ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
დამალული მექანიკური ელექტრო ფილტრის ქაღალდის ჩაის ჭიქის მანქანა, როგორც ნახევრად ავტომატური დალუქვისა და შესაფუთი მანქანა, შესაფერისია სხვადასხვა სახის ჩაის შესაფუთად. ის ათავსებს ჩაის ფინჯნებს ფორმებზე დაჭერისთვის, ზუსტი, სწრაფი, მარტივი და მარტივი გამოსაყენებლად და შეუძლია საათში საშუალოდ 500 ფინჯნის წარმოება.
DL-4CD-35N Electric Tea Picker-ს აქვს ჭრის სიგანე 35 სმ და აღჭურვილია 18V 5.2Ah უსადენო ლითიუმის ბატარეით ექსპლუატაციის დროს მავთულის ჩარევის აღმოსაფხვრელად. სამუშაო დრო შეიძლება იყოს 8 საათამდე და მას შეუძლია ერთ საათში 150 კილოგრამი ახალი ჩაის ფოთლის დაკრეფა.
DL-6CY1-15 ძირითადად გამოიყენება ნამცხვრის ჩაის, აგურის ჩაის, შოკოლადის ტიპის ჩაის დასაწურავად, წნევის და დროის რეგულირება შესაძლებელია, ჰიდრავლიკური კონტროლის გამოყენებით, ჩაის ფორმირება უკეთესია. მანქანას აქვს 1 სამუშაო სადგური, 1 მუშაკს შეუძლია აპარატის ერთდროულად მუშაობა, 1 საათში შეუძლია 35 კგ ნამცხვრის ჩაის დაწურვა.
მთავარი ფუნქციაა აზოტის გაზის შეყვანა შიდა ვაკუუმის შემდეგ, რაც საშუალებას აძლევს ჩაის დუღილის ანაერობულ გარემოში, წარმოქმნას მეტი ამინომჟავა (GABA არის გამა ამინობუტერინის მჟავა). GABA არის ბუნებრივი ქიმიური ნივთიერება, რომელიც აღჭურვილია სრულად ავტომატური ვაკუუმური ამოტუმბვით, აზოტის ინექციით და ჩაის დუღილის ფუნქციებით. ამავდროულად, მას შეუძლია რეალურ დროში აჩვენოს გაზის წნევა, აზოტის სისუფთავე და ა.შ.
ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მიუხედავად იმისა, რომ Longjing ჩაის ხარისხი დიდწილად დამოკიდებულია ახალი ფოთლების ნედლეულზე, ჩაის ფერი, არომატი, გემო და ფორმა მნიშვნელოვნად განსხვავდება წარმოების პროცესში. ამიტომ, იგივე ახალი ფოთლები განპირობებულია პერსონალის ოსტატობით. ცოდნის დონის მიხედვით, Longjing ჩაის ხარისხი მნიშვნელოვნად განსხვავდება. არის თუ არა სათანადოდ კონტროლირებადი Longjing ჩაის ტემპერატურა, დიდი მნიშვნელობა აქვს. თუ ცეცხლსასროლი ძალა ძალიან მაღალია, ჩაის ფოთლები მიდრეკილია დამწვარი კიდეებისა და აფეთქებისკენ, რაც იწვევს დამწვრობის გემოს და საზიანო ხარისხს; თუ ცეცხლის ძალა ძალიან დაბალია, ჩაი მიდრეკილია წითელი ღეროებისკენ და ჩაის წვნიანი ხდება წითელი, რაც ასევე გავლენას მოახდენს ჩაის ხარისხზე. შეწვისას, ზოგადად იგრძნობა, რომ ფოთლები შეიძლება იყოს სრიალა და არ წებოვანი, რაც მიუთითებს, რომ ცეცხლის ძალა სათანადოა. თუ კვირტებისა და ფოთლების გაფართოება შეუძლებელია და გაისმის ხმამაღალი ჭექა-ქუხილი, ეს მიუთითებს იმაზე, რომ ცეცხლსასროლი ძალა ძალიან მაღალია და ტემპერატურა ძალიან მაღალია და ტემპერატურა დაუყოვნებლივ უნდა დაიწიოს; თუ არ ისმის ჭექა-ქუხილის ხმა, კვირტები და ფოთლები არ შეიძლება გაფართოვდეს, რაც მიუთითებს იმაზე, რომ ცეცხლის ძალა არასაკმარისია და ტემპერატურა ძალიან დაბალია და ტემპერატურა დაუყოვნებლივ უნდა გაიზარდოს..როდესაც ტემპერატურა დროთა განმავლობაში არ მატულობს ან კლებულობს, ჩაის დამწვარი კიდეების ან წითელი ყუნწების თავიდან აცილების მიზნით, ჩაის დასაჭერად შეგიძლიათ მარცხენა ხელით აიღოთ, ხოლო მარჯვენა ხელით ზეთის ნაჭრით წაისვით სპეციალური ჩაი. ქვაბში ზეთის დამზადება, რომ ქვაბი ცოტა ხნით შეზეთოთ. ელოდება დამუშავებას. სხვადასხვა ახალი ფოთლის ნედლეული მოითხოვს სხვადასხვა ცეცხლგამძლეობას. მაღალი ხარისხის ჩაის მასალების შემწვარი ცეცხლსასროლი იარაღი უნდა იყოს დაბალი, ხოლო საშუალო ხარისხის ჩაის მასალების ცეცხლგამძლეობა უფრო მაღალი. ეს იმიტომ ხდება, რომ შეწვის პროცესში კვირტებისა და ფოთლების წყლის შემცველობა თანდათან მცირდება.