ჰალოგენური სწრაფი ტენიანობის ანალიზატორი ძირითადად გამოიყენება ჩაისა და სხვა საკვების წყლის შემცველობის გასაზომად, სიზუსტით 0,01%. ტენიანობის მრიცხველი არის მცირე ზომის და სწრაფი გაზომვით, რომელიც შესაფერისია სხვადასხვა ჩაის მცენარისთვის
ბრტყელი ტიპის ჩაის პრესის ჩამოყალიბების მანქანა ძირითადად LongJing ჩაისთვის, კომპიუტერული კონტროლის პროგრამის მეშვეობით, მექანიკური მუშაობის პროცესები, როგორიცაა ჩაის კვება, ფიქსაცია, ბრტყელი ჩამოყალიბება, გაპრიალება, გადადის კომპიუტერულ კონტროლში, ისე, რომ ჩაის თითოეული პარტიის თანაბარობა შეიძლება დარეგულირდეს. და კონტროლირებადი
DL-6CRT-75 ჩაის მოძრავი მანქანა აქვს ორმაგი მოქმედება, ძირითადად ჩაის მოსახვევისთვის, დოლის დიამეტრი 75 სმ, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CQFJ-70, რომელიც გამოიყენება ჩაის მოსავლის მიერ მოკრეფილი ახალი ფოთლის დასალაგებლად, შეუძლია გამოყოს სხვადასხვა ზომის ჩაი მზა ჩაის სხვადასხვა კლასის წარმოებისთვის.
DL-CRQ-20Z CTC შავი ჩაი HRS Gyrovane rotorvane მანქანა ძირითადად გამოიყენება CTC შავი ჩაის დასამუშავებლად.
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 40 კგ-დან 600 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
ზოგადად, კვირტებისა და ფოთლების ტემპერატურა green tea frying pot არის 75~115℃ 1~7 კლასის ახალი ფოთლებისთვის და 140~180℃ 8~10 ახალი ფოთლის ნედლეულისთვის (უხეში ძველი ჩაი); მაღალი და საშუალო ხარისხის ჩაის ტემპერატურა კონტროლდება 50-65℃. თუ ტემპერატურა ძალიან მაღალია, მზა ჩაის ფერი გაყვითლდება და დამწვრობის ლაქებიც კი გამოჩნდება, რის შედეგადაც დამწვრობის სუნი მოდის; თუ ტემპერატურა ძალიან დაბალია, მზა ჩაის ფერი იქნება მუქი, წვნიანი გამუქდება, გემო არ იქნება ახალი და არომატი იქნება ცუდი. ამიტომ, ლონგჟინგის ჩაის შეწვისას, იქნება ეს მწვანე ქვაბი თუ ჰუის ქოთანი, მოქნილად უნდა აკონტროლოთ სითბო ნედლეულის ზომისა და სინაზის მიხედვით და შეწვის პროცესში ახალ ფოთლებში წყლის დაკარგვის ოდენობის მიხედვით.
Deli Agriculture and Forestry Machinery Co., Ltd. გთავაზობთ ხელით შემწვარ ტაფებს ხელით შემწვარი ჩაისთვის. ქოთნის სხეული თანაბრად თბება და ტემპერატურა კონტროლდება. შეწვის პროცესში მისი დროულად მორგება შესაძლებელია ჩაის მდგომარეობის მიხედვით.