email

ცხელი პროდუქცია

თეთრი ჩაის საშრობი

თეთრი ჩაის საშრობი

2022-01-19 14:49:19

ჩაის გაშრობის პროცესი საბოლოოდ ჩაის დამუშავების ეტაპია. თეთრი ჩაის გასაშრობად საუკეთესო ხერხის არჩევა გააუმჯობესებს თეთრი ჩაის ხარისხს.

თეთრი ჩაი გახმება

თეთრი ჩაი გახმება

2022-01-19 14:31:14

ჩაის გაფუჭება არის ძალიან მნიშვნელოვანი პროცესი თეთრი ჩაის წარმოებაში. ფაქტობრივი სიტუაციიდან გამომდინარე, შეიძლება გამოყენებულ იქნას გახმობის სხვადასხვა მეთოდი.

პუერ ჩაის ფიქსაცია

პუერ ჩაის ფიქსაცია

2022-01-11 15:17:23

უნივერსალური ჩაის ფიქსაციის ჭურჭლის ხანგრძლივმა მაღალტემპერატურულ ფიქსაციას შეუძლია გამოავლინოს Pu'er ჩაის არომატი და გამოყოს სურნელოვანი არომატი.

ჩაის ბაღის მართვა გაზაფხულის ჩაის წინ

ჩაის ბაღის მართვა გაზაფხულის ჩაის წინ

2022-01-11 14:33:29

გამოიყენეთ ჩაის ბაღის მართვის ზომები, ჩაის ხის გასხვლა და ა.შ. ჩაის ბაღის მართვის მანქანები, განაყოფიერება და ა.შ. ჩაის ხეების ზრდისა და გაზაფხულის ჩაის ხარისხის გასაუმჯობესებლად.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.

თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ხელნაკეთი მწვანე ჩაი

2021-12-17 14:27:14

მიუხედავად იმისა, რომ Longjing ჩაის ხარისხი დიდწილად დამოკიდებულია ახალი ფოთლების ნედლეულზე, ჩაის ფერი, არომატი, გემო და ფორმა მნიშვნელოვნად განსხვავდება წარმოების პროცესში. ამიტომ, იგივე ახალი ფოთლები განპირობებულია პერსონალის ოსტატობით. ცოდნის დონის მიხედვით, Longjing ჩაის ხარისხი მნიშვნელოვნად განსხვავდება. არის თუ არა სათანადოდ კონტროლირებადი Longjing ჩაის ტემპერატურა, დიდი მნიშვნელობა აქვს. თუ ცეცხლსასროლი ძალა ძალიან მაღალია, ჩაის ფოთლები მიდრეკილია დამწვარი კიდეებისა და აფეთქებისკენ, რაც იწვევს დამწვრობის გემოს და საზიანო ხარისხს; თუ ცეცხლის ძალა ძალიან დაბალია, ჩაი მიდრეკილია წითელი ღეროებისკენ და ჩაის წვნიანი ხდება წითელი, რაც ასევე გავლენას მოახდენს ჩაის ხარისხზე. შეწვისას, ზოგადად იგრძნობა, რომ ფოთლები შეიძლება იყოს სრიალა და არ წებოვანი, რაც მიუთითებს, რომ ცეცხლის ძალა სათანადოა. თუ კვირტებისა და ფოთლების გაფართოება შეუძლებელია და გაისმის ხმამაღალი ჭექა-ქუხილი, ეს მიუთითებს იმაზე, რომ ცეცხლსასროლი ძალა ძალიან მაღალია და ტემპერატურა ძალიან მაღალია და ტემპერატურა დაუყოვნებლივ უნდა დაიწიოს; თუ არ ისმის ჭექა-ქუხილის ხმა, კვირტები და ფოთლები არ შეიძლება გაფართოვდეს, რაც მიუთითებს იმაზე, რომ ცეცხლის ძალა არასაკმარისია და ტემპერატურა ძალიან დაბალია და ტემპერატურა დაუყოვნებლივ უნდა გაიზარდოს..როდესაც ტემპერატურა დროთა განმავლობაში არ მატულობს ან კლებულობს, ჩაის დამწვარი კიდეების ან წითელი ყუნწების თავიდან აცილების მიზნით, ჩაის დასაჭერად შეგიძლიათ მარცხენა ხელით აიღოთ, ხოლო მარჯვენა ხელით ზეთის ნაჭრით წაისვით სპეციალური ჩაი. ქვაბში ზეთის დამზადება, რომ ქვაბი ცოტა ხნით შეზეთოთ. ელოდება დამუშავებას. სხვადასხვა ახალი ფოთლის ნედლეული მოითხოვს სხვადასხვა ცეცხლგამძლეობას. მაღალი ხარისხის ჩაის მასალების შემწვარი ცეცხლსასროლი იარაღი უნდა იყოს დაბალი, ხოლო საშუალო ხარისხის ჩაის მასალების ცეცხლგამძლეობა უფრო მაღალი. ეს იმიტომ ხდება, რომ შეწვის პროცესში კვირტებისა და ფოთლების წყლის შემცველობა თანდათან მცირდება.