DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
Pu"er ფხვიერი ჩაი კლასიფიცირდება კლასებად ნედლეულის სისქის, ზომის, სიგრძის და ა.შ. მიხედვით. პროდუქტის მოთხოვნების მიხედვით, სხვადასხვა დაწნეხვის ფორმები გამოიყენება დაწნეხილი ჩაის დასაწურავად, როგორიცაა ნამცხვარი ჩაი, აგურის ჩაი, ტუო ჩაი, და გოგრის ჩაი.
Pu'er ჩაის ნამცხვრების დაწნეხვისას შერჩეული ნედლეული ჩადეთ ორთქლმოყრილ ცილინდრში, რათა ფხვიერი ჩაი რბილი იყოს ორთქლის მოქმედებით, შემდეგ ჩაასხით ორთქლზე მოხარშული ჩაის ფოთლები სპეციალურ სამკუთხა ნაჭრის პარკში და მოზილეთ და ხელით ჩამოაყალიბეთ. ჩანთის პირი მოჭერით და მოჭიმეთ, კვანძი ძირის ცენტრში მოათავსეთ ჩაის სპეციალურ მრგვალ ფორმაში და დაჭერით მრგვალ ჩაის ნამცხვრად თხელი წრეებით და ოდნავ სქელი შუა, დიამეტრით დაახლოებით. შვიდი ან რვა სანტიმეტრი. ეს არის ტრადიციული პუერ ჩაის ნამცხვარი.
პირველი ნაბიჯი: აწონეთ ჩაი
ტრადიციული დაწნეხილი ჩაი ჩვეულებრივ იყოფა სამ ნაწილად: ნუდლის ჩაი, ძირითადი ჩაი და ქვედა ჩაი. ნუდლის ჩაი ყველაზე დელიკატურია, ქვედა ჩაი მეორეა, ხოლო ძირითადი ჩაი უფრო უხეში და ძველია, ვიდრე პირველი ორი. ამდენად, ჩაის სხვადასხვა ფოთოლი რამდენიმე ნედლეულში ერთდროულად აიწონება.(ეს მზა ნამცხვრის ჩაის ესთეტიკური თვალსაზრისითაა და ჩაის ხარისხზე არ მოქმედებს
ნაბიჯი 2: ჩაის ორთქლზე მოხარშვა
აწონილი ჩაის ფურცლები საბაზისო ჩაის თანმიმდევრობით დაასხით ჩაის და ნუდის ჩაი რკინის ფურცლისგან დამზადებული ბარაბანი, შედგით შიდა კარში და ჩაის ფოთლებთან ერთად ბარაბანი მოათავსეთ ორთქლის მოსამზადებლად სპეციალურ მოწყობილობაზე.