email

ხელნაკეთი მწვანე ჩაისთვის შემწვარი ქოთნის გამოყენება

Home > ახალი ამბები > ჩაის მრეწველობის სიახლეებიხელნაკეთი მწვანე ჩაისთვის შემწვარი ქოთნის გამოყენება

ცხელი პროდუქცია

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

ჩაის სხვადასხვა ფოთლების გაშრობის პროცესი

2022-10-15 16:15:48

სხვადასხვა ტიპის ჩაისთვის, ჩაის ფოთლების გასაშრობად სხვადასხვა მეთოდის გამოყენება მაქსიმალურად გაზრდის და შეინარჩუნებს ჩაის ფოთლების არომატს, მიესალმება თქვენს კონტაქტს ჩაის ფოთლების გაშრობის შესახებ დამატებითი ინფორმაციისთვის.

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

ჩაის ხის ყოველდღიური მოვლა

2022-10-15 15:22:15

ჩაის ხის გასხვლა და ყოველდღიური მოვლა შეუძლია ჩაის ხეს მიიღოს მეტი ზრდის ნუტრიენტები.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 2

2022-09-22 18:15:48

თანამედროვე დაწნეხილი ნამცხვარი მხარს უჭერს მეცნიერებას, რაც ადასტურებს, რომ დაწნეხილ ნამცხვარს უფრო მეტი უპირატესობა აქვს, ვიდრე ფხვიერ ჩაის ტრანსფორმაციის პროცესში.

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

რატომ უნდა დაწუროთ Pu'er ჩაი ჩაის ნამცხვრებში? 1

2022-09-22 18:08:30

ისტორიის შერჩევამ წარმოადგინა Pu'er ჩაის ნამცხვრები, მაგრამ Pu'er ჩაის უნიკალური ფორმა დღემდე შენარჩუნებულია მისი უნიკალური ჩაის არომატის გამო.

Დაგვიკავშირდით

შპს Quanzhou Deli Agroforestrial Machinery Co.
თუ გსურთ მეტი იცოდეთ ჩვენი პროდუქტების შესახებ, გთხოვთ, გამოგვიგზავნოთ ელ.წერილი: info@delijx.com. თქვენ ასევე შეგიძლიათ გაგზავნოთ შეტყობინება ჩვენს WeChat-ზე ან WhatsApp-ზე: 0086-18120033767

ხელნაკეთი მწვანე ჩაისთვის შემწვარი ქოთნის გამოყენება

2021-12-17 14:34:51

ზოგადად, კვირტებისა და ფოთლების ტემპერატურა green tea frying pot არის 75~115℃ 1~7 კლასის ახალი ფოთლებისთვის და 140~180℃ 8~10 ახალი ფოთლის ნედლეულისთვის (უხეში ძველი ჩაი); მაღალი და საშუალო ხარისხის ჩაის ტემპერატურა კონტროლდება 50-65℃. თუ ტემპერატურა ძალიან მაღალია, მზა ჩაის ფერი გაყვითლდება და დამწვრობის ლაქებიც კი გამოჩნდება, რის შედეგადაც დამწვრობის სუნი მოდის; თუ ტემპერატურა ძალიან დაბალია, მზა ჩაის ფერი იქნება მუქი, წვნიანი გამუქდება, გემო არ იქნება ახალი და არომატი იქნება ცუდი. ამიტომ, ლონგჟინგის ჩაის შეწვისას, იქნება ეს მწვანე ქვაბი თუ ჰუის ქოთანი, მოქნილად უნდა აკონტროლოთ სითბო ნედლეულის ზომისა და სინაზის მიხედვით და შეწვის პროცესში ახალ ფოთლებში წყლის დაკარგვის ოდენობის მიხედვით.

Deli Agriculture and Forestry Machinery Co., Ltd. გთავაზობთ ხელით შემწვარ ტაფებს ხელით შემწვარი ჩაისთვის. ქოთნის სხეული თანაბრად თბება და ტემპერატურა კონტროლდება. შეწვის პროცესში მისი დროულად მორგება შესაძლებელია ჩაის მდგომარეობის მიხედვით.