email

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიპუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

ცხელი პროდუქცია

2024-06-12 11:45:26

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

შესავალი ავტომატური მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის ფხვნილის შეფუთვის მანქანაში

2024-04-18 11:10:42

ავტომატური პატარა მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის ყავის პუდრის ფხვნილის შესაფუთი მანქანა არის უახლესი შესაფუთი ხსნარი, რომელიც შექმნილია მცირე მრგვალი ფორმის ფილტრის ჩაის, ყავის ნაჭრებისა და ფხვნილის შეფუთვის პროცესის გასამარტივებლად. ამ სტატიაში მოცემულია ამ ინოვაციური აპარატის მიმოხილვა, მისი მახასიათებლების, უპირატესობებისა და აპლიკაციების ჩათვლით.

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთის დალუქვის ავტომატური ყინულის საკონდიტრო ჩანთის შემავსებელი შეფუთვის მანქანის ევოლუცია და გამოყენება

2024-04-18 10:36:42

სარეცხი ფხვნილის ყავის ჩანთა დალუქვის ავტომატური ყინულის კანფეტის ტომრის შემავსებელი შეფუთვის მანქანამ განიცადა მნიშვნელოვანი განვითარება წლების განმავლობაში, რათა დააკმაყოფილოს მზარდი მოთხოვნა ეფექტური და ავტომატიზირებული შეფუთვის გადაწყვეტილებებზე.

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

პატარა ჩაის ყუთის შესაფუთი მანქანის ევოლუცია და სარგებელი

2024-04-15 17:26:49

გაეცანით ისტორიას, გამოყენების მეთოდებს, გამოყენების სცენარებს და ავტორის შეფასებას ჩაის დალუქვის მცირე დანადგარების უპირატესობების შესახებ

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

2021-12-03 15:51:44

მესამე ნაბიჯი: ჩაის დაყენება
ჩაის ორთქლზე მოხარშული ფურცლები ჩადეთ სამკერვალო ქსოვილის ტომარაში, შემოახვიეთ პირი ფორმის მისაღებად და დაადეთ დაწურული ჩაის ძირითადი ფორმა. პირის ღრუს შეხვევა ტექნიკური ამოცანაა. მრგვალი ნამცხვრის ფორმის, ზომიერი სისქის, ერთგვაროვანი სისქის და ლამაზი გარეგნობის მქონე ჩაის ნამცხვრების დამზადება მარტივი საქმე არ არის.

ნაბიჯი 4: ჩამოსხმა
შეფუთული ჩაის ფოთლების დასრულების შემდეგ მოთავსებულია მექანიკურში pressing mold დაჭერისთვის სხვადასხვა მოთხოვნების მიხედვით. დაწნეხილი ჩაის სხვადასხვა ფორმის მიხედვით დაარეგულირეთ წნეხის წნევა, დრო და სიხშირე.

ნაბიჯი 5: გააცალეთ ნამცხვარი
დაწურული ჩაის გაგრილების შემდეგ აცლიან ნაჭრის პარკიდან და აწყობენ ჩაის თაროზე.

ნაბიჯი 6: გაშრობა
მას შემდეგ, რაც პროდუქტი ფორმაში დაჭერით, მას ჩვეულებრივ ათავსებენ ჩაის თაროზე, რათა გაშრეს ჩრდილში 1-2 დღის განმავლობაში და შემდეგ შედიან dryer machine დაბალ ტემპერატურაზე გაშრობისთვის. გაშრობის ტემპერატურა შენარჩუნებულია 40 გრადუსზე დაბლა. ტემპერატურა და დრო დამოკიდებულია სხვადასხვა პროდუქტზე.

ჩვენი კომპანია გთავაზობთ Pu"er ჩაის ნამცხვრის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და სხვადასხვა ფორმის ჩაის ნამცხვრის ფორმებს და მომხმარებელს პერსონალურად მორგებული სერვისების მიწოდებას.