალიან ეფექტური და მოსახერხებელი საშუალება, რომელიც შექმნილია ჩაის კრეფისთვის. 520180190 მმ -ის ზომებით, ის გთავაზობთ კომპაქტურ და პორტატულ დიზაინს, რაც ადვილია ჩაის ბაღებში ტარება და მოქმედება. ძაბვის დიაპაზონი 16V - 31V და აღჭურვილია ორი 18V5AH ბატარეით, ეს მანქანა უზრუნველყოფს სტაბილურ და უწყვეტ შესრულებას. მას აქვს მაღალი რევოლუციის სიჩქარე 10500R/წთ და რევოლუციის თანაფარდობა 4.3: 1, რაც საშუალებას იძლევა ეფექტური ჭრა. 350 მმ დანა სიგრძე იდეალურია ჩაის ფოთლების ეფექტური მოსავლის მისაღებად. წონა მხოლოდ 1.1 კგ, უხეში წონით.55.5 კგ, ეს არის მსუბუქი წონა, ამცირებს ოპერატორის დაღლილობას და აძლიერებს პროდუქტიულობას ჩაის კრეფის ამოცანების დროს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
როგორც საშუალო ზომის მასალის შესაფუთი მანქანა, ის შეიძლება გამოყენებულ იქნას მარცვლოვანი და ფხვნილის პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი, თხილი, ყავა, კანფეტი, სამრეწველო ხრახნები და ა.შ. და იყენებს უკანა დალუქვის ჩანთის დამზადების პროცესს. მას შეუძლია წუთში 20 ტომრის წარმოება.
ნეილონის სამკუთხედის პირამიდების ჩაის პაკეტების შესაფუთი მანქანა გარე პარკით არის გამორჩეული ჩაის შეფუთვის სფეროში. შესაფერისია სხვადასხვა ჩაისთვის, როგორიცაა შავი, მწვანე, ოლონგი, მცენარეული და ყვავილოვანი ჩაი. იგი ქმნის უნიკალურ სამკუთხა პირამიდის ნეილონის ჩაის პაკეტებს კვადრატული რეზინის გარე პარკით დაცვისა და მიმზიდველობისთვის. შეფუთვის სიჩქარეა 2000 - 4500 ჩანთა/წთ. ინოვაცია მდგომარეობს ზუსტ კონტროლსა და სტაბილურობაში. მოწინავე ტექნოლოგია აერთიანებს შიდა და გარე ჩანთებს შეუფერხებლად. მაღალი ხარისხის მასალები და დახვეწილი სტრუქტურა უზრუნველყოფს გამძლეობას. შესანიშნავი არჩევანი ჩაის მწარმოებლებისთვის, რომლებიც ეძებენ ხარისხს და ინოვაციებს.
ავტომატური თბოშეკუმშვის შესაფუთი მანქანა პლასტიკური ფირის შეფუთვისა და დალუქვისთვის არის ძალიან ეფექტური შესაფუთი მოწყობილობა, რომელიც შექმნილია სხვადასხვა ინდუსტრიის შეფუთვის საჭიროებების დასაკმაყოფილებლად. იგი იყენებს პლასტმასის ფილას პროდუქტების მჭიდროდ შესაფუთად და შემდეგ მიმართავს სითბოს ფილმის შესამცირებლად, რაც უზრუნველყოფს უსაფრთხო და ესთეტიურად სასიამოვნო შეფუთვას.
ვაკუუმური შიდა ფირის შესაფუთი მანქანა განკუთვნილია ისეთი პროდუქტების შესაფუთად, როგორიცაა ჩაი. შლის ჰაერს მტვერსასრუტით, რათა თავიდან აიცილოს დაჟანგვა და ტენიანობა, ახანგრძლივოს შენახვის ვადა. აქვს მაღალი სიზუსტის აწონვის სისტემა. შიდა ფილმი იცავს პროდუქტებს. მარტივი ექსპლუატაცია და ეფექტური, იდეალურია ახალი შეფუთვის შესანახად.
