email

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 1

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიპუერ ჩაის ტორტის დამზადება 1

ცხელი პროდუქცია

ჩაის მექანიკური ამოღება

ჩაის მექანიკური ამოღება

2022-06-18 15:36:09

მექანიკური ჩაის კრეფა უნდა გამოიყენოს სწორი მეთოდი, რათა ჩაის ხე უკეთ გაიზარდოს. ამასთან, კრეფის შემდეგ ახალი ფოთლები სათანადოდ უნდა იყოს დაზღვეული და შენახული.

ჩაის კრეფის შენიშვნები

ჩაის კრეფის შენიშვნები

2022-06-18 15:29:27

ჩაის ფოთლების უკეთესი ზრდისთვის, ჩაის კრეფის პროცესში ყურადღება უნდა მიექცეს ჩაის დაკრეფის ტექნიკას და კრეფის მეთოდებს.

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

2022-06-11 17:39:36

ჩაის კრეფის სტანდარტი უნდა შეესაბამებოდეს დამუშავებული ჩაის სტანდარტს, ფოთლების შეკავებისა და მოსავლის პრობლემების გათვალისწინებით.

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

2022-06-11 17:04:57

ჩაის კრეფამ თავიდან უნდა აიცილოს მტაცებლური კრეფა, კრეფა ჩაის ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით და მაქსიმალურად დაიცვას ჩაი.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 1

2021-12-03 15:38:07

Pu"er ფხვიერი ჩაი კლასიფიცირდება კლასებად ნედლეულის სისქის, ზომის, სიგრძის და ა.შ. მიხედვით. პროდუქტის მოთხოვნების მიხედვით, სხვადასხვა დაწნეხვის ფორმები გამოიყენება დაწნეხილი ჩაის დასაწურავად, როგორიცაა ნამცხვარი ჩაი, აგურის ჩაი, ტუო ჩაი, და გოგრის ჩაი.

Pu'er ჩაის ნამცხვრების დაწნეხვისას შერჩეული ნედლეული ჩადეთ ორთქლმოყრილ ცილინდრში, რათა ფხვიერი ჩაი რბილი იყოს ორთქლის მოქმედებით, შემდეგ ჩაასხით ორთქლზე მოხარშული ჩაის ფოთლები სპეციალურ სამკუთხა ნაჭრის პარკში და მოზილეთ და ხელით ჩამოაყალიბეთ. ჩანთის პირი მოჭერით და მოჭიმეთ, კვანძი ძირის ცენტრში მოათავსეთ ჩაის სპეციალურ მრგვალ ფორმაში და დაჭერით მრგვალ ჩაის ნამცხვრად თხელი წრეებით და ოდნავ სქელი შუა, დიამეტრით დაახლოებით. შვიდი ან რვა სანტიმეტრი. ეს არის ტრადიციული პუერ ჩაის ნამცხვარი.

პირველი ნაბიჯი: აწონეთ ჩაი
ტრადიციული დაწნეხილი ჩაი ჩვეულებრივ იყოფა სამ ნაწილად: ნუდლის ჩაი, ძირითადი ჩაი და ქვედა ჩაი. ნუდლის ჩაი ყველაზე დელიკატურია, ქვედა ჩაი მეორეა, ხოლო ძირითადი ჩაი უფრო უხეში და ძველია, ვიდრე პირველი ორი. ამდენად, ჩაის სხვადასხვა ფოთოლი რამდენიმე ნედლეულში ერთდროულად აიწონება.(ეს მზა ნამცხვრის ჩაის ესთეტიკური თვალსაზრისითაა და ჩაის ხარისხზე არ მოქმედებს


ნაბიჯი 2: ჩაის ორთქლზე მოხარშვა
აწონილი ჩაის ფურცლები საბაზისო ჩაის თანმიმდევრობით დაასხით ჩაის და ნუდის ჩაი რკინის ფურცლისგან დამზადებული ბარაბანი, შედგით შიდა კარში და ჩაის ფოთლებთან ერთად ბარაბანი მოათავსეთ ორთქლის მოსამზადებლად სპეციალურ მოწყობილობაზე.

XX