email

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიპუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

ცხელი პროდუქცია

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

რა არის მსოფლიოში პირველი მონოგრაფია ჩაის მეცნიერების შესახებ?

2023-03-25 15:38:48

პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ ჩინეთში და პირველი მონოგრაფია ჩაის შესახებ მსოფლიოს ისტორიაში არის "ჩაის კლასიკა" დაწერილი ლუ იუ. დაწვრილებით ახსენით ჩაი

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

როგორ დავამუშავოთ შავი ჩაი?

2023-03-11 15:34:05

შავი ჩაის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი პროცესია დუღილი, შესაფერისი დუღილის აპარატის გამოყენებამ შეიძლება გააკონტროლოს შავი ჩაის კარგი ხარისხი.

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

რა განსხვავებაა მწვანე ჩაის გაშრობის დამუშავების სხვადასხვა მეთოდებს შორის?

2023-03-04 15:34:43

მწვანე ჩაის გაშრობის სხვადასხვა მეთოდი, სხვადასხვა აპარატები, მწვანე ჩაის ძაფები და მწვანე ჩაის არომატი განსხვავებულია, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის.

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

როდის დაიწყო მწვანე ჩაის გაყიდვა?

2023-02-25 14:55:48

როგორ დავამუშავოთ სპეციალური ნემსის ტიპის მწვანე ჩაი, მივესალმებით თქვენს კონტაქტს დამატებითი ინფორმაციისთვის!

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

პუერ ჩაის ტორტის დამზადება 2

2021-12-03 15:51:44

მესამე ნაბიჯი: ჩაის დაყენება
ჩაის ორთქლზე მოხარშული ფურცლები ჩადეთ სამკერვალო ქსოვილის ტომარაში, შემოახვიეთ პირი ფორმის მისაღებად და დაადეთ დაწურული ჩაის ძირითადი ფორმა. პირის ღრუს შეხვევა ტექნიკური ამოცანაა. მრგვალი ნამცხვრის ფორმის, ზომიერი სისქის, ერთგვაროვანი სისქის და ლამაზი გარეგნობის მქონე ჩაის ნამცხვრების დამზადება მარტივი საქმე არ არის.

ნაბიჯი 4: ჩამოსხმა
შეფუთული ჩაის ფოთლების დასრულების შემდეგ მოთავსებულია მექანიკურში pressing mold დაჭერისთვის სხვადასხვა მოთხოვნების მიხედვით. დაწნეხილი ჩაის სხვადასხვა ფორმის მიხედვით დაარეგულირეთ წნეხის წნევა, დრო და სიხშირე.

ნაბიჯი 5: გააცალეთ ნამცხვარი
დაწურული ჩაის გაგრილების შემდეგ აცლიან ნაჭრის პარკიდან და აწყობენ ჩაის თაროზე.

ნაბიჯი 6: გაშრობა
მას შემდეგ, რაც პროდუქტი ფორმაში დაჭერით, მას ჩვეულებრივ ათავსებენ ჩაის თაროზე, რათა გაშრეს ჩრდილში 1-2 დღის განმავლობაში და შემდეგ შედიან dryer machine დაბალ ტემპერატურაზე გაშრობისთვის. გაშრობის ტემპერატურა შენარჩუნებულია 40 გრადუსზე დაბლა. ტემპერატურა და დრო დამოკიდებულია სხვადასხვა პროდუქტზე.

ჩვენი კომპანია გთავაზობთ Pu"er ჩაის ნამცხვრის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და სხვადასხვა ფორმის ჩაის ნამცხვრის ფორმებს და მომხმარებელს პერსონალურად მორგებული სერვისების მიწოდებას.