მწვანე ჩაის ფიქსაციის დამუშავება არის მწვანე ჩაის დამუშავების გასაღები. ფიქსაციის მიზანია მაღალი ტემპერატურის გამოყენება ფერმენტების აქტივობის სწრაფად გასანადგურებლად, პოლიფენოლების დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად და მწვანე ფერის შესანარჩუნებლად; მეორე ხელი შეუწყოს დაბალი დუღილის არომატული ნივთიერებების არასტაბილურობას, ბალახოვანი არომატის გამოყოფას და არომატის განვითარებას; მესამე არის წყლის ნაწილის აორთქლება, რათა ფოთლები გახდეს რბილი ტექსტურა, გაძლიერებული სიმტკიცე, ადვილად მოსაზიდად და ფორმირებისთვის.
ტექნიკური წერტილები მწვანე ჩაის ფიქსაციის დამუშავებაში:
(1) "მაღალი ტემპერატურის დამაგრება, ჯერ გამოიყენეთ მაღალი ტემპერატურა და შემდეგ გამოიყენეთ დაბალი ტემპერატურა". ფიქსაციის საწყის ეტაპზე, ფერმენტების აქტივობის სწრაფად და დროულად ინაქტივაციის მიზნით, საჭიროა ფოთლის ტემპერატურის სწრაფი ზრდა 85 ° C– ზე ზემოთ 1–2 წუთის განმავლობაში, ხოლო მაქსიმალური დრო არ უნდა აღემატებოდეს 3–4 წუთს, წინააღმდეგ შემთხვევაში წითელი შეიძლება აღმოჩნდეს ღეროები და წითელი ფოთლები. ფერმენტის აქტივობის სრულად განადგურების შემდეგ, ფოთლის ტემპერატურა შემცირდება, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც გამაძლიერებელი ფოთლის წყლის შემცველობა დაახლოებით 60% -მდე შემცირდება, ფოთლის ტემპერატურა ძალიან მაღალია, რაც იწვევს დამწვრობის კიდეებს.
(2) "ახალგაზრდა ფოთლები იყენებენ მაღალ ტემპერატურას, ძველი ფოთლები იყენებენ დაბალ ტემპერატურას." ზოგადად რომ ვთქვათ, ახალგაზრდა ფოთლებს აქვთ მაღალი ტენიანობა და მაღალი ფერმენტული მოქმედება. დროს ტემპერატურა უფრო მაღალია მწვანე ჩაის გამოწვის პროცესი და დრო შედარებით უფრო გრძელია. ძველ ფოთლებს აქვთ დაბალი წყლის შემცველობა და ფერმენტების დაბალი აქტივობა. ტემპერატურა ჩაის გამოწვის ეტაპი შეიძლება შედარებით დაბალი იყოს და დროც საკმაოდ გრძელია.
(3) სწორად გაითვალისწინეთ ხარისხის ჩაის ფიქსაციის პროცესი. ნაყარი მწვანე ჩაის გადამუშავებისას, ჩვეულებრივ, საჭიროა ფიქსირებული ფოთლების წონის დაკარგვის სიჩქარე 30% -40% და ტენიანობის შემცველობა 60-62%, რაც ზომიერად აფიქსირებს. ცნობილი და მაღალი ხარისხის ჩაის დასამუშავებლად ჩაის ფოთლის ფიქსირებული შემცველობა 55% ~ 58%, საჭიროების შემთხვევაში. სენსორული თვალსაზრისით, ზომიერად შემწვარი ფოთლები მუქი მწვანე ფერისაა. ფოთლები შეხებისას რბილი და ოდნავ წებოვანია. ფუძეები შეიძლება იყოს მოხრილი და უწყვეტი, ხოლო შეფუთული ფოთლები ქმნიან მტევნებს. ისინი ოდნავ ელასტიურია და სიმწვანე ქრება.