email

რა ტექნიკური ნიშნები აქვს მწვანე ჩაის „ფიქსაციას“ დამუშავებას?

ცხელი პროდუქცია

რა არის მუქი ჩაი?

რა არის მუქი ჩაი?

2021-10-08 14:00:04

Dark Tea არის ერთი ექვსი ძირითადი ჩაის ჩინეთში, ხანგრძლივი ისტორიის განვითარების. ამავდროულად, სამეცნიერო კვლევამ ასევე აღმოაჩინა, რომ ამ ტიპის ჩაი მდიდარია სხვადასხვა კვალი ელემენტებით, რომელიც სასარგებლოა ადამიანის ორგანიზმში, რომელსაც შეუძლია სხეულის შიდა ბალანსის რეგულირება.

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

დამუშავება 25kg დასრულდა Oolong ჩაი მიერ მანქანები

2021-09-28 14:47:40

როგორ დამუშავების Oolong ჩაი მანქანები? Oolong ჩაი არის ერთგვარი ჩაი რთული პროცესი ნაბიჯები. ჩვენი კომპანია მდებარეობს ცნობილი Oolong თეა მშობლიურ, მიწოდების მანქანები საწყისი withing to საშრობი. გამარჯობა შენი კონტაქტი!

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

როგორ ჩადება 25kg finshied შავი ჩაი მიერ მანქანები?

2021-09-07 14:51:40

როგორ დამუშავება 25kg ზოლიანი შავი ჩაი 100kg ახალი ჩაის ფოთოლი? Striped შავი ჩაის გვჭირდება ჩაის withering პროცესი, მოძრავი პროცესი, ჩაის ფერმენტაცია და საშრობი, აქ მანქანები თქვენი მითითება და შემოწმება.

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

როგორ ჩადება 25kg დასრულდა მწვანე ჩაი მანქანა?

2021-09-01 16:14:22

მანქანები მწვანე ჩაის მიღებისას, საჭიროა ოთხი ნაბიჯი, ჩაი სარეალიცირებელი, ჩაის ფიქსაცია, ჩაის მოძრავი და ჩაის საშრობი. სწორი დამუშავების მეთოდის დამკვიდრება ხელს შეუწყობს მაღალი ხარისხის ჩაის მიღებას.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
If you want know more about our products, please send email to us : info@delijx.com. You also can send message to our WeChat or WhatsApp : 0086-18120033767

რა ტექნიკური ნიშნები აქვს მწვანე ჩაის „ფიქსაციას“ დამუშავებას?

2021-04-22 17:34:24

მწვანე ჩაის ფიქსაციის დამუშავება არის მწვანე ჩაის დამუშავების გასაღები. ფიქსაციის მიზანია მაღალი ტემპერატურის გამოყენება ფერმენტების აქტივობის სწრაფად გასანადგურებლად, პოლიფენოლების დაჟანგვის თავიდან ასაცილებლად და მწვანე ფერის შესანარჩუნებლად; მეორე ხელი შეუწყოს დაბალი დუღილის არომატული ნივთიერებების არასტაბილურობას, ბალახოვანი არომატის გამოყოფას და არომატის განვითარებას; მესამე არის წყლის ნაწილის აორთქლება, რათა ფოთლები გახდეს რბილი ტექსტურა, გაძლიერებული სიმტკიცე, ადვილად მოსაზიდად და ფორმირებისთვის.

orthodox green tea fixing fixation machine

ტექნიკური წერტილები მწვანე ჩაის ფიქსაციის დამუშავებაში:

(1) "მაღალი ტემპერატურის დამაგრება, ჯერ გამოიყენეთ მაღალი ტემპერატურა და შემდეგ გამოიყენეთ დაბალი ტემპერატურა". ფიქსაციის საწყის ეტაპზე, ფერმენტების აქტივობის სწრაფად და დროულად ინაქტივაციის მიზნით, საჭიროა ფოთლის ტემპერატურის სწრაფი ზრდა 85 ° C– ზე ზემოთ 1–2 წუთის განმავლობაში, ხოლო მაქსიმალური დრო არ უნდა აღემატებოდეს 3–4 წუთს, წინააღმდეგ შემთხვევაში წითელი შეიძლება აღმოჩნდეს ღეროები და წითელი ფოთლები. ფერმენტის აქტივობის სრულად განადგურების შემდეგ, ფოთლის ტემპერატურა შემცირდება, განსაკუთრებით მაშინ, როდესაც გამაძლიერებელი ფოთლის წყლის შემცველობა დაახლოებით 60% -მდე შემცირდება, ფოთლის ტემპერატურა ძალიან მაღალია, რაც იწვევს დამწვრობის კიდეებს.

DL-6CST-D70-Green-Tea-Panning-Machine/Electric-Heating-Green-Tea-Panning-Machine-Tea-Fixation-Machine

(2) "ახალგაზრდა ფოთლები იყენებენ მაღალ ტემპერატურას, ძველი ფოთლები იყენებენ დაბალ ტემპერატურას." ზოგადად რომ ვთქვათ, ახალგაზრდა ფოთლებს აქვთ მაღალი ტენიანობა და მაღალი ფერმენტული მოქმედება. დროს ტემპერატურა უფრო მაღალია მწვანე ჩაის გამოწვის პროცესი და დრო შედარებით უფრო გრძელია. ძველ ფოთლებს აქვთ დაბალი წყლის შემცველობა და ფერმენტების დაბალი აქტივობა. ტემპერატურა ჩაის გამოწვის ეტაპი შეიძლება შედარებით დაბალი იყოს და დროც საკმაოდ გრძელია.

DL-6CSTP-D110-Tea-Leaf-Drum-Dryer/Tea-Leaf--Rosting-Drying-Machine-Tea-Stir-Dry-Drum-Dryer

(3) სწორად გაითვალისწინეთ ხარისხის ჩაის ფიქსაციის პროცესი. ნაყარი მწვანე ჩაის გადამუშავებისას, ჩვეულებრივ, საჭიროა ფიქსირებული ფოთლების წონის დაკარგვის სიჩქარე 30% -40% და ტენიანობის შემცველობა 60-62%, რაც ზომიერად აფიქსირებს. ცნობილი და მაღალი ხარისხის ჩაის დასამუშავებლად ჩაის ფოთლის ფიქსირებული შემცველობა 55% ~ 58%, საჭიროების შემთხვევაში. სენსორული თვალსაზრისით, ზომიერად შემწვარი ფოთლები მუქი მწვანე ფერისაა. ფოთლები შეხებისას რბილი და ოდნავ წებოვანია. ფუძეები შეიძლება იყოს მოხრილი და უწყვეტი, ხოლო შეფუთული ფოთლები ქმნიან მტევნებს. ისინი ოდნავ ელასტიურია და სიმწვანე ქრება.

DL-6CSTG-100-Tea-Roasting-Pot/Green-Tea-Producters-Roasting-Pan-Puer-Tea-Roasting-Pot