email

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიპუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

ცხელი პროდუქცია

ჩაის მექანიკური ამოღება

ჩაის მექანიკური ამოღება

2022-06-18 15:36:09

მექანიკური ჩაის კრეფა უნდა გამოიყენოს სწორი მეთოდი, რათა ჩაის ხე უკეთ გაიზარდოს. ამასთან, კრეფის შემდეგ ახალი ფოთლები სათანადოდ უნდა იყოს დაზღვეული და შენახული.

ჩაის კრეფის შენიშვნები

ჩაის კრეფის შენიშვნები

2022-06-18 15:29:27

ჩაის ფოთლების უკეთესი ზრდისთვის, ჩაის კრეფის პროცესში ყურადღება უნდა მიექცეს ჩაის დაკრეფის ტექნიკას და კრეფის მეთოდებს.

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

სტანდარტი ჩაის მოსავლისთვის

2022-06-11 17:39:36

ჩაის კრეფის სტანდარტი უნდა შეესაბამებოდეს დამუშავებული ჩაის სტანდარტს, ფოთლების შეკავებისა და მოსავლის პრობლემების გათვალისწინებით.

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

რისკები და პრობლემები ჩაის კრეფაში

2022-06-11 17:04:57

ჩაის კრეფამ თავიდან უნდა აიცილოს მტაცებლური კრეფა, კრეფა ჩაის ფაქტობრივი მდგომარეობის მიხედვით და მაქსიმალურად დაიცვას ჩაი.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

2021-12-03 15:51:44

მესამე ნაბიჯი: ჩაის დაყენება
ჩაის ორთქლზე მოხარშული ფურცლები ჩადეთ სამკერვალო ქსოვილის ტომარაში, შემოახვიეთ პირი ფორმის მისაღებად და დაადეთ დაწურული ჩაის ძირითადი ფორმა. პირის ღრუს შეხვევა ტექნიკური ამოცანაა. მრგვალი ნამცხვრის ფორმის, ზომიერი სისქის, ერთგვაროვანი სისქის და ლამაზი გარეგნობის მქონე ჩაის ნამცხვრების დამზადება მარტივი საქმე არ არის.

ნაბიჯი 4: ჩამოსხმა
შეფუთული ჩაის ფოთლების დასრულების შემდეგ მოთავსებულია მექანიკურში pressing mold დაჭერისთვის სხვადასხვა მოთხოვნების მიხედვით. დაწნეხილი ჩაის სხვადასხვა ფორმის მიხედვით დაარეგულირეთ წნეხის წნევა, დრო და სიხშირე.

ნაბიჯი 5: გააცალეთ ნამცხვარი
დაწურული ჩაის გაგრილების შემდეგ აცლიან ნაჭრის პარკიდან და აწყობენ ჩაის თაროზე.

ნაბიჯი 6: გაშრობა
მას შემდეგ, რაც პროდუქტი ფორმაში დაჭერით, მას ჩვეულებრივ ათავსებენ ჩაის თაროზე, რათა გაშრეს ჩრდილში 1-2 დღის განმავლობაში და შემდეგ შედიან dryer machine დაბალ ტემპერატურაზე გაშრობისთვის. გაშრობის ტემპერატურა შენარჩუნებულია 40 გრადუსზე დაბლა. ტემპერატურა და დრო დამოკიდებულია სხვადასხვა პროდუქტზე.

ჩვენი კომპანია გთავაზობთ Pu"er ჩაის ნამცხვრის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და სხვადასხვა ფორმის ჩაის ნამცხვრის ფორმებს და მომხმარებელს პერსონალურად მორგებული სერვისების მიწოდებას.

XX