DL-6CHL-RQ10 არის პატარა ტიპის ჩაის საშრობი მანქანა, შეუძლია გაშრობა ყველა სახის ჩაისთვის, გამოიყენება გაზის გათბობა, სიმძლავრე 60 კგ-დან 400 კგ-მდე საათში, ტემპერატურისა და სიჩქარის რეგულირება, უსაფრთხოება, ენერგიის დაზოგვა და გარემოს დაცვა.
DL-6CHZ-9QB არის სრული უჟანგავი ფოლადის ჩაის დეჰიდრატორი, ელექტრო გათბობა, საშრობი ფართობი დაახლოებით 10 კვმ, მოცულობა 27-45 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CHZ-5 გამოიყენება ელექტრო გათბობით, გარე საცხობი საღებავი შიგნით არის უჟანგავი ფოლადის უჯრები, საშრობი ფართობი 5კვმ, მოცულობა 15-25 კგ თითო პარტიაში.
DL-6CRT-65T-ს შეუძლია თითქმის ყველა სახის ჩაის დამუშავება, სპილენძის ტიპის, ჩაის შეხების ნაწილი დამზადებულია უჟანგავი ფოლადისგან, დოლის დიამეტრი 65 სმ, სიმაღლე 48 სმ, მოცულობა დაახლოებით 60 კგ თითო პარტიაში.
ცირკულარული ვიბრაციული ეკრანის გამყოფი ძირითადად ჩაის სხვადასხვა ზომის მტვრის/ფხვნილის/ფრაგმენტის დასალაგებლად, გამოიყენება CTC ჩაის ან სხვა დაქუცმაცებული ჩაის ფოთოლისთვის, სურვილისამებრ სხვადასხვა ეკრანები სხვადასხვა ზომის ჩაის მისაღებად.
100 კგ ახალი ფოთლების დამუშავება 25 კგ მზა ულონგის ჩაის 12 საათში, ეს გვერდი გირჩევთ მწვანე ჩაის წარმოების აღჭურვილობის სრულ კომპლექტს და გამოყენების მეთოდებს.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილადაა გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
ელექტრო ბამბუკის დოლის საცხობი გალიის მთავარი ფუნქციაა ნახშირბადის საცხობი გალიის შეცვლა, რაც ჩაის გაშრობას უფრო ზუსტი და კონტროლირებადი ხდის.
ჩაიში შემავალი უმამის ნივთიერებები ძირითადად ამინომჟავებია. თეაფლავინს, ნუკლეოტიდს და ზოგიერთ ხსნად პეპტიდს ასევე აქვს გარკვეული გამაგრილებელი შეგრძნება. მათ შორის ამინომჟავები ითვლება ახალი და გამაგრილებელი ჩაის სუპის ძირითად კომპონენტებად. თეაფლავინს ძირითადად იყენებენ შავ ჩაიში. ის როლს ასრულებს ფერმენტირებული ჩაის გემოს რეგულირებაში. ჩაიში შემავალი ამინომჟავები ძირითადად არის თეანინი, გლუტამინის მჟავა და ასპარტინის მჟავა. თეანინი არის ჩაის ყველაზე უხვი ამინომჟავა და ითვლება ახალი და გამაგრილებელი მწვანე ჩაის მთავარ წყაროდ.
რა არის თეანინი:
თეანინი არის სპეციალური არაცილოვანი ამინომჟავა (არ მონაწილეობს ცილის ფორმირებაში) ჩაის მცენარეებში, რაც იშვიათია სხვა მცენარეებში. იგი აღმოაჩინა და დაასახელა იაპონელმა მეცნიერმა იაჯირო შუდომ 1950 წელს.
თეანინის გავლენა ჩაის ხარისხზე:
თეანინს აქვს კარამელის არომატი და MSG-ის მსგავსი გამაგრილებელი გემო და აქვს დაბალი გემოვნების ბარიერი (რაც უფრო დაბალია, მით უფრო ადვილია მისი აღქმა). თეანინი დადებითად მოქმედებს ჩაის გემოსა და არომატზე. თეანინს შეუძლია შეამსუბუქოს ჩაის სიმწარე და შემკვრელი და გააძლიეროს სიტკბო; ამინომჟავები დეგრადაციის გზით გარდაიქმნება აქროლად არომატულ ნივთიერებებად.
თეანინის განაწილება ჩაის მცენარეებში:
Theanine generally accounts for 1%-2% of the dry matter content of tea. Theanine content of tea made from albino tea varieties is higher. The roots, stems and leaves of tea plants all contain theanine, with the highest content in roots and tender stems; one bud and one leaf>second leaf>third leaf>fourth and fifth leaves; spring tea>autumn tea>summer tea.
თეანინის ძირითადი ფიზიოლოგიური აქტივობა:
თეანინი აგებულებით ჰგავს გლუტამინს და გლუტამატს, რომლებიც ტვინში აქტიური ნივთიერებებია. კვლევებმა აჩვენა, რომ თეანინს აქვს დამცავი ეფექტი ტვინის იშემიურ დაზიანებაზე და ნეირონების უჯრედების სიკვდილზე, რომელიც გამოწვეულია გლუტამატით. თეანინს ასევე აქვს ნეირონების დამცავი ეფექტი და შეიძლება კლინიკურად გამოიყენოს პარკინსონის დაავადების პროფილაქტიკისთვის.თეანინი ასევე დადებითად მოქმედებს მეხსიერების გაძლიერებაზე.
ჩვენი კომპანია აწვდის მთელ გreen tea processing machines ხელი შეუწყოს მწვანე ჩაის ენდოგენური ნივთიერებების წარმოებას. ისე, რომ მწვანე ჩაი სავსე იყოს ფერით, სურნელით და ამავე დროს მდიდარი იყოს სხვადასხვა საკვები ნივთიერებებით.