DL-6CFX-F30-3 არის ახალი ტიპის ჩაის სკრინინგის მოწყობილობა, რომელიც შემუშავებულია ჩვენი კომპანიის მიერ, მას შეუძლია გამოყოს ახალი ფოთლები და მზა ჩაი ერთ მანქანაში. მას შეუძლია დაზოგოს ფული და მუშები. მას შეუძლია შეცვალოს სკრინინგის სიჩქარე და ქარის სიჩქარე. ეს არის აუცილებელი კარგი დამხმარე ჩაის ქარხნისთვის!
DL-6CYQT-90250 ძირითადად გამოიყენება Oolong ჩაის დასამუშავებლად, ბამბუკისგან დამზადებული ბარაბანი, გამხმარი ჩაის აქტივობა გაიზარდა შერყევის შედეგად, მას შეუძლია ჩაის გემო უფრო სურნელოვანი გახადოს, მოცულობა დაახლოებით 120 კგ თითო პარტიაში.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
Matcha Ball Mill განკუთვნილია სასოფლო-სამეურნეო პროდუქტების მშობიარობის შემდგომი დასაფენად (მაგ., მიწისქვეშა ჩაი, ჩინური სამკურნალო მასალები) დაბალი ტემპერატურის სახეხი (5-15 ℃) უპირატესობებით, რათა შეინარჩუნოს ნედლეული ფერი და არომატი, მშვენიერი სისრულე (500-1000 meshes), PLC– ით კონტროლირებადი მარტივი ოპერაცია და გამძლე სტრუქტურა.
მატჩას ქვის წისქვილი დამზადებულია გრანიტისგან, რომელიც ერთ ნაწილად არის გაჭრილი. დაფქვის საწყისი პროცესის შემდეგ ქვის ფხვნილი ან წიდა არ იკარგება გამოყენებისას, რაც უზრუნველყოფს მატჩას ჩაის უსაფრთხოებასა და სისუფთავეს.
DL-2306YB ერთ ნახევრად ავტომატური ჩაის დაჭერის მანქანა, რომელიც ინტეგრირებულია მცირე მარცვლოვანი შევსების აპარატთან, საშუალებას აძლევს ჩაის ეფექტურ დამუშავებას. მოქმედებს 220V- ზე 4.0 კგ ენერგიის გამომუშავებით, იგი ამაყობს წარმოების სიმძლავრით 500 ცალი საათში, რომელსაც შეუძლია დააჭიროს მრგვალი ჩაის ნამცხვრები (20.0-35.0 მმ) და დრაკონის ბურთის ფორმის ჩაი (20.0-27.0 მმ). ზუსტი რაოდენობრივი შევსების შერწყმა ინტელექტუალური დაჭერით, ეს არის ოპტიმალური არჩევანი ჩაის გადამამუშავებელი საწარმოებისთვის, რომელიც მიზნად ისახავს ეფექტურობის გაძლიერებას და ხარჯების შემცირებას.
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
4C-60L არის ჩაის ბაღებისთვის განკუთვნილი ავტომატური ჩაის ჩამოსხმის მანქანა. აღჭურვილია 2-ღარიანი ბენზინის ძრავით და 600 მმ საპასუხო საჭრელი თავით, ის ეფექტურად მოსავალს ჩაის ფოთლებს სიზუსტით. მხოლოდ 10-14.3 კგ წონით და ზურგჩანთის დიზაინით გამოირჩევა, ეს უზრუნველყოფს მოქნილ და მსუბუქ ოპერაციას გახანგრძლივებული გამოყენებისთვის. 0.7L საწვავის ავზი მხარს უჭერს უწყვეტი მუშაობის საათებს, ხოლო ცენტრიდანული ხახუნის clutch გადამცემი სისტემა უზრუნველყოფს სტაბილურ ენერგიას და მარტივ შენარჩუნებას. მისი სავარცხლის ტიპის ჭრის ტექნოლოგია განასხვავებს კვირტებსა და ფოთლებს, მინიმუმამდე მიყენებს ზიანს, ხოლო უარყოფითი წნევის შეწოვის მილაკი პირდაპირ აგროვებს ახალ ფოთლებს წელის დამონტაჟებულ ჩანთაში, ინტეგრირდება "კრეფა შეგროვებას" ერთ პროცესში
ჩაიში შემავალი უმამის ნივთიერებები ძირითადად ამინომჟავებია. თეაფლავინს, ნუკლეოტიდს და ზოგიერთ ხსნად პეპტიდს ასევე აქვს გარკვეული გამაგრილებელი შეგრძნება. მათ შორის ამინომჟავები ითვლება ახალი და გამაგრილებელი ჩაის სუპის ძირითად კომპონენტებად. თეაფლავინს ძირითადად იყენებენ შავ ჩაიში. ის როლს ასრულებს ფერმენტირებული ჩაის გემოს რეგულირებაში. ჩაიში შემავალი ამინომჟავები ძირითადად არის თეანინი, გლუტამინის მჟავა და ასპარტინის მჟავა. თეანინი არის ჩაის ყველაზე უხვი ამინომჟავა და ითვლება ახალი და გამაგრილებელი მწვანე ჩაის მთავარ წყაროდ.
რა არის თეანინი:
თეანინი არის სპეციალური არაცილოვანი ამინომჟავა (არ მონაწილეობს ცილის ფორმირებაში) ჩაის მცენარეებში, რაც იშვიათია სხვა მცენარეებში. იგი აღმოაჩინა და დაასახელა იაპონელმა მეცნიერმა იაჯირო შუდომ 1950 წელს.
თეანინის გავლენა ჩაის ხარისხზე:
თეანინს აქვს კარამელის არომატი და MSG-ის მსგავსი გამაგრილებელი გემო და აქვს დაბალი გემოვნების ბარიერი (რაც უფრო დაბალია, მით უფრო ადვილია მისი აღქმა). თეანინი დადებითად მოქმედებს ჩაის გემოსა და არომატზე. თეანინს შეუძლია შეამსუბუქოს ჩაის სიმწარე და შემკვრელი და გააძლიეროს სიტკბო; ამინომჟავები დეგრადაციის გზით გარდაიქმნება აქროლად არომატულ ნივთიერებებად.
თეანინის განაწილება ჩაის მცენარეებში:
Theanine generally accounts for 1%-2% of the dry matter content of tea. Theanine content of tea made from albino tea varieties is higher. The roots, stems and leaves of tea plants all contain theanine, with the highest content in roots and tender stems; one bud and one leaf>second leaf>third leaf>fourth and fifth leaves; spring tea>autumn tea>summer tea.
თეანინის ძირითადი ფიზიოლოგიური აქტივობა:
თეანინი აგებულებით ჰგავს გლუტამინს და გლუტამატს, რომლებიც ტვინში აქტიური ნივთიერებებია. კვლევებმა აჩვენა, რომ თეანინს აქვს დამცავი ეფექტი ტვინის იშემიურ დაზიანებაზე და ნეირონების უჯრედების სიკვდილზე, რომელიც გამოწვეულია გლუტამატით. თეანინს ასევე აქვს ნეირონების დამცავი ეფექტი და შეიძლება კლინიკურად გამოიყენოს პარკინსონის დაავადების პროფილაქტიკისთვის.თეანინი ასევე დადებითად მოქმედებს მეხსიერების გაძლიერებაზე.
ჩვენი კომპანია აწვდის მთელ გreen tea processing machines ხელი შეუწყოს მწვანე ჩაის ენდოგენური ნივთიერებების წარმოებას. ისე, რომ მწვანე ჩაი სავსე იყოს ფერით, სურნელით და ამავე დროს მდიდარი იყოს სხვადასხვა საკვები ნივთიერებებით